Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bağlantı WINN filan değil ! (IP adresi bildiğimiz ADSL)
Beni çok acımasız bulabilirsiniz ama kardeşimin WINN bağlantısı olacak ablamda bu durumda olacak başlarım öyle kardeşe ...
Bu hesap 2. üyeliktir.
İlk üyeliği de ceza almıştır. Lütfen bu tür ajitasyon mesajlarına itibar etmeyin. Burada 2. el çocuk eşyaları toplanıp başka sitelerde satıldığı tespit edilmiştir. Lütfen bu tür konularda kötü içerik butonundan şikayet ediniz.
Bağlantı WINN filan değil ! (IP adresi bildiğimiz ADSL)
Beni çok acımasız bulabilirsiniz ama kardeşimin WINN bağlantısı olacak ablamda bu durumda olacak başlarım öyle kardeşe ...
Bu hesap 2. üyeliktir.
İlk üyeliği de ceza almıştır. Lütfen bu tür ajitasyon mesajlarına itibar etmeyin. Burada 2. el çocuk eşyaları toplanıp başka sitelerde satıldığı tespit edilmiştir. Lütfen bu tür konularda kötü içerik butonundan şikayet ediniz.
ben inanmıştım..
bir insan bebek bezi, mamayı ne yapacak ki, kim alır bunları, 2. el kıyafetlerin satılması da öyle kolay değil zaten çok ucuza gidiyor, insanlar çok ilginç..
konu sahibinin 1. üyeliğinde adı neymiş öğrenebiliyomuyuz
satmasa bile bedavadan sahip olmak için, kendi para harcamamak için buna benzer şekilde davranan insanlar var ne yazık ki