Bebek İkinci El vıcdanınız ıcın bır bakın

Tabi ki yardımlaşma çok güzel ama öyle çok uzaklara gitmenize gerek yok, unutmayın yaşadığınız hayatın diyeti için tanımadıklarınıza değil biraz etrafınızdakilere bakın.

Bağlantı WINN filan değil ! (IP adresi bildiğimiz ADSL)

Beni çok acımasız bulabilirsiniz ama kardeşimin WINN bağlantısı olacak ablamda bu durumda olacak başlarım öyle kardeşe ...

Bu hesap 2. üyeliktir.

İlk üyeliği de ceza almıştır. Lütfen bu tür ajitasyon mesajlarına itibar etmeyin. Burada 2. el çocuk eşyaları toplanıp başka sitelerde satıldığı tespit edilmiştir. Lütfen bu tür konularda kötü içerik butonundan şikayet ediniz.

ceza aldıysa araştırıp doğruluğunu kannıtladıysanız anlarım.ama zaten kaçarak evlendik demiş ablası yada ailesi bir yere kadar yardım etmiş olabilir durumları iyi olup etmeyede bilir neler nasıl aileler var görüyoruz.yalansada vicdanına bırakıyorum.

Bağlantı WINN filan değil ! (IP adresi bildiğimiz ADSL)

Beni çok acımasız bulabilirsiniz ama kardeşimin WINN bağlantısı olacak ablamda bu durumda olacak başlarım öyle kardeşe ...

Bu hesap 2. üyeliktir.

İlk üyeliği de ceza almıştır. Lütfen bu tür ajitasyon mesajlarına itibar etmeyin. Burada 2. el çocuk eşyaları toplanıp başka sitelerde satıldığı tespit edilmiştir. Lütfen bu tür konularda kötü içerik butonundan şikayet ediniz.

insanların vijdanlarıyla bu şekilde oynamalrı ne acı değilmi bunun hesabını nasıl ödeyecekler çok merak ediyorum

geçen sokakta yürürken kucağında bir bebkle bir kadın yaklaştı giyimi kuşamı yerinde mama parası istiyo vermedim ama aklım onda kaldı acaba gerçekten ihtiyacı varmıydı die

sonrasında gördümkü sanki koca bir şirket her köşe başında sesini böyle titreterek konuşup para isteyen okadar ( sağlam ) insanlar varki :KK19:yaşlılara ve çocuklara

üzülüyorum ama eli ayağı tutuğ insanların vijdanlarını sömürmeye çalışanlara bundan sonra üzülmüyorum :KK14: herkes ne zorluklarla çalışıyo ay evinin ihtiyacını karşılamak için

1 ay bekliyo ama malesef bunlar gibi kolay yolu seçenlerde var yazık

ben inanmıştım..

bir insan bebek bezi, mamayı ne yapacak ki, kim alır bunları, 2. el kıyafetlerin satılması da öyle kolay değil zaten çok ucuza gidiyor, insanlar çok ilginç..

konu sahibinin 1. üyeliğinde adı neymiş öğrenebiliyomuyuz

ben inanmıştım..

bir insan bebek bezi, mamayı ne yapacak ki, kim alır bunları, 2. el kıyafetlerin satılması da öyle kolay değil zaten çok ucuza gidiyor, insanlar çok ilginç..

konu sahibinin 1. üyeliğinde adı neymiş öğrenebiliyomuyuz

satmasa bile bedavadan sahip olmak için, kendi para harcamamak için buna benzer şekilde davranan insanlar var ne yazık ki :KK50:

satmasa bile bedavadan sahip olmak için, kendi para harcamamak için buna benzer şekilde davranan insanlar var ne yazık ki :KK50:

eşinin eşi sen değilmisin:KK1:

neyse konuyu dağıtmayayım da, gerçekten ihtiyaç sahipleri bu insanlar yüzünden mağdur oluyor ya, en büyük veballeri de bu üzüldüm...

Bir paket bez, biraz mama olarak düşünmeyin, alın teriyle bileğinizin hakkıyla kazandığınız her kuruşun kıymeti var, kazancınıza niye göz dikilsin ki, sizden bir paket bezle başlıyor, merhamet ve vicdanımızın sızlamasıyla daha çok yardım etme isteğimizden faydalanılıyor.

Rabbim gerçek ihtiyaç sahiplerini çıkarsın karşımıza...

X