vicdansiz abi...

Allah herkese hayrlı evlatlar nasip etsin.
Hayırsız olunca ne kötü.
Allah akıl fikir versin abinşze ne denir ki başka.

Böyle babaların kıymetinin bilinmemesine çok üzülüyorum. Annenizi de takdir ettim doğrusu, çünkü çok benzer bir durum bizim başımızda var. Eşimin 2 abisi babadan ortak daire de oturuyorlar yıllardır, biz de kira da, o evleri kimse isteyemezmiş çünkü onlar yapılırken çalışmış (benim ki 8 yaşındaymış yalnız)

Açık açık konuşulan bir şey yok ama böyle düşünülüyor. Ev almaya kalktık, kimseden ses çıkmadı sonuçta ortak miras ellerinden geldiği kadar yardım etmeleri gerekiyor. Birileri yıllarca kira derdi çekmez, hatta 2. evlerinin sahibi olurken biz meçhul bir durumdayız anlayacağınız. Kimsenin de umurunda değil.

K.validem eşimi çok sevdiğini söyler durur ama eşim sıkıntılardan bahsedince konuyu değiştirir, uyku numarası yapar. Annenizi adaletli davrandığı için takdir etttim, doğru yoldan şaşmasın inşallah..

Allah ım islah etsin hayırsız evlat ,emin olun yanına kalmaz örnekleri bizim ailede de var maalesef.

Nasıl vicdansizliktir bu ya merak etme canım elbet birgün oda evlatlarından görecektir

Nasıl insan ya ama kim ne derse desin eşin dava açıp hakkını alır hiç üzülme

Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…