vicdanım hiç rahat değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman da ne kadar hasssassiniz. Kimseyi pışpışlamak zorunda değiliz burada. Başınıza gelen birşey yok hanımefendi ,mağdur falan değilsiniz. Evli bir adamla sevgili olmuşsunuz. Hemde daha önce evlilik yapmış,mutsuz olmuş, mağdur edilmiş bir kadın olarak başka bir kadın umurunuzda olmamış o ilişkiyi yaşarken. Çocuğunun olması da eşinden ayrılmayacak düşüncesi kafanızda dank ettiği için ayrılma sebebi oldu belkide sizde.
Bunu kim yaparsa yanlış yapmış olur. Büyük konuşmayla falan alakası yok.
Bana diyor karma dedim ya yargılama beni yazmış, başına gelir büyük konuşma hee diyerek de benim de sırf yazdıklarımdan dolayı cezalandırılacağımı düşünüyor.

Halbuki yazdığı yazıyı aynen alıntılıyorum;

-‘ eşim için çok üzülüyorum eğer ben bişeyin cezasını çekeceksem onu etkilemesin o bunu yaşamasın diyorum…’-

yazısına karşılık aslında kendi kastettiğinin karma olduğunun bilincinde olmadığı için açık açık söylediğim için suçlu oldum. Tüm mesajlarımda kendimden kattığım sadece bencil olduğunu düşünmem hususuydu ve bana verdiği cevapta da görüleceği üzere aynen alıntılıyorum tekrardan;

-‘ keşke beni affedebilse ama öğrense bile affetmez biliyorum’-

demiş konu sahibi yani affedilmeyeceğini bilmesine rağmen söylemeyi düşünmesi de düşüncelerimi ispatlar nitelikte.

Adamın yaptığı kadının yaptığından beter. Kadın aldatıldığını bilmeyi hak etmiyor mu. Aldatıldığını kanıtlarsa tazminatla bosanabilir bile. Belki bu zamana kadar emin olamadığı için ayrılmadı.
Konu sahibi sanki gidip şahitlik edecek. Onun tek derdi üstündeki kul hakkını atmak.

yukarda yazan bazı kişiler icin yazıyorum, hamile oldugunu ben bilmiyodum, tanıstıgımızda zaten iki ay sonra dogum yapmıs oldu kadın yani adamın bana yok esimle ilişkimiz yok ayrı yatıyoruz gibi bişey söylemesi imkansız, ben de hamileliğini öğrenince aa demekki birlkte oluyomuşsunuz demedim kadın zaten biz tanıstıgımızda hamileymiş. ayrıca cocugu oldu bunlar boşanmaz diye de bitirmedim ilişkiyi zaten o adamdan evlilik gibi bi beklentim yoktu benimki sadece o anki ruh halimin gidişatyla yasadıgım bişeydi. yoksa hamile eşini aldatan adamın beni de aldatacagını biliyorum bi gelecek düşünmedim birinin benimle ilgileniyo olması hosuma gitti o kadar. hicbi zaman eşinden ayrılacak benimle evlenecek diye düşünmedim o kadar yogun duygularım yoktu. acımasızca eleştirenler için söylüyorum umarım büyük laf sizi gelip bulmaz, ki ben artık aldıgım derslerden sonra hicbir konuda büyük laf etmiyorum tepeden yargılamıyorum hicbir şeye de şaşırmıyorum. her şey insanlar icin
Bir gün eşiniz de sizi aldatırsa falan hersey insanlar için deyip böyle olgunlukla karşılayın olur mu? Yani sonuçta insanoğlunun başına hersey gelebilir. Bir boşluğa bakar tüm hatalar, yanlışlar. Olgunluk bunu gerektirir.

