benım bebeklerımın bırı erkek ıkısı kız ben kımseden para pul dılenmıyorum dedıgım sadece eger alıp kullanmadıgınız mamalarınız varsa cöpe atacagınıza ben alım dedım ınternet baglantım yok kız kardesım yanımda onun bılgısayarı vınn mı ne oyle bırsey takıyor bılgısayara boyle bır sıtte oldugunu dahı bılmıyordum kardesım yanıma gelınce soyledı belkı bırılerı yardım etmek ıster abla dedı ama keske gırmeseydım yazmasaydım
Kardeşiniz bu siteye üye mi ?
Bağlantı WINN filan değil ! (IP adresi bildiğimiz ADSL)
Beni çok acımasız bulabilirsiniz ama kardeşimin WINN bağlantısı olacak ablamda bu durumda olacak başlarım öyle kardeşe ...
Bu hesap 2. üyeliktir.
İlk üyeliği de ceza almıştır. Lütfen bu tür ajitasyon mesajlarına itibar etmeyin. Burada 2. el çocuk eşyaları toplanıp başka sitelerde satıldığı tespit edilmiştir. Lütfen bu tür konularda kötü içerik butonundan şikayet ediniz.
Bağlantı WINN filan değil ! (IP adresi bildiğimiz ADSL)
Beni çok acımasız bulabilirsiniz ama kardeşimin WINN bağlantısı olacak ablamda bu durumda olacak başlarım öyle kardeşe ...
Bu hesap 2. üyeliktir.
İlk üyeliği de ceza almıştır. Lütfen bu tür ajitasyon mesajlarına itibar etmeyin. Burada 2. el çocuk eşyaları toplanıp başka sitelerde satıldığı tespit edilmiştir. Lütfen bu tür konularda kötü içerik butonundan şikayet ediniz.