-
- Konu Sahibi Slayer Witch
Yazik yaLegeni alırlar satmak için kakasını bakmazlar en olmadı su tutarlar temizlenir. Kusu alan olsaydı yuvasıyla alırdı.. Kedilere gitmiş büyük ihtimalle.. Anne güvercin gelip aradığında içiniz yanmadı mı
işte o öfke mantığı almış götürmüş o kadar uzun süre sıktım ki dişimi koyacak başka yer yokmuş gibi cidden yaptığım şeyin bi açıklaması yok yani. ama kendi kendime yediğim yetmedi iyice üzüleyim diye geldim anlattım burdaBalkondayken uçamayan kuşların çöp konteynırınin yanından uçabileceğini nasıl düşündünüz ki?
Biri almıştır diye düşünmek istiyorum. Anne güvercine çok üzüldüm.
Valla benimde zoruma gitti ya. Icim sizladi. Nasil bir merhametsizlik bu. Cami avlusuna cocuk birakir gibi,cope kus birakmis. Annelerinden yemek beklerken, anneleri yavrularini beslemek icin gidip gelirken hayvanciklar merhametsiz vicdansiz birinin kurbani olmus oldu..Cok buyuk hata yapmissin ama bak dedigin gibi buyumusler kisa zamanda giderlerdi keske biraz daha sabretseydinhayvan sever olarak cok zoruma gitti acikcasi
Leğen de gitmiş ya. Belki içine koyup almışlardır. Bu gece buna inanmak istiyorum.yuva duruyomus ya alan yuvasiz alir mi
Balkondayken uçamayan kuşların çöp konteynırınin yanından uçabileceğini nasıl düşündünüz ki?
Allah ıslah etsin inşallah ne diyim.Sesleri boğukmuş da dana kadar olmuş da balkonunda boklar varmış da.Evine bir süpürge sürmediğine eminim o kıymetli vizelerin için.Allah çıkartsın senden bunun acısını ne denir ki sana.
Yazik ya
Pes valla pes. Kocaman olsalar yuvada durmazlar. demekki hala yuvadan ucucak buyukluge gelmemişler. Kedilere ziyafet çektirmişsiniz. Yazik o guvercin surekli balkona gelip yavrularını ariyacak. Icin ciz etti nedemek copun yanina koymak ya. Tek odalimi eviniz,zaten birkaç aya giderlerdi. Vicdanını sustur simdi susturabilirsen
Allah da affetmesin!
Üzgünüm ama üzülmelisiniz.işte o öfke mantığı almış götürmüş o kadar uzun süre sıktım ki dişimi koyacak başka yer yokmuş gibi cidden yaptığım şeyin bi açıklaması yok yani. ama kendi kendime yediğim yetmedi iyice üzüleyim diye geldim anlattım burda
Hayvanlar ucamiyor ve copun dibine birakiliyor sizce bu ne?Valla ben seni topa tutamıcam.
Sonuçta öldürmedin ya hayvancağızları.
Bende olsam benzeri bişey düşünürdüm.
Muhtemelen başka yere gitmişlerdir.
Kuş takipçisiyim aklında olsunValla ben seni topa tutamıcam.
Sonuçta öldürmedin ya hayvancağızları.
Bende olsam benzeri bişey düşünürdüm.
Muhtemelen başka yere gitmişlerdir.
Şimdi seyir eyle hamamböceği istilasınıHayvanlar ucamiyor ve copun dibine birakiliyor sizce bu ne?
Kedi yiyecekHayvanlar ucamiyor ve copun dibine birakiliyor sizce bu ne?