herkese merhaba,
buranın sıkı takipçisiyim daha dogrusu okuyucuyum ve bu konuyu açabilmek için üye oldum.
geceleri rahat uyutmayan her aklıma geldikçe vicdanımı sızlatan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. paylaşıp ne yapmam konusunda fikir almak istiyorum.
öncelikle kendimi anlatıyım, iki yıllık sevgililiğin ardından evlendim ve 6 aydır evliyim. çok şükür güzel giden bi evliliğim var eşimi de çok seviyorum. gercekten cok cok iyi biri,hatta birazdan anlatacagım konu yüzünden böyle iyi bir eşi hakediyor muyum diye düşünüyorum.
bu benim ikinci evliliğim. ilk evliliğim 2016 senesinde bitti, sonrasında cok zor zamanlar yaşadım, boşanma sürecim psikolojik anlamda zor geçti.. kendimi değersiz sevilmeye layık olmayan biri gibi hissediyordum. uzun bi süre hayatıma kimseyi almadım cunku birine ilgi duymak birinin bana ilgi duyması bana cok uzak geliyordu.
sonra malesef biriyle tanıştım. ilk başlarda iş hayatında oldugum için bana karşı ilgisini iş arkadaşlığı çerçevesinde sandım yani anormal bişey gibi gelmemişti. sonra ilgisi daha çok artınca hoşuma gitmeye başladı :KK43: bunu çok çok üzülerek söylüyorum nasıl oldu bilmiyorum neden yaptım o an sanki başka bi kişiliğim mi vardı inanın anlayamıyorum.. hoşlanmaya basladıgım kişi evliydi, ben bunu bilerek hoslanmaya basladım. şu an düşününce o kadar kötü hissediyorumki kendimi, inanın başkası anlatsa yargılardım. ama o anki ruh halim kendime olan güvensizliğim ona karşı itti beni. kesinlikle hicbir bahanesi olamaz ama elimde olmadan ona dogru yöneldim. bikaç ay süren bir ilişki oldu. tanıştıgımda bilmiyordum ama eşi hamileymiş :KK43: :KK43: :KK43: bikac ay sonra cocugum dünyaya geldi dediğinde anladım. resmen hamile bir kadın benim yüzümden aldatılmıştı:KK43: bikac gün bunun etkisinden cıkamadım hemen konusup iliskiyi bitirdim. diyeceksiniz evliyken devam ettin de cocugu olunca mı birden vicdana geldin diye, bilmiyorum cocuk olayını duyunca ne kadsr iğrenç bişey yaptıgımı farkettim. ama inanın bana karsımda her sözüyle davranısıyla bir kadını etkileyebilen bi adam vardı. o kadar aşık gibi davranıyorduki ben de kendimi aşık zannettim…
aradan iki yıl gecti ben esimle tanıstım, onu tanıdıgım icin her gün şükrediyorum ama bazen bu kadar güzel bi ilişkiyi haketmiyormuşım gibi hissediyorum. gecmicimde cok kötü bi anı bıraktım. su an cocuk sahibi olmaya calısıyoruz bikac aydır, aklıma sürekli o kadın geliyo :KK43: eden bulurmuş ya ben de bigüj aldatılırsam diyorum ya da istedigim o bebeğe hic sahip olamazsam hic anne olamazsam diyorum:KK43: cunku güzel şeyleri haketmiyoruk diyorum:KK43: eşim için çok üzülüyorum eğer ben bişeyin cezasını çekeceksem onu etkilemesin o bunu yaşamasın diyorum… kadınla görüşmeyi helallik almayı bile düşündüm ama cesaret edemiyorum.. hem ne diyecek vicdanın rahatlasın hakkım helal olsun mu diyecek.. ama bu sekilde sanki eninde sonunda bu yaptıgımın karşılıgını görecek gibi hissediyorum.. kadınla görüşme fikri aklımdan çıkmıyor bu yüzden buraya yazmak istedim lütfen yargılamayın, şu anki aklım olsa asla asla öyle bi durumun içine girmezdim….
Yapacağınız şey tövbe edip, geçmişi düşünmemek. Ve kimseye bu durumdan bahsetmemek.

