- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
-
- Konu Sahibi Slayer Witch
Ne dmek çöp konteynırı ya yavrulari kedi kapmis besbelli umarim bunun hesabini verebilirsiniz umarim kafaniz rahatlamistir ve derserinize calisabilmissinizdir o vicdanla nasil calisacaksiniz nasil uyuyacaksiniz ayri mesele ay sinirlerim zipladi ya nasil kiydiniz nasil yaptiniz aklim almiyor
Cok buyuk hata yapmissin ama bak dedigin gibi buyumusler kisa zamanda giderlerdi keske biraz daha sabretseydinaçıkcası ben de çok pişmanım bunu yaptığım için ama o gürültü insanın canına öyle bi tak ediyor ki, hele konsantre olması gereken durumlar varsa. leğen yerinde olmadığı için birinin kuşları alıp götürdüğü fikrine inanmak istiyorum. baktığımda ortada kuşlara dair hiçbir şey yoktu çünkü. valla kim ne dese haklı öyle içime oturdu ki gelip buraya yazdım
ya ben de kedi besliyorum benimki bunların sesini duyunca iyice çıldırıyor evde bir kıyamet kopuyor çıkmak istiyor falan, bi müddet yine idare ettim ekmek ıslatıp koyduğum oldu ama insana bir deli siniri geliyor bi yerden sonra ki. komşum şimdi biri onları alıp nakite çevirmiştir güvercin gübresi çok kıymetli kediler yanaşmaya korkar çok büyüktü onlar falan dedi. kar etmedi ama bana cidden nasıl uyuyacağım bilmiyorum. eninde sonunda gideceklerdi ama işte ah ahmak kafamCok buyuk hata yapmissin ama bak dedigin gibi buyumusler kisa zamanda giderlerdi keske biraz daha sabretseydinhayvan sever olarak cok zoruma gitti acikcasi
O hayvalari alip Konteynırin yanina birakmis sokaktaki hayvani sevindirse nolurParaniz oldugunda sokaktaki ac hayvanlari doyurun, bir yetimi, fakiri sevindirin. Allah affetsin
öyle yapıcam artık son pişmanlık kar etmiyor içime dert olduParaniz oldugunda sokaktaki ac hayvanlari doyurun, bir yetimi, fakiri sevindirin. Allah affetsin