Bebek İkinci El vıcdanınız ıcın bır bakın

gul_nihal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
4
0
sıze bır sıkıntımı acmak ıstedım.benım tam 5 tane dusugum oldu ve cocuk sıkıntımız vardı esımle kacarak evlendık kendı aılem ıle kesınlıkle gorusmuyorlar benımle en son tup bebek yaptırmaya karar verdık ve 3 tane bırden tuttu hersey tam yolunda gıdıyordukı esımı ısten cıkarttılar sıgortada olmadıgı ıcın elımızde avcumuzda ne varsa dogum cın harcadık sımdı 3 tane 4.5 aylık bebegım var ve ben onlara bakamıyorum beledıyelere gıttım yardım ıstemek ıcın ama bana sut ıle kasık mama yardımı yaptılar bebeklerım pramature oldugu ıcın bunları yıyemıyor he dıyeceksın kı benden ne ıstıyorsun ıhtıyacları olmayan kucuk kıyafetlerı veya alıp yedıremedıklerı mamalarını bana gondersınler kesınlıkle baska hıcbır amacım yoktur lutfen benı yanlıs anlamayın sadece mama bez kıyafet ıhtıyacım var...oturdugum ev gecekondu ısınma sorunum var esım desenız suan bır ıs buldu calısmaya basladı fakat yetısmıyor borclarımı toparlasın yoksa elektırık su kıra mı odesın bıde malum kıs odun komur sorunuda var ben butun bunların boyle olacagını bılseydım gercekten yapmazdım cocuk kızlarım cok zayıf hastaneye bıle goturemedım suan 4.5 aylıklalr ve 4.50 kılolar dayanmaıyorum artk cook zor bana gerı donersenız sevınırım
eger bana donmmek ısteyen arkadaslar olursa XXXXXXXXXXXXXXXXXXX adresınden yazabılırler

bıde sız benımle aynı durumda olsanız ne yapardınız bıde bana bu konuda yardımcı olun herseyı bırakıp geldıgım gıbı annemın evıne gerı donsem yavrularımın gunahı ne gımesen bu cıleyı cekıyorum benım gunahım ne

istanbulun neresinde ikamet ediyosunuz ? eşinin mesleği yok anladığım kadarıyla

evet bır meslegı yok fabrıkada işçi olarak calısmıs bu zamanda kadar ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum ben

of ya çok üzüldüm allah yardımcınız olsun ...güvenemiyorum ki maalesef paranoyak oldum okadar çok kullanıldım ki...kıyamam ya bebelere çok üzüldüm keşke gerçek olmasa böyle olaylar..bebeklerin cinsiyeti nedir

yemeyip yedireceksiniz, giymeyip giydireceksiniz.
mesela internet bağlantınızı kapattırın, o paraya bebeklerin ihtiyacının bir kısmı karşılanır.

benım bebeklerımın bırı erkek ıkısı kız ben kımseden para pul dılenmıyorum dedıgım sadece eger alıp kullanmadıgınız mamalarınız varsa cöpe atacagınıza ben alım dedım ınternet baglantım yok kız kardesım yanımda onun bılgısayarı vınn mı ne oyle bırsey takıyor bılgısayara boyle bır sıtte oldugunu dahı bılmıyordum kardesım yanıma gelınce soyledı belkı bırılerı yardım etmek ıster abla dedı ama keske gırmeseydım yazmasaydım

ben msn adresımı oraya koydum donmek ısteyen ordan bana donebılır.kımın ıcınde ne oldugunu kımın ne hıssettıgını kımsecıkler bılemez ancak ben bılıyorum ne hıssettıgımı

Allah yardımcın oLsun malesef bir anne değilim çocuklarımın mamaları kıyafetleri olsa kesinlikle atana kadar gönderirdim yalan yada doğru bu beni ilgielendirmez herkesin günahı sevabı kendine . bol bol dua et umarım herşey yoluna girer , Ama gecekonduda oturuyormussunuz eşininde tam bir mesleği yok neden çocuk konusunda ısrarcı oldunuz

merhaba..

bahsettiğiniz durum zordur gerçekten, ama buradan yapılacak yardım işe yarar ama sizin ihtiyaçlarınızı çok kısa süreliğine karşılar

sizin eşinizin derhal işe ihtiyacı var, size tavsiyem mutlaka kaymakamlığa valiliğe iş bulma kurumuna başvurun, en azından mutfak yiyecekleri kömür verebilirler sosyal hizmetlerin toplum hizmetleri bölümünde 2. el kıyafetler veriliyor, kolay gelsin

anlıyorum. Allah yardımcınız olsun. istanbulda değilim, bebişimde yok yardımcı olan arkadaşlar çıkar umarım.

bu arada neden keşke girmeseydm, yazmasaydım dediniz??

Bağlantı WINN filan değil ! (IP adresi bildiğimiz ADSL)

Beni çok acımasız bulabilirsiniz ama kardeşimin WINN bağlantısı olacak ablamda bu durumda olacak başlarım öyle kardeşe ...

Bu hesap 2. üyeliktir.

İlk üyeliği de ceza almıştır. Lütfen bu tür ajitasyon mesajlarına itibar etmeyin. Burada 2. el çocuk eşyaları toplanıp başka sitelerde satıldığı tespit edilmiştir. Lütfen bu tür konularda kötü içerik butonundan şikayet ediniz.

yazık ya kime inanacağımızı şaşırdık,bizde burda gözlerimiz dolu dolu okuyoruz.

tahmin etmiştim. ama tanımam etmem diye kondurmadım da..

toplanıp satılıyor Allah herkeze vicdan versin

artık anneyiz. bir annenin acısını herkesten iyi biliyoruz ve istismar edilmeden yardımcı olma istiyoruz .
bu konuda bize kadınlar kulubü yardımcı olsun lütfen biz araştıramayız ama adminlerimiz bir yolunu bulur.
böyle giderse gerçek ihtiyaç sahiplerine de inanmayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…