herkese merhaba,
buranın sıkı takipçisiyim daha dogrusu okuyucuyum ve bu konuyu açabilmek için üye oldum.
geceleri rahat uyutmayan her aklıma geldikçe vicdanımı sızlatan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. paylaşıp ne yapmam konusunda fikir almak istiyorum.
öncelikle kendimi anlatıyım, iki yıllık sevgililiğin ardından evlendim ve 6 aydır evliyim. çok şükür güzel giden bi evliliğim var eşimi de çok seviyorum. gercekten cok cok iyi biri,hatta birazdan anlatacagım konu yüzünden böyle iyi bir eşi hakediyor muyum diye düşünüyorum.
bu benim ikinci evliliğim. ilk evliliğim 2016 senesinde bitti, sonrasında cok zor zamanlar yaşadım, boşanma sürecim psikolojik anlamda zor geçti.. kendimi değersiz sevilmeye layık olmayan biri gibi hissediyordum. uzun bi süre hayatıma kimseyi almadım cunku birine ilgi duymak birinin bana ilgi duyması bana cok uzak geliyordu.
sonra malesef biriyle tanıştım. ilk başlarda iş hayatında oldugum için bana karşı ilgisini iş arkadaşlığı çerçevesinde sandım yani anormal bişey gibi gelmemişti. sonra ilgisi daha çok artınca hoşuma gitmeye başladı :KK43: bunu çok çok üzülerek söylüyorum nasıl oldu bilmiyorum neden yaptım o an sanki başka bi kişiliğim mi vardı inanın anlayamıyorum.. hoşlanmaya basladıgım kişi evliydi, ben bunu bilerek hoslanmaya basladım. şu an düşününce o kadar kötü hissediyorumki kendimi, inanın başkası anlatsa yargılardım. ama o anki ruh halim kendime olan güvensizliğim ona karşı itti beni. kesinlikle hicbir bahanesi olamaz ama elimde olmadan ona dogru yöneldim. bikaç ay süren bir ilişki oldu. tanıştıgımda bilmiyordum ama eşi hamileymiş :KK43: :KK43: :KK43: bikac ay sonra cocugum dünyaya geldi dediğinde anladım. resmen hamile bir kadın benim yüzümden aldatılmıştı:KK43: bikac gün bunun etkisinden cıkamadım hemen konusup iliskiyi bitirdim. diyeceksiniz evliyken devam ettin de cocugu olunca mı birden vicdana geldin diye, bilmiyorum cocuk olayını duyunca ne kadsr iğrenç bişey yaptıgımı farkettim. ama inanın bana karsımda her sözüyle davranısıyla bir kadını etkileyebilen bi adam vardı. o kadar aşık gibi davranıyorduki ben de kendimi aşık zannettim…
aradan iki yıl gecti ben esimle tanıstım, onu tanıdıgım icin her gün şükrediyorum ama bazen bu kadar güzel bi ilişkiyi haketmiyormuşım gibi hissediyorum. gecmicimde cok kötü bi anı bıraktım. su an cocuk sahibi olmaya calısıyoruz bikac aydır, aklıma sürekli o kadın geliyo :KK43: eden bulurmuş ya ben de bigüj aldatılırsam diyorum ya da istedigim o bebeğe hic sahip olamazsam hic anne olamazsam diyorum:KK43: cunku güzel şeyleri haketmiyoruk diyorum:KK43: eşim için çok üzülüyorum eğer ben bişeyin cezasını çekeceksem onu etkilemesin o bunu yaşamasın diyorum… kadınla görüşmeyi helallik almayı bile düşündüm ama cesaret edemiyorum.. hem ne diyecek vicdanın rahatlasın hakkım helal olsun mu diyecek.. ama bu sekilde sanki eninde sonunda bu yaptıgımın karşılıgını görecek gibi hissediyorum.. kadınla görüşme fikri aklımdan çıkmıyor bu yüzden buraya yazmak istedim lütfen yargılamayın, şu anki aklım olsa asla asla öyle bi durumun içine girmezdim….
Bu hayatta hersey ama herşey insanlar için evet bu demek değil herşeyi yapalım.ama düşmez kalkmaz bir Allah dusmussunuz bir hataya pismansiniz. Rabbim affedici bol bol dua okuyun bence geçmişe bişey yapamazsınız gelecek önemli birde sadaka verin çocuk sevindirin. Ne bilim

yukarda yazan bazı kişiler icin yazıyorum, hamile oldugunu ben bilmiyodum, tanıstıgımızda zaten iki ay sonra dogum yapmıs oldu kadın yani adamın bana yok esimle ilişkimiz yok ayrı yatıyoruz gibi bişey söylemesi imkansız, ben de hamileliğini öğrenince aa demekki birlkte oluyomuşsunuz demedim kadın zaten biz tanıstıgımızda hamileymiş. ayrıca cocugu oldu bunlar boşanmaz diye de bitirmedim ilişkiyi zaten o adamdan evlilik gibi bi beklentim yoktu benimki sadece o anki ruh halimin gidişatyla yasadıgım bişeydi. yoksa hamile eşini aldatan adamın beni de aldatacagını biliyorum bi gelecek düşünmedim birinin benimle ilgileniyo olması hosuma gitti o kadar. hicbi zaman eşinden ayrılacak benimle evlenecek diye düşünmedim o kadar yogun duygularım yoktu. acımasızca eleştirenler için söylüyorum umarım büyük laf sizi gelip bulmaz, ki ben artık aldıgım derslerden sonra hicbir konuda büyük laf etmiyorum tepeden yargılamıyorum hicbir şeye de şaşırmıyorum. her şey insanlar icin
images-7.jpeg

E tamam işte bilmiyormuşsunuz hamile olduğunu kadının, sonradan öğrenmişsiniz. Neden adam size ayrı yatıyoruz demesin, neden imkan yok?

