- Konu Sahibi delalim952
-
Ewet en küçüğüm ve evliyim. Elimden geldiğince babama gidiyorum arkasında duruyorum.bir ara fena hastalandi. Hastaneye gitmeye inat ediyordu. Bizim ailede babanın yanında çocukları fazla konuşmaz birsey diyemez ben tabi öyle değilim direk yüzüne söylerim. Babama ablam hastaneye gidelim dedi. Babam yok dedi.bir iki kere tekrar etti ben en sonunda bagirdim senin ne yapmak istediğini ben biliyorum ama ya ölmedin çektiğin acı yanına kalacak sen kendine değil bizede eziyet ediyorsun canımızı yakiyorsun diye. Sonra o laflardan kalktı hastaneye gittiler. Ben tabi hamileydim gidemedim. Bir daha gitmicem diye inat edemedi en ufak ağrısında gidiyo ama Dr ilaçla gittiği yere kadar demiş annemlereCanim ya sen evin en kucugusun heralde..oluyor bazen boyle malesef. Arkadasin da dedigi gibi umursamaz ana babalarin cocuklari hayirli olur, vefakar ana babalarin cocuklari da hayirsiz olabiliyorsiz d oldugu gibi.. Sen ailene sahip cik, onlara kol kanat ol..sende teselli bulsunlar..insallah sende yuzleri guler gariplerimin
Derdi babamın evi üstüme yapın diyor ama babam benim 1 değil 5 evladım var. Onların da hakkı var tek kız onda diye ona veremem öbürleri de torunum diyo yok dedim zaten seni de karını da istemiyoruz çocukları getir diye ben ne yaparsam çocuklarım onu yapar diyo çocukların 1si 6 kizida 1 yaşındakendi annesi babası ile ne derdi varsa o kısmına girmeyin siz hiç.elbette üzülürsünüz babanız için.
ama ne olursa olsun abiniz çocuklarını gösterebilir.yani mesela siz alıp getirseniz çocukları babanıza,kabul etmiyor mu? yenge ile görüşseniz??
Zaten babam ölünce gelirlerse ahdim var karisinida onuda çok kötü benzetcem
Abini de karisini da islak odunla dovesim geldi.
Allah hayirli omur versin..abinide islah etsin Allah ne diyim..insallah cok gec olmadan yaptigi hatayi anlayip gelip babanin elini oper.Ewet en küçüğüm ve evliyim. Elimden geldiğince babama gidiyorum arkasında duruyorum.bir ara fena hastalandi. Hastaneye gitmeye inat ediyordu. Bizim ailede babanın yanında çocukları fazla konuşmaz birsey diyemez ben tabi öyle değilim direk yüzüne söylerim. Babama ablam hastaneye gidelim dedi. Babam yok dedi.bir iki kere tekrar etti ben en sonunda bagirdim senin ne yapmak istediğini ben biliyorum ama ya ölmedin çektiğin acı yanına kalacak sen kendine değil bizede eziyet ediyorsun canımızı yakiyorsun diye. Sonra o laflardan kalktı hastaneye gittiler. Ben tabi hamileydim gidemedim. Bir daha gitmicem diye inat edemedi en ufak ağrısında gidiyo ama Dr ilaçla gittiği yere kadar demiş annemlere
Yok yavur abim den iyi valla Nuh dio peygamber demiyor nasıl bir kinci ve fesatlik anlamadımAllah hayirli omur versin..abinide islah etsin Allah ne diyim..insallah cok gec olmadan yaptigi hatayi anlayip gelip babanin elini oper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?