• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri VİTALE HASTANESİ ALİ FUAT ŞENGÖR HASTALARI GÜNCEL!!!

Ali fuat şengör e gitmeye başladım bende.tabiki çevre duyumlariyla.aslında kulaktan dolma şeylere çok itibar eden biri değilimdir ama konu bebek olunca insan her şeye kulak kabartıyor. Bi kişi söyledi iki kişi söyledi araştırma okuma derken ocak 2 de gittim.tabiki ali fuat deyince akla ilk olarak yoğun beklemek geliyor ama ben sabah 10 da gittim 1 de evdeydim ki ben antalya merkezde oturmuyorum.bu iyıydi.ama muayene girdim temizlik hijyen vs de idare ederdi muayene de iyidi ama çok konuşma geçmedi aramizda benden hsg istedi yarın hsg cekimim var anestezili istedim.yine vitale hastanesinde ama kim yapacak nasıl yapacak bir fikrim yok doğrusu kendimi vitale birakicam artık.

Merhaba bence boşuna vitale de vakit kaybetmeyin:(

Bnde ali fuat hastasıyım ve gayet memnunum ben hsg işlemimi devlet hastanesine yaptmstm seneler once simdi benden laparoskopi istiyor Allahın iznyle olcm insallah hsg cok basit bir işlem hag filminize göre yol izler Allah kolaylık versn

Zaten laparoskopi istemediği kimse yok, benim rahim filmim tam açık olmasına rapmen laparoskopi yapalım dedi zaten o an bitti benim için, sorun zaten eşimdeydi bunu bilmesine rağmen size aşılama olmaz demedi. Çok şükür şimdi hamileyim yan taraftaki antalya tüp bebek sayesinde muhteşem doktorlar Allah inşallah en kısa zamanda uğraşan herkese nasip etsin.

Zaten laparoskopi istemediği kimse yok, benim rahim filmim tam açık olmasına rapmen laparoskopi yapalım dedi zaten o an bitti benim için, sorun zaten eşimdeydi bunu bilmesine rağmen size aşılama olmaz demedi. Çok şükür şimdi hamileyim yan taraftaki antalya tüp bebek sayesinde muhteşem doktorlar Allah inşallah en kısa zamanda uğraşan herkese nasip etsin.
Benm sag tüpümde ilti
Zaten laparoskopi istemediği kimse yok, benim rahim filmim tam açık olmasına rapmen laparoskopi yapalım dedi zaten o an bitti benim için, sorun zaten eşimdeydi bunu bilmesine rağmen size aşılama olmaz demedi. Çok şükür şimdi hamileyim yan taraftaki antalya tüp bebek sayesinde muhteşem doktorlar Allah inşallah en kısa zamanda uğraşan herkese nasip etsin.[/QUOTE

Benm sag tüpümde ilti
Benim sag tüpümde iltihaplanma var eşimdede sıkıntı var ınsallah sımdılık devam edicem sizin adınıza cok sevndm Allahım saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasip etsin insallah ama ali fuat beyden memnun olanlar var olmayanlar var kabul ama herkesin durumu o kadarda imkan vermıyo ne yazıkkı tüp bebek merkezi için ali fuat bey bence basarısına göre fiyat konusundada cok uygun ve imkanları olanaklı gibi gelıyor bana herkesin kendi fikri tabi saygı duyuyorum

Benim sag tüpümde iltihaplanma var eşimdede sıkıntı var ınsallah sımdılık devam edicem sizin adınıza cok sevndm Allahım saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasip etsin insallah ama ali fuat beyden memnun olanlar var olmayanlar var kabul ama herkesin durumu o kadarda imkan vermıyo ne yazıkkı tüp bebek merkezi için ali fuat bey bence basarısına göre fiyat konusundada cok uygun ve imkanları olanaklı gibi gelıyor bana herkesin kendi fikri tabi saygı duyuyorum

Tüp bebek merkezi için rapor alabiliyorsunuz inşallah gerek kalmaz ama biz ali guata verdiğümiz iki aşılama ücreti kadar verdik hemen hemen. Aşılama yaptıracağınız zaman mutlaka sgk dan yaptıın bunu söyleyin vitalede.

Bende 10 ay gittim hsg yaptı tüpler açıktı sorun yok dedi sebepsiz dedi, 7 ay boyunca klomen verdi bişey omadı bir kere aşılama denedik olmadı. Üniversiteye gittim sorun yumurta olması değil yumurtanın kaliteli olmamasıydı. Bunun icin amh fsh testi falan hiç bişey yapmamıştı. Sizin için hayırlısı olsun benim 10 ayım boşa gitti

Zaten yan tarafla anlaşmalı hastane ama oyalandigimi hissedersem bende anında bırakırım ikinci kez gidiyorum baya sıkıntılı süreç muhtemelende benim tüplerim de sıkıntı var hissediyorum eşimde falan bi problem yok ve ben ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim 5 yıl önce ve buna bağlı olduğunu düşünüyorum tüplerimin kapanmasını

Böyle olunca da çok korkuyorum ya bilemiyorum ki iyi diye dusunuyoruz ona gidiyoruz bakalim ilk görüşme yaptık hsg dedi bakalim.bunu da cektirelim ne dicek ???

Ben bende sorun olmadığı halde sürekli bana birşeyler yapalım demesine çok sinir olmuştum ve bidaha gitmem dedim, ama eğer gerçekten yapılması gereken şeyler ise tabiki yapılacak, inşallah güzel sınuçlanır herşey.

Rahim filmi çektirdim anestezili oldu iyi ki öyle olmuş anestezi için bile iğne yapmaları tam yarım saat sürdü her iğne somtuklarinda gerildim damarlar küçüldü çok mutlu ayrilamadim hastaneden sağ tüpüm kapalıymış su dolmuş içi ve sol tüpüm biraz acıkmış bü şekilde hamile kalman mucize dedi laparoskopi yapacağız dedi

Rahim filmi çektirdim anestezili oldu iyi ki öyle olmuş anestezi için bile iğne yapmaları tam yarım saat sürdü her iğne somtuklarinda gerildim damarlar küçüldü çok mutlu ayrilamadim hastaneden sağ tüpüm kapalıymış su dolmuş içi ve sol tüpüm biraz acıkmış bü şekilde hamile kalman mucize dedi laparoskopi yapacağız dedi

Ben anestezisiz yaptırmıştım Tümay Akar radyolojide biraz dişimi sıktım ama zor oldu gerçekten, zor bişey olmasa başka yerde tekrar yaptırın derdim, inşallah sonucu hayırlı olur.

arkadaşım hiç şaşırmadım ilg gelişinde oyalıyor ikincide hemen laparoskobi istiyor zaten.
Eğer öyle bi operasyon düşünüyorsan başka doktorlarla görüş yada yan taraftaki doktorlarla görüş en azından gerekliyse ol.
Yoksa gerçekten boşuna zaman kaybettiriyor

Bencede kesinlikle yan taraftaki Kemal Özgür ile görüş, yani ali fuat a kalırsa Antalya da herkes laparoskopilik hasta

Merhaba, bende bu tür forumlarda yorumları okuyarak doktor seçimi yapanlardanım ve oyüzden sizleri bilgilendirmek istiyorum. geçen ay antalya memorial hastanesi dr.mehmet öztürkmen'de tüp bebek tedavisi gördüm.çokta memnunum doktorumdan, diyorsunuz ki bu başlık altında memorial ne alaka. şöle anlatayım....
tedavim olumsuz sonuçlandı ve bebek sahibi olamadık tabi bu şans işi. herşeyi yaparsınız gerisini allaha bırakırsınız ben buna inanıyorum herşey kader kısmet. doktorum 1-2 ay dinlen sonra tekrar tedaviye bakalım neleri eksik yaptık bi değerlendirelim dedi. ben tabi dinlemedim. olumsuz cevabından 4 gün sonra vitale hastanesi ali fuat şengörden randevu aldım. tahlil sonuçlarımı birde o görsün istedim çünkü yorumlarda etrafta okadar çok önerildiki bu isim bizde mahrum kalmayalım dedik. neyse randevu veren kız bana saat 10:00 da randevu verdi ama dediki 1-2 saat bekleyebilirsiniz çok dolu oluyor dedi. tamam dedim bekleyelim. c.tesi saat:10:00 da hastanedeydik eşimle birlikte. kaydolduk beklemeye başladık. saat 10:30 oldu doktor yeni geldi. madem doktor 10:30 da gelecek ona göre deyin bizi neden saat 10 a verdiniz diye düşünürken bi baktım kapıdaki herkese saat 10'u vermişler. ya sabır deyip 11:30 ettik. eşim sinirlendi hemşireye sordu. eşim kaçıncı sırada söylermisiniz dedi 15 kişi sonra sizi alabiliriz yani öğleden sonra 2-3 gibi dedi hemşirede. dedik lanet olsun paramızla rezil olacaz aldık paramızı geri ve hastaneden çıktık. VİTALE HASTANESİNİN DEVLET HASTANESİNDEN BİR FARKI KALMAMIŞ ONU GÖRDÜM.TEMİZDE DEĞİLDİ HASTANE VE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI, BEN BURADA TÜP BEBEK YAPTIRSAM YUMURTALARIM KESİN KARIŞIR MI DİYE .
size tavsiyem memorial hastanesinde adam yerine koyuluyorsunuz.doktorumu değiştirmeyi artık düşünmüyorum kötüyü gördükten sonra... bilin istedim.

