vicdanım hiç rahat değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana diyor karma dedim ya yargılama beni yazmış, başına gelir büyük konuşma hee diyerek de benim de sırf yazdıklarımdan dolayı cezalandırılacağımı düşünüyor.

Halbuki yazdığı yazıyı aynen alıntılıyorum;

-‘ eşim için çok üzülüyorum eğer ben bişeyin cezasını çekeceksem onu etkilemesin o bunu yaşamasın diyorum…’-

yazısına karşılık aslında kendi kastettiğinin karma olduğunun bilincinde olmadığı için açık açık söylediğim için suçlu oldum. Tüm mesajlarımda kendimden kattığım sadece bencil olduğunu düşünmem hususuydu ve bana verdiği cevapta da görüleceği üzere aynen alıntılıyorum tekrardan;

-‘ keşke beni affedebilse ama öğrense bile affetmez biliyorum’-

demiş konu sahibi yani affedilmeyeceğini bilmesine rağmen söylemeyi düşünmesi de düşüncelerimi ispatlar nitelikte.

Konu sahibi sanki gidip şahitlik edecek. Onun tek derdi üstündeki kul hakkını atmak.

Bir gün eşiniz de sizi aldatırsa falan hersey insanlar için deyip böyle olgunlukla karşılayın olur mu? Yani sonuçta insanoğlunun başına hersey gelebilir. Bir boşluğa bakar tüm hatalar, yanlışlar. Olgunluk bunu gerektirir.

Yapacağınız şey tövbe edip, geçmişi düşünmemek. Ve kimseye bu durumdan bahsetmemek.

Bu hayatta hersey ama herşey insanlar için evet bu demek değil herşeyi yapalım.ama düşmez kalkmaz bir Allah dusmussunuz bir hataya pismansiniz. Rabbim affedici bol bol dua okuyun bence geçmişe bişey yapamazsınız gelecek önemli birde sadaka verin çocuk sevindirin. Ne bilim

E tamam işte bilmiyormuşsunuz hamile olduğunu kadının, sonradan öğrenmişsiniz. Neden adam size ayrı yatıyoruz demesin, neden imkan yok?

Aynen ayrıca ya, sizi kınadık diye burda evli barklı çocuklu tonla kadın olarak kesin hemen şimdi boşanır, evli adamların ilgisinden hoşlanırız. Evet.

kadınla görüşmeyi helallik almayı bile düşündüm ama cesaret edemiyorum.
Şaka yapıyorsunuz herhalde..
Siz hamileyken kocanız başka bir kadina çok aşık gibi davransa,sizin hamile olduğunuzu öğrenene kadar bu kadın da kocanizla gün aşırı sevisse ; ne hissederdiniz.
Kadın kalkıp,çocuğunuz kucaginizdayken birden belirse ; kocanizla seviştim,denemedigimiz pozisyon kalmadı ama hamile olduğunuzu öğrenince ilişkimi kestim dese ne derdiniz?
Burada hata tamamen sizin,yerinizde olsam o kadının karşına çıkmaya bile utanirdim.
O kadar bencil ve simariksiniz ki kendinizi rahatlatmak adına kadına gidip anlatmak suretiyle onun yuvasını yikmaktan korkmuyorsunuz.

Senin islediğin günah senle Allah arasında kalsın bir hata yapmışsın evet ama bunu yolun neresinden olursa olsun döndurmussunuz. Allahta senin bu günahını saklamış kimseye aşikar etmemiş . Şimdi tövbe etmeye devam et namaz kıl dini görevlerini yerine getir buradaki kimsenin seni yargimalaya hakkı yok bence . Ama gidiyim kadınla helaleseyim dersen sana burada herkes orda bir dur der. Bitmiş gitmiş
Sen Olmasanda kocası onu aldatacakti. Ve halada aldatmaya devam ediyor. Allah o kadına sabır versin yardım etsin. Sen kendini sıyırmış ve çok duyulmadan kurtulmussun. Bunun için dua et. Hele hele kendi eşine gidip bu günahından asla bahsetme asla... Bitti gitti Allah ve senin aranda

Tövbe edın ve hayatınıza devam edin. Linç etmıcem insanların psıkolojılerı, travmaları, ne yasadıkları, nelerden gectıgı hiç ama hıc bılemeyız. Ben dızı burda kınarım yarın başıma gelır. Olmaz demeyın sayın KK her şey olur bu hayatta. Hikayemız nefes bıtene kadar devam. Kadınla sakın konuşmayın bence

Yaşatılanın yaşanacağına inanırım hep. Hamileyken doğurmanıza 2 ay kala yada evliliğin herhangi bir döneminde bunu yaşarsanız şunu söyleyin karşınızdakine.
‘İlginin hoşuna gittiğini anlıyorum. Yoksa beklentin yoktur eminim. O sırada zor bir zamanda geçiyordun ve bunu düzeltecek tek kişi benim kocamdı. Tüm erkekler bitmişti. Sırf sana iyi geliyor diye bunu yapmanı anlayışla karşılıyorum.
Seni asla yargılamıyorum. Hayatta her şey biz insanlar için. Şimdi seni yargılarsam bunu bende yaşayabilirim. Bu yüzden normal karşılıyor ve asla büyük konuşmuyorum sana karşı. HER ŞEY İNSANLAR İÇİN’

Emin ol o kadin çokta farkındadır bunun belki susuyordur bir çok insan gibi çocuğu için
zaten kocasi uslanip tövbe etmesiyse ve devam ediyorsa bir yerden sonra patlak verecek bence konu sahibi bunu başta yapacakti aradan geçmiş kaç sene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…