-
- Konu Sahibi Slayer Witch
bu kadar kindar olmayın kalbinize zarar, burada pişman olduğumu yazdım zaten gelip, insanların dertlerini anlattığı bir platform değil mi burası? ama kötü ama iyi, huzursuzum zaten. tamam siz haklısınız. sakinleşinŞimdi seyir eyle hamamböceği istilasını
Kedinin hazır yemi, böcek mi avlkıcak?
Off cok kotuŞimdi seyir eyle hamamböceği istilasını
Kedinin hazır yemi, böcek mi avlkıcak?
Kumru yuva yapmış, uçmayan kumru sesinden rahatsız olmuşKonu ne ya silinmiş konuyu anlayamadım sadece yorumlardan hayvanlarla ilgili olduğunu anladım ne yapmış konu sahibi
Tamamda napalım yani.Kuş takipçisiyim aklında olsun
bu kadar kindar olmayın kalbinize zarar, burada pişman olduğumu yazdım zaten gelip, insanların dertlerini anlattığı bir platform değil mi burası? ama kötü ama iyi, huzursuzum zaten. tamam siz haklısınız. sakinleşin
Meditasyon sesi olarak kullanılan kuş ve doğa sesidir genelde hiç bir şekilde mazeret değil söyledikleri benceKullanıcı adı "kinli" olan sizsiniz yalnız. Kin diye bir yer var da oralıysanız bilemem.
Konuyu açarken ne beklediniz, teselli cümleleri mi? "Amaan olur öyle" mi demeliydik?
Çoğu balkona kuşlar yuva yapıyor. Başka yer mi var?
Her yer araba gürültüsü, insan sesi. Kuşun sesi miydi tek sorun?
Hadi son raddeye geldiniz çıldırdınız desek, bir cinnet anı desek -ki yine de kabul edilemez- çöpün yanına koymak nasıl bir mantık? Hani 3 şeritli yolun ortasına koysanız daha matıklı bir hareket olurdu, hayatta kalma şansları daha fazla olurdu. Çöplerin etrafı kedi dolu malum.
Konu silmek yasak bu arada.
o anlık ruh haliyle alınmış bir nickname sadece.Kullanıcı adı "kinli" olan sizsiniz yalnız. Kin diye bir yer var da oralıysanız bilemem.
Konuyu açarken ne beklediniz, teselli cümleleri mi? "Amaan olur öyle" mi demeliydik?
Hadi son raddeye geldiniz çıldırdınız desek, bir cinnet anı desek -ki yine de kabul edilemez- çöpün yanına koymak nasıl bir mantık? Hani 3 şeritli yolun ortasına koysanız daha matıklı bir hareket olurdu, hayatta kalma şansları daha fazla olurdu. Çöplerin etrafı kedi dolu malum.
Ay uçamayan kuşları çöpün kenarına mi koymuş ınanamiyorum yaKullanıcı adı "kinli" olan sizsiniz yalnız. Kin diye bir yer var da oralıysanız bilemem.
Çok merak ettim siz olsanız da aynı şeyimi yapardınız bu yorumunuzdan öyle anlaşılıyorValla ben seni topa tutamıcam.
Sonuçta öldürmedin ya hayvancağızları.
Bende olsam benzeri bişey düşünürdüm.
Muhtemelen başka yere gitmişlerdir.
Konteynerin arkası tenha diyelim kediler kapmadı annelerine de not bıraksaydınız yarularını şu konteynerin arkasına bıraktım git orda besle diye belki açlıktan da ölmemiş olurdu yavrularo anlık ruh haliyle alınmış bir nickname sadece.
diğer postlarda bahsettiğim gibi mantıksızlığın ben de farkına vardım ama geç oldu, konteynerın arkası tenha bi yer sadece onu düşündüm kediler aklıma gelmedi o an. zaten rahatlatılmayı beklemedim yazarken de bunu. içimde tutmak daha çok rahatsız etti sadece, anlatma gereği duydum, bu.
konu silmenin yasak olduğunu da bilmiyordum şu an öğrenmiş oldum sağolun
Zarar vermeden uzaklaştıracak bişeyler düşünürdüm..Çok merak ettim siz olsanız da aynı şeyimi yapardınız bu yorumunuzdan öyle anlaşılıyor
ay ne açlığı, minicik böceği görüyor kediler. Kuş yavruları nasil görünmeden kalabilir.Konteynerin arkası tenha diyelim kediler kapmadı annelerine de not bıraksaydınız yarularını şu konteynerin arkasına bıraktım git orda besle diye belki açlıktan da ölmemiş olurdu yavrular
Yok kendini savunmuş da kınu sahibi o yüzden dedim tabiiki kediler çoktan götürmüştür yavrularım yaa bi kötü oldumay ne açlığı, minicik böceği görüyor kediler. Kuş yavruları nasil görünmeden kalabilir.
Kedi görmese köpek görür.
ki rahatsız olduğuna göre ciyak ciyak da ötüyordurlar. Hemen bulurlar ki onları ya
konu silinmiş de, gitmiş bakmış yok muymuş yerinde o kısmi anlamadim?
Gidip bakmış legen yokmuş yuvayı legenden cıkarmışlar kuşlarda yokmuşay ne açlığı, minicik böceği görüyor kediler. Kuş yavruları nasil görünmeden kalabilir.
Kedi görmese köpek görür.
ki rahatsız olduğuna göre ciyak ciyak da ötüyordurlar. Hemen bulurlar ki onları ya
konu silinmiş de, gitmiş bakmış yok muymuş yerinde o kısmi anlamadim?
Slayer Witch kendi adima çok fena kinlendim sana
Ah işte insan çöpe atılmıyor değer görüyor ama hayvanların canı ve değeri yok bazılarının gözünde maalesefKeşke biri de sizi çöpe atsa!