- 11 Şubat 2023
- 9.136
- 18.897
1-2 saat bakmak zorunda da değiller siz olaya duygusal bakıyorsunuz bu konuda haklı tarafınız yok, bakmak istemiyorsa bakmaz on dakika da bakmaz, baban gel demiş annen ayrıca mi teklif etmeliydi ? Olmayan aile bağından ne bekliyordunuz ? Anne babamla yaşadığım evde tatil planı yapılıyorsa babam da gel diyorsa ekstra annemden teklif beklemem siz böyle bir anne babadan çocuklarıma 1-2 saat bakmadı ,beni yemeğe cagirmadi diye üzülüyorsunuz.Bir kaç saat çocuk bakmak bakımını üstlenmek mi oluyor hanımefendi? Bunu dünyada en kötü anne babalar bile yapıyorlar. Zaten biz bakıyoruz ki çocuklarımıza mevzu burada insanlık ve vicdan. Çocuktan önce çok daha derin mevzular var mesela benim panik ataklarım olduğunu bildikleri halde umursamadan tatile gitmeleri( ozaman bekardım)babam bana bizimle gel dediğinde annemin duymazlıktan gelmesi gibi bir çok şey
Size yasattiklari çok zor yazdiklariniz yazamadiklariniz abarttiginiz ya da az bile söylemişsin diyecegimiz ssyler yasamis olabilirsiniz keşke herkes anne baba olmasa ,herkes çok mükemmel anne baba olsa ama olmayınca da olmuyor yolunuza bakmatan başka ne çareniz var ?