• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan mi bencillik mi

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
32
Selam kızlar. Bildiğiniz üzere benim eşim cezaevinde. Bir yıla yakındır. Bende başta kaynanamın yanında kaldım. Ama ev üstünde eltim ve iki çocuğu vardı. Benim de bir oğlum var. Olmadı yapamadım. Çok üzüldüğüm için tanınmaz hale gelmiştim. Annem dayanamadı geç evine ben sana bakarım dedi. Rabbim ondan razı olsun inşaallah. Neyse kızlar ben şimdi kendi evimdeyim. Eşimin yeğeni erkek 24 yaşında bi kız getirdi dün. Dedi ki dışarda kalacak gidecek yeri yok. Bende tamam gelsin ama benim kendime bir faydam yok sadece bir gece kalacak dedim. Geldi kız dün gece. Neyse bugün biraz konuştuk. Kız 22 yaşında bu arada. Konuştuk ettik. Babası hep şiddet uyguluyormuş. Annesi ona evden kaç kendini kurtar demiş. Bir yıla yakın arkadaşlarda orda burda kalıyormuş. Ve şimdi gidecek yeri yok. Eşimin yeğeni onunla evleneceğim diyor. Ama ailesi kesinlikle kabul etmez. Maddi manevi asla istemezler. Kızda benim evimde. Ben şimdi ne yapayım kızlar. Ufacık bir gelirim bile yok. Annem bana bakıyor. Diyeceksiniz ki bir tabak fazla gidecek en fazla. Ama öyle değil işte. İnsan eti ağır derler ya benim derdim bana yeter ben başkasını kaldıramam ki. Nasıl git diyeyim. İçim de el vermiyor of of
Arkadaşlar gitmesini isterken vicdan azabı çekiyordum gerçekten ama yorumlara bakınca rahatladım biraz. Aradım eşimin yeğeninin teyzesini. Sağ olsun o beni sever kollar. Görümcem bu arada. İşte anlattım olayı. Aradı yeğenini kızdı ona. O kadının evinden götür dedi. Kendi evine götür. Onun derdi ona yeter dedi. Çocuk şimdi mesaj atmış yarın gelip kızı alacağım diye. İnşaallah erkenden gelir. Gerçekten çok tuhaf uyuyamıyorum bile.

Son düzenleme:
Ben korkardım ailesi arasa felan, durduk yere başınız belaya girmesin.İlla ki kalaccaksa iş bulur ev arkadaşı olarak yaşabilirsiniz.İstemiyorsanız da uygun bir dille sözyleyin siz de muhatçsınız çünkü.

Zaten 1 gece kalabilir demissiniz yegeninize sorun ne.ararsiniz canim gelip arkadasini alirsan sevinirim 1 gece kalabilir demistim biliyorsun dersiniz

Sizin durumunuz belli ... mecbur bi şekilde kıza değilde kayniniza soyliceksiniz kizin gitmesini... yapacak bisi yok...gercekler acidir

Bence kimseye güvenipte kapını açma..!!
Yeğenin madem evlenecek alsın bassın nikahı..
Ne diye uzatıyor..
Hem nerden biliyorsun yalan söylemediklerini..
Iki gün sonra babası bulur kabak senin başına patlar....

Bu arada merak ettim eşin niye cezaevinde??

Sizdeki de iyi cesaret kim olduğunu bilmediğiniz birini eve alıyorsunuz.
Hırlı mı hırsız mı, ailesi peşinde mi, dolandırıcı mı?
Üstelik evde çoçuğunuz da var.
Yol verin gitsin.

Şiddete uğruyorsa polise başvurup kadın sığınma evlerine gitsin.
Ayrıca anlattıklarının doğruluğuna nasıl inanabiliyorsunuz?

Ya çıldırdınız mı siz? Hemen gönderin gitsin, hırlı mıdır hırsız mıdