How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

visanne kullananlar sonuç alanlar?

ekinezyaaaa

Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.186
1.228
133
herkese iyi günler. endometriozis nedeniyle bir defa ameliyat oldum. tekrarladı. kendiliğinden düştü ikinciye. bunun ardından doktorum visanne kullanmamı önerdi 6 ay kullandım. ilk 3 aylık sürede kistim yokken 5 santimlik bir kist oluştu. 6 aylık son kontrolümde kist daha da büyümüş. ilacı düzenli kullanmama rağmen.

benim merak ettiğim şey daha önceden 3 ameliyat oldum. şimdi dördüncüsünü yaparlar mı?

ya da visanne yerine başka bir ilaç tedavisi uygulanabilir mi? başına gelen var mı ben sadece bunu öğrenmek istiyorum. başına gelen ama atlatan artık böyle bir sorunum yok diyen var mı hiç?
daha yirmi yaşındayım çok yoruldum..

Canım geçmiş olsun
Bana da dün verdi aynı ilacı
kullanmaya başlıcam bugün.
Nedir sendeki son durum peki nasıl oldun

ben o ilacı kullandım sadece baskıliyor yoksa yok etmiyor ya da tedavi etmiyor ben de adenomyosis hastasiyim universite yıllarından beri 7 yıldır çekiyorum doğum yaptım gider umuduyla hala duruyor adet dönemi içinde ve dışında sürekli agrım vardı rabbim kimseye yasatmasin zor bilirim sana da geçmiş olsun insallahh

ben o ilacı kullandım sadece baskıliyor yoksa yok etmiyor ya da tedavi etmiyor ben de adenomyosis hastasiyim universite yıllarından beri 7 yıldır çekiyorum doğum yaptım gider umuduyla hala duruyor adet dönemi içinde ve dışında sürekli agrım vardı rabbim kimseye yasatmasin zor bilirim sana da geçmiş olsun insallahh

Teşekkür ederim canım.
Inşallah şifa bulurum bende.ve inşallah bebeğimiz olur

Back