Violin35'in çeyizleri :))

İllett bir durum aynen başladın mı sonuuu gelmiyorrr... Onu alım bunu alımmm falannn.. Ahh bu çeyizz derdii.. Başlamak bir dert bitirmek ayrıı.. Amaaa çok zevkliii:)
evet canım aynen çok zevkli :) ama alınacak çok şey var daha....:18: :54:
şu tupperwera'lardan ben ne zaman alıcam yahu :D
güle güle güle kullannn hepsini :)
en kısa zamanda alırsın umarım canım çok işe yarayacak gibi :32: :54:

Canım güle güle kullan hepsini mutlu mesut sevdiceğinle inş. :16:
amin canım çok teşekkür ederim :54: :31:

canım iyi günlerde kullan inş çok güzeller :nazar::nazar:
teşekkür ederim canım :54: :31:

arkadaşlar bunlar da yeni eklenenler.Salata kasesi ve balık servis tabakları arkadaşımın doğum günü hediyesi :)
Eki Görüntüle 295110
Eki Görüntüle 295109
$tefal-smart-el-blenderi-seti-metal-ayakli.webp
$1dadb5d0-cdbe-4759-937e-bd0f040093a6.webp

Son düzenleme:
Tüm aldıklarını güzel günlerde ve mutlulukla kullan inşallah... İkea'dan alınacak listem kabarıyor :1: Baharat takımımı bu tarz bir şey düşünüyorum ben de, Bernardo marka herhalde açıklamada yazdığına göre...

Son düzenleme:
Tüm aldıklarını güzel günlerde ve mutlulukla kullan inşallah... İkea'dan alınacak listem kabarıyor :1: Baharat takımımı bu tarz bir şey düşünüyorum ben de, Bernardo marka herhalde açıklamada yazdığına göre...

teşekkür ederim canım :31: benimde ikeadan alınacak şeylerim var bir sürü :6::6: evet onlar bernardo ama ben yağlık sirkeliği aldım sadece tekli resim bulamadım onu buldum sadece ama bende öyle bişey almak istiyorum...:21:

gerçekten çok mantıklı alışverişler ve güzel çeyizlerrrr:16:
takipteyiz güle güle kullannn:46:
teşekkür ederim canım ya kusura bakma yorumunu atlamışım :17::17:
çok çok güzel eşyaların canım kupa bardaklarına bayıldım mükemmel güle güle kullan :21:

teşekkür ederim canım ya o ara nolduysa yorumunuzu atlamışım.... :17::17::17: kusura bakmayın lütfen.

Bernardodan son aldıkların da gerçekten çok hoşlar. Canım aldığın yapıştırmaz tencereler döküm alüminyum mu? Ne kadara ve nereden aldığını, kullanan birinin önerisiyle mi aldığını öğrenebilir miyim? İyi günlerde kullanman dileğiyle.

Bernardodan son aldıkların da gerçekten çok hoşlar. Canım aldığın yapıştırmaz tencereler döküm alüminyum mu? Ne kadara ve nereden aldığını, kullanan birinin önerisiyle mi aldığını öğrenebilir miyim? İyi günlerde kullanman dileğiyle.

evet canım döküm alüminyum bernardodan aldım ballarini imiş markası italyan markası.... 249 du fiyatı. kullanan birinden duymadım canım ama umarım iyi çıkarlar... teşekkür ederim :31:

teşekkür ederim canım :31: benimde ikeadan alınacak şeylerim var bir sürü :6::6: evet onlar bernardo ama ben yağlık sirkeliği aldım sadece tekli resim bulamadım onu buldum sadece ama bende öyle bişey almak istiyorum...:21:

Ben aldım bile :1: Döner standlı 6'lı, çelik baharatlık... Ben çok beğendim, epey kullanışlı olacak hem masa hem tezgah üzeri kullanımına uygun... Topiğimdeki ilk mesaja düzenleme yapıp resim eklemeyi becerebilirsem :26: yeni ekleleyeceklerimin arasından bakabilirsin, fikir olur. :42:

Back
X