Violin35'in çeyizleri :))

Ben aldım bile :1: Döner standlı 6'lı, çelik baharatlık... Ben çok beğendim, epey kullanışlı olacak hem masa hem tezgah üzeri kullanımına uygun... Topiğimdeki ilk mesaja düzenleme yapıp resim eklemeyi becerebilirsem :26: yeni ekleleyeceklerimin arasından bakabilirsin, fikir olur. :42:

tamam canım bakarım... çok yer kaplamıyodur değil mi...güle güle kullan canım :17:

tamam canım bakarım... çok yer kaplamıyodur değil mi...güle güle kullan canım :17:

Yok canım bence çok pratik bir ürün, dediğim gibi hem tezgah hem masa üzeri portatif kullanılabilecek bu tür bir şey almak bence daha cazip ve kullanışlı olur fikrindeyim. Beceremedim bir türlü ilk sayfaya düzenleme yoluyla resim eklemeyi :43: Resimlerin ayrı ayrı sayfalarda dağınık değil de bir arada durmasını istediğimden ilk mesaja ilave yapmak istiyorum, sen sonradan bu şekilde eklemeler yapıyorsan nasıl yapıyorsun canım söylesen?

bunlarda yeni aldıklarım:)
$çay makinesi.webp

$peynir dünyasý tupper.webp

$004782-0000-0025.webp

Canım ben bu çay makinesini kullanmıştım arkadaşımda çok güzel iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah :D

Bak işte almaya başlayınca devamı gelmiş ne güzell.. :16:Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım

iyi günlerde kullan tatlım çok zevkli seçimler olmuş:16:
çok teşekkür ederim canım çok sağol :) inanın çok mutlu oluyorum sizler beğendikçe :)

Canım ben bu çay makinesini kullanmıştım arkadaşımda çok güzel iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah :D
amin canım inşallah hepimiz güzle günlerde kullanırız aldıklarımızı :) bizimde kantindeki abla kullanıyo ordan gördüm aldım bende.

Bak işte almaya başlayınca devamı gelmiş ne güzell.. :16:Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım

amin canım çok teşekkür ederim. evet devamı geliyo daha alınacaklar var ama alıyorum işte yavaş yavaş :)

bunlarda çamaşır makinem be bulaşık makinem bugün aldım boschtan.

$MCSA053133_WAE20464TR_def.webp

$MCSA049601_SMS30E02TR_def.webp

puzzle saklama kapları bernardodan

Eklentiler

• $634557707007297500.webp
    $634557707007297500.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
beyaz eşyalarda alındığına göre düğün yakın galiba:34: hepsini güle güle kullanın

teşekkürler canım... 6 ay vardı ama tarih değişti 8 ay var şimdi.... bosch kampanyasından yararlanalım dedik aldık :8:

Çeyizinize bayıldım.Allah sevdiğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn :)

hepsi çok güzel. taç nevresim takımlarına ve ikeadan aldığın ıvır ve zıvırlara bayıldım. ikea hakkaten evimizin herşeyi yahuuu :) güzel günlerde kullanmanı dilerimm...

hepsi çok güzel. taç nevresim takımlarına ve ikeadan aldığın ıvır ve zıvırlara bayıldım. ikea hakkaten evimizin herşeyi yahuuu :) güzel günlerde kullanmanı dilerimm...

teşekkür ederim :) bence de ikea evimizin herşeyi :24: tekrar teşekkür ederim.:31:

Back
X