- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık parfümden ziyade Koton - Pink Crystal Mixed çok yakın bir koku. Kalıcılığı da iyi.Herkese hayırlı kandiller bahsettiğim parfümün orjinali çok pahalı muadil olarak hangi açık parfüm kalıcı ve orjinaine yakın cevaplarsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim cevabınız içinAçık parfümden ziyade Koton - Pink Crystal Mixed çok yakın bir koku. Kalıcılığı da iyi.
Teşekkür ederim peki bu parfümün muadilini kullandınız mı kalıcılığı orjinalde bile pek fazla değilmiş bu markada nasılsın acaba?David walker doldurmalarda en iyi diyebilirim biraz pahalı ama çok kalıcı
Çok teşekkür ederim cevabınız içinbence doldurma parfümler yerine zara-orchid tercih edebilirsiniz. hem daha kalıcı fiyatı da uygun. ben yeni bitirdim. yaza uygun.
Çok teşekkür ederim cevabınız içinD&P başarılı bir çoğunda diye biliyorum
Hiç kullanmadım ben 212sexy kullaniyorum tam birebir diyebilirim cok memnunuz biz karı koca dp falan denedik başka giyim markalarınıda denedik ama kalıcılıkları yok maalesefTeşekkür ederim peki bu parfümün muadilini kullandınız mı kalıcılığı orjinalde bile pek fazla değilmiş bu markada nasılsın acaba?
Teşekkür ederim dediğiniz markaya bakayım bendeHiç kullanmadım ben 212sexy kullaniyorum tam birebir diyebilirim cok memnunuz biz karı koca dp falan denedik başka giyim markalarınıda denedik ama kalıcılıkları yok maalesef
Bende bunu söyleyecektim gerçekten birebiri bosuna dp falan almayınAçık parfümden ziyade Koton - Pink Crystal Mixed çok yakın bir koku. Kalıcılığı da iyi.