Vicdanmı mantıkmı eski eşe

Nefsepranga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2018
637
2.000
113
Arkadaslar eşimle 25 yıllık evlilikten ihanet nedeniyle anlasmalı bosandım gerekli anlasmalar yaptık ev araba falanda yok yani bir miktar tazminata vade istedi ay ay öderim dedi ödemedi
Vade geldi şimdi ne zaman olursa o zaman öderim diyor. bana ve çocuklara neler yaptıgını neler yasattıgını o kadın yuzunden iftirasından tut herseyi düşünün 25 yıl yoklugunda yanındaydım el kol destek olduk ailece parayı buldu bizede bunu reva gördü o zaman o yattı ben çalıstım
Şimdi o kadından ayrıldı gibi… bir yasamı var akla zarar kadın alkol lüks merakı yiyor içiyor mıçıyor çocuklarımda rahat maddi sıkıntı yasatmadı onlara
Gelelim konuya
Adına birseyi yok baska kadına iş açmış baska yerlerdede iş var adına degıl kanıtlarım fakat kişi büyük zarar gorucek vergi cezai ve hukkuki olayları ortaya dökülcek şimdi ne yapayım tazminat için keyfinimi bekleyim? Yoksa elimden geleni yapayımmı tek cekingem çocuklar maddi olarak ona bağlı ben işine zarar verip parasız mı bırakmış olurum. Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
Neyi bekliyorsunuz ki? Başka kadınlara iş açan adamın parası var demek ki. Hoş durumu olmasa ne olacak al herşeyini madem aldatmış paşam sonuçlarına katlansın

O 25 yıllık evliliği eşini çocuklarını böyle bir kadın için anlaşmalı boşanmayla tek kalemde silerken Merhameti vicdanı yoktu da şimdi sizin de merhametiniz vicdanınız olsun hiç acımayın son kuruşuna kadar alın çocuklarınızın hakkını

Yani acinacak bir durum yok ortada da simdi siz sikayet ederseniz ve durumu kotu olursa size odemeyi nasil yapacak?
Zaten ödemeyecekse elinde kalan sonlarıda kadınlara dağıtmasın diye aşırı para saçma huyu var parada haydan geldi ondan daha rahat huya harcıyor beni oyalıyor

Arkadaslar eşimle 25 yıllık evlilikten ihanet nedeniyle anlasmalı bosandım gerekli anlasmalar yaptık ev araba falanda yok yani bir miktar tazminata vade istedi ay ay öderim dedi ödemedi
Vade geldi şimdi ne zaman olursa o zaman öderim diyor. bana ve çocuklara neler yaptıgını neler yasattıgını o kadın yuzunden iftirasından tut herseyi düşünün 25 yıl yoklugunda yanındaydım el kol destek olduk ailece parayı buldu bizede bunu reva gördü o zaman o yattı ben çalıstım
Şimdi o kadından ayrıldı gibi… bir yasamı var akla zarar kadın alkol lüks merakı yiyor içiyor mıçıyor çocuklarımda rahat maddi sıkıntı yasatmadı onlara
Gelelim konuya
Adına birseyi yok baska kadına iş açmış baska yerlerdede iş var adına degıl kanıtlarım fakat kişi büyük zarar gorucek vergi cezai ve hukkuki olayları ortaya dökülcek şimdi ne yapayım tazminat için keyfinimi bekleyim? Yoksa elimden geleni yapayımmı tek cekingem çocuklar maddi olarak ona bağlı ben işine zarar verip parasız mı bırakmış olurum. Siz olsanız ne yapardınız?
25 yılını harcamış , çocuklarına travma bırakmış bir adama neden aciyasin ki ?

Lüks yaşantısını ıspatlayabiliyormusunuz? Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama tazminat ödemeyen bir adama yaptırım konusunda işine yarar mı bu yüks yaşantı acaba? Sizin 25 yılınızı yemiş bu adam bir bedeli olmalı değil mi? Manevi ödeyemez size yaşattıklarını bari maddi ödesin. Acıyacak bir sebep yok. Zaten hakkınız olanı alacaksınız.

Lüks yaşantısını ıspatlayabiliyormusunuz? Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama tazminat ödemeyen bir adama yaptırım konusunda işine yarar mı bu yüks yaşantı acaba? Sizin 25 yılınızı yemiş bu adam bir bedeli olmalı değil mi? Manevi ödeyemez size yaşattıklarını bari maddi ödesin. Acıyacak bir sebep yok. Zaten hakkınız olanı alacaksınız.
Lüks yasantı ispatı boşanmada gecerli icrada malesef kaçırdıgı iş yerini ispat edebiliyorum fakat madden iş hayatınıda bitiriyorum vicdan yaptım çocuklarım ne olcak diye tesekkur ederim sizede ilginiz için

Ben derim ki işinden etme gibi bir çabanız olmasın, hırs yapmayın yani en azından çocuklarınızın geleceği için bir süre bağımlısınız o adama. Mantığınız da vicdanınızdan ağır gelsin. 25 yıl dile kolay. Şimdi büyük bir pişmanlık yaşıyordur zaten. Gelen gideni aratır derler. Duygusal davranmayın.

Bitmiş gitmiş hayatın gerçek yanından bakın ben birini se vmiyorsam kurtulayım diye paramı hepsini değilsede bir miktarini verirdim canim acimazdi yeterki başımdan gitsin o nedenle bizimle oluru olmayan insanları para ile cokda cezalandiramayiz madem çocukların maddi ihtiyaçlarını karşılıyor ben cokda hala onda gözüm varmış hırs yapmış gibi paralanmazdim mesela .....çok ihtiyacınız yoksa ilerde alabileceksiniz öyle yapın tabiki bu benim görüşüm siz başka türlü de yapabilirsiniz

Aldatma sebebiyle ayrıldığım adama neden acıyacağım? O saygı duymuş mu bize? Çocuklarınızın yaşı da büyüktür siz ve evlatlarınız zarara uğramaz. O size ödemeyip gününü gün ederken bir şey olmuyorsa siz ona gerekeni yaptığınızda da olmaz.

Siz iyi misiniz ? Neyin vicdani bu . Hemen o usulsüzlükleri kanitlayin . Zalime gösterilen merhamet mazluma yapılan ihanettir demişler eski eşinize gösterdiğiniz bu iyi niyet -ki bence afedersiniz ama enayilik evlatlarinizdan kaçırıp o karilara yedirdigi paralardir . Bazen benden sonrası tufan demek lazım. Çocuklarınızın hakkına girmeyin. Adam sizin 25 yılınızı dürüm yapıp çöpe atmış . Elinize geçen para ile en azından evlatlarımız temiz iş yapar

Back