• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VIDEO Anlatım: Normal Doğum - Evde Doğum - Su da Doğum - Sezeryanlı Doğum

AdayAnneyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
456
4
68
- Yurtdışı
Merhaba bayanlar,

bir site buldum birkaç video bir arada dogumun nasil gerçekle$tigi gösteriliyor.
Yalniz görüntülerde sansür felan yok her$ey payla$ilmi$ (18+)

Görüntüler: Amerika ve Almanya'dan annelere ait...
farkli gelebilirler çok rahatlar felan :)
Özellikle evde ki dogum da babanin o hali beni güldürdü :)

Iyi seyirler:

<<TIKLAYIN - ViDEOLAR - BURADA>>

cbv1.jpg
cbv3.jpg
cbv4.jpg

cbv5.jpg
unassisted-homebirth.jpg
cbv6.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar rabbim hepinize hayırlı kolay doğum nasip eylesin:Saruboceq: sağ salim kulağınıza alın kuzucuklarınızı:Saruboceq:

acaba izlesem mi?
bir kere normal doğum izlemiştim.
ay hiç alakam yokken nedne merak ediyorum bilemiyorum.
iş yerinde fenalaşırsam kim uyandıracak benkaydirigubbakcemile3

ayy izledimm dev gibi açılıyoo anammm o ne ama korkmadım kızlar ben hastanedeki doğumu izledim evdeki doğumu izliyodum ama yüreğim el vermedi direk kadının şeyini gösteriyo izleyemedim korktum

Ay evde doğumu biraz izledim tansiyonum düştü midem bulandı allahım bayılcam off diğrelerinide izleyebilirmiyim bilmiyorum. Zten çocuk sahibi olmak pekistemiyorum bunlarıda görünce ne bilim ama çok feci evdeki yaa

bu ne böyle ya kadınların şeyi patladı resmen offfffff çok korkuuuuuuunç bende hamileyim napcam ben şimdi

ben sezeryanla doğum yaptım ama videosunu izleyemedim.. Az önce bakayım dedim tansiyonum düştü yaaa off.. İyiki hastanede ne yaptıklarını görmüyoruz.. Epidural sezeryan ne muhteşem bişeymiş şimdi daha iyi anladım.

ooouyhhhh ne zor ya kadın olmak sesi kapattım izlerken dahada tırsmıyım die
ya ben bşi merak ediorm orası o kadar çok açılırken yırtılmıo mu?? ya da o kadar kocaman olmşken sonra küçülüyo mu?

Back