Aynen ayrıca ya, sizi kınadık diye burda evli barklı çocuklu tonla kadın olarak kesin hemen şimdi boşanır, evli adamların ilgisinden hoşlanırız. Evet.

kadınla görüşmeyi helallik almayı bile düşündüm ama cesaret edemiyorum.
Şaka yapıyorsunuz herhalde..
Siz hamileyken kocanız başka bir kadina çok aşık gibi davransa,sizin hamile olduğunuzu öğrenene kadar bu kadın da kocanizla gün aşırı sevisse ; ne hissederdiniz.
Kadın kalkıp,çocuğunuz kucaginizdayken birden belirse ; kocanizla seviştim,denemedigimiz pozisyon kalmadı ama hamile olduğunuzu öğrenince ilişkimi kestim dese ne derdiniz?
Burada hata tamamen sizin,yerinizde olsam o kadının karşına çıkmaya bile utanirdim.
O kadar bencil ve simariksiniz ki kendinizi rahatlatmak adına kadına gidip anlatmak suretiyle onun yuvasını yikmaktan korkmuyorsunuz.🙅🙅🙅

Senin islediğin günah senle Allah arasında kalsın bir hata yapmışsın evet ama bunu yolun neresinden olursa olsun döndurmussunuz. Allahta senin bu günahını saklamış kimseye aşikar etmemiş . Şimdi tövbe etmeye devam et namaz kıl dini görevlerini yerine getir buradaki kimsenin seni yargimalaya hakkı yok bence . Ama gidiyim kadınla helaleseyim dersen sana burada herkes orda bir dur der. Bitmiş gitmiş
Sen Olmasanda kocası onu aldatacakti. Ve halada aldatmaya devam ediyor. Allah o kadına sabır versin yardım etsin. Sen kendini sıyırmış ve çok duyulmadan kurtulmussun. Bunun için dua et. Hele hele kendi eşine gidip bu günahından asla bahsetme asla... Bitti gitti Allah ve senin aranda

herkese merhaba,
Tövbe edın ve hayatınıza devam edin. Linç etmıcem insanların psıkolojılerı, travmaları, ne yasadıkları, nelerden gectıgı hiç ama hıc bılemeyız. Ben dızı burda kınarım yarın başıma gelır. Olmaz demeyın sayın KK her şey olur bu hayatta. Hikayemız nefes bıtene kadar devam. Kadınla sakın konuşmayın bence

Yaşatılanın yaşanacağına inanırım hep. Hamileyken doğurmanıza 2 ay kala yada evliliğin herhangi bir döneminde bunu yaşarsanız şunu söyleyin karşınızdakine.
‘İlginin hoşuna gittiğini anlıyorum. Yoksa beklentin yoktur eminim. O sırada zor bir zamanda geçiyordun ve bunu düzeltecek tek kişi benim kocamdı. Tüm erkekler bitmişti. Sırf sana iyi geliyor diye bunu yapmanı anlayışla karşılıyorum.
Seni asla yargılamıyorum. Hayatta her şey biz insanlar için. Şimdi seni yargılarsam bunu bende yaşayabilirim. Bu yüzden normal karşılıyor ve asla büyük konuşmuyorum sana karşı. HER ŞEY İNSANLAR İÇİN’

İnsanlar niye kadına anlatma demiş anlamadım. Eğer gorecegin muameleye hazırsan anlat bence. Kadına iyilik yapmış olursun. Kadın aldatıldığını bilmeyi hak ediyor. Olayda sen ne kadar suçluysan kocası daha da suçlu sonuçta. Belki midesi kaldıramayacak boşanacak. Bor kadının doğruyu yapmasını sağlayacaksınız.
Emin ol o kadin çokta farkındadır bunun belki susuyordur bir çok insan gibi çocuğu için
zaten kocasi uslanip tövbe etmesiyse ve devam ediyorsa bir yerden sonra patlak verecek bence konu sahibi bunu başta yapacakti aradan geçmiş kaç sene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X