Merhaba, bende bu tür forumlarda yorumları okuyarak doktor seçimi yapanlardanım ve oyüzden sizleri bilgilendirmek istiyorum. geçen ay antalya memorial hastanesi dr.mehmet öztürkmen'de tüp bebek tedavisi gördüm.çokta memnunum doktorumdan, diyorsunuz ki bu başlık altında memorial ne alaka. şöle anlatayım....
tedavim olumsuz sonuçlandı ve bebek sahibi olamadık tabi bu şans işi. herşeyi yaparsınız gerisini allaha bırakırsınız ben buna inanıyorum herşey kader kısmet. doktorum 1-2 ay dinlen sonra tekrar tedaviye bakalım neleri eksik yaptık bi değerlendirelim dedi. ben tabi dinlemedim. olumsuz cevabından 4 gün sonra vitale hastanesi ali fuat şengörden randevu aldım. tahlil sonuçlarımı birde o görsün istedim çünkü yorumlarda etrafta okadar çok önerildiki bu isim bizde mahrum kalmayalım dedik. neyse randevu veren kız bana saat 10:00 da randevu verdi ama dediki 1-2 saat bekleyebilirsiniz çok dolu oluyor dedi. tamam dedim bekleyelim. c.tesi saat
00 da hastanedeydik eşimle birlikte. kaydolduk beklemeye başladık. saat 10:30 oldu doktor yeni geldi. madem doktor 10:30 da gelecek ona göre deyin bizi neden saat 10 a verdiniz diye düşünürken bi baktım kapıdaki herkese saat 10'u vermişler. ya sabır deyip 11:30 ettik. eşim sinirlendi hemşireye sordu. eşim kaçıncı sırada söylermisiniz dedi 15 kişi sonra sizi alabiliriz yani öğleden sonra 2-3 gibi dedi hemşirede. dedik lanet olsun paramızla rezil olacaz aldık paramızı geri ve hastaneden çıktık. VİTALE HASTANESİNİN DEVLET HASTANESİNDEN BİR FARKI KALMAMIŞ ONU GÖRDÜM.TEMİZDE DEĞİLDİ HASTANE VE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI, BEN BURADA TÜP BEBEK YAPTIRSAM YUMURTALARIM KESİN KARIŞIR MI DİYE .
size tavsiyem memorial hastanesinde adam yerine koyuluyorsunuz.doktorumu değiştirmeyi artık düşünmüyorum kötüyü gördükten sonra... bilin istedim.