- 26 Eylül 2018
- 637
- 2.000
- 113
- Konu Sahibi Nefsepranga
-
Şunu anlamadım ne zaman olursan ne demek?Vade geldi şimdi ne zaman olursan o zaman öderim
Parası olursa ve ne zaman olursa o zaman düzenledim yazım hatası yapmısımŞunu anlamadım ne zaman olursan ne demek?
Zaten ödemeyecekse elinde kalan sonlarıda kadınlara dağıtmasın diye aşırı para saçma huyu var parada haydan geldi ondan daha rahat huya harcıyor beni oyalıyorYani acinacak bir durum yok ortada da simdi siz sikayet ederseniz ve durumu kotu olursa size odemeyi nasil yapacak?
25 yılını harcamış , çocuklarına travma bırakmış bir adama neden aciyasin ki ?Arkadaslar eşimle 25 yıllık evlilikten ihanet nedeniyle anlasmalı bosandım gerekli anlasmalar yaptık ev araba falanda yok yani bir miktar tazminata vade istedi ay ay öderim dedi ödemedi
Vade geldi şimdi ne zaman olursa o zaman öderim diyor. bana ve çocuklara neler yaptıgını neler yasattıgını o kadın yuzunden iftirasından tut herseyi düşünün 25 yıl yoklugunda yanındaydım el kol destek olduk ailece parayı buldu bizede bunu reva gördü o zaman o yattı ben çalıstım
Şimdi o kadından ayrıldı gibi… bir yasamı var akla zarar kadın alkol lüks merakı yiyor içiyor mıçıyor çocuklarımda rahat maddi sıkıntı yasatmadı onlara
Gelelim konuya
Adına birseyi yok baska kadına iş açmış baska yerlerdede iş var adına degıl kanıtlarım fakat kişi büyük zarar gorucek vergi cezai ve hukkuki olayları ortaya dökülcek şimdi ne yapayım tazminat için keyfinimi bekleyim? Yoksa elimden geleni yapayımmı tek cekingem çocuklar maddi olarak ona bağlı ben işine zarar verip parasız mı bırakmış olurum. Siz olsanız ne yapardınız?
zahmet
Kesinlikle haklısınız25 yılını harcamış , çocuklarına travma bırakmış bir adama neden aciyasin ki ?
Lüks yasantı ispatı boşanmada gecerli icrada malesef kaçırdıgı iş yerini ispat edebiliyorum fakat madden iş hayatınıda bitiriyorum vicdan yaptım çocuklarım ne olcak diye tesekkur ederim sizede ilginiz içinLüks yaşantısını ıspatlayabiliyormusunuz? Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama tazminat ödemeyen bir adama yaptırım konusunda işine yarar mı bu yüks yaşantı acaba? Sizin 25 yılınızı yemiş bu adam bir bedeli olmalı değil mi? Manevi ödeyemez size yaşattıklarını bari maddi ödesin. Acıyacak bir sebep yok. Zaten hakkınız olanı alacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?