Merhaba, bende bu tür forumlarda yorumları okuyarak doktor seçimi yapanlardanım ve oyüzden sizleri bilgilendirmek istiyorum. geçen ay antalya memorial hastanesi dr.mehmet öztürkmen'de tüp bebek tedavisi gördüm.çokta memnunum doktorumdan, diyorsunuz ki bu başlık altında memorial ne alaka. şöle anlatayım....
tedavim olumsuz sonuçlandı ve bebek sahibi olamadık tabi bu şans işi. herşeyi yaparsınız gerisini allaha bırakırsınız ben buna inanıyorum herşey kader kısmet. doktorum 1-2 ay dinlen sonra tekrar tedaviye bakalım neleri eksik yaptık bi değerlendirelim dedi. ben tabi dinlemedim. olumsuz cevabından 4 gün sonra vitale hastanesi ali fuat şengörden randevu aldım. tahlil sonuçlarımı birde o görsün istedim çünkü yorumlarda etrafta okadar çok önerildiki bu isim bizde mahrum kalmayalım dedik. neyse randevu veren kız bana saat 10:00 da randevu verdi ama dediki 1-2 saat bekleyebilirsiniz çok dolu oluyor dedi. tamam dedim bekleyelim. c.tesi saat:KK55:00 da hastanedeydik eşimle birlikte. kaydolduk beklemeye başladık. saat 10:30 oldu doktor yeni geldi. madem doktor 10:30 da gelecek ona göre deyin bizi neden saat 10 a verdiniz diye düşünürken bi baktım kapıdaki herkese saat 10'u vermişler. ya sabır deyip 11:30 ettik. eşim sinirlendi hemşireye sordu. eşim kaçıncı sırada söylermisiniz dedi 15 kişi sonra sizi alabiliriz yani öğleden sonra 2-3 gibi dedi hemşirede. dedik lanet olsun paramızla rezil olacaz aldık paramızı geri ve hastaneden çıktık. VİTALE HASTANESİNİN DEVLET HASTANESİNDEN BİR FARKI KALMAMIŞ ONU GÖRDÜM.TEMİZDE DEĞİLDİ HASTANE VE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI, BEN BURADA TÜP BEBEK YAPTIRSAM YUMURTALARIM KESİN KARIŞIR MI DİYE .
size tavsiyem memorial hastanesinde adam yerine koyuluyorsunuz.doktorumu değiştirmeyi artık düşünmüyorum kötüyü gördükten sonra... bilin istedim.

Merhaba sizi bilgilendirmek isterim Vitalie hastanesi tüp bebek hastanesi değil asıl tüp bebek hastanesi yan tarafta antalya tüp bebek merkezi ve orada kemal beyi kesinlikle tavsiye ederim ben geçen yıl tüp bebek tedavisi oldum kemal beyle bütün doktorlar ve hemşireler çok ilgiliydi şu anda bebeğim doğdu çok sağlıklı kesinlikle Ali Fuat dan uzak durun asıl tüp bebek hastanesi vitale'nin yanında bunu herkes karıştırıyor

tedavim olumsuz sonuçlandı ve bebek sahibi olamadık tabi bu şans işi. herşeyi yaparsınız gerisini allaha bırakırsınız ben buna inanıyorum herşey kader kısmet. doktorum 1-2 ay dinlen sonra tekrar tedaviye bakalım neleri eksik yaptık bi değerlendirelim dedi. ben tabi dinlemedim. olumsuz cevabından 4 gün sonra vitale hastanesi ali fuat şengörden randevu aldım. tahlil sonuçlarımı birde o görsün istedim çünkü yorumlarda etrafta okadar çok önerildiki bu isim bizde mahrum kalmayalım dedik. neyse randevu veren kız bana saat 10:00 da randevu verdi ama dediki 1-2 saat bekleyebilirsiniz çok dolu oluyor dedi. tamam dedim bekleyelim. c.tesi saat:KK55:00 da hastanedeydik eşimle birlikte. kaydolduk beklemeye başladık. saat 10:30 oldu doktor yeni geldi. madem doktor 10:30 da gelecek ona göre deyin bizi neden saat 10 a verdiniz diye düşünürken bi baktım kapıdaki herkese saat 10'u vermişler. ya sabır deyip 11:30 ettik. eşim sinirlendi hemşireye sordu. eşim kaçıncı sırada söylermisiniz dedi 15 kişi sonra sizi alabiliriz yani öğleden sonra 2-3 gibi dedi hemşirede. dedik lanet olsun paramızla rezil olacaz aldık paramızı geri ve hastaneden çıktık. VİTALE HASTANESİNİN DEVLET HASTANESİNDEN BİR FARKI KALMAMIŞ ONU GÖRDÜM.TEMİZDE DEĞİLDİ HASTANE VE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI, BEN BURADA TÜP BEBEK YAPTIRSAM YUMURTALARIM KESİN KARIŞIR MI DİYE .

Ve ayrıca benim doktorum da Mehmet Öztürkmen, antalya tüp bebek merkezi ndeki tedavimden sonra olumlu sonuçlanınca Mehmet beyle devam ettik çok memnunum çok iyi bir doktordu

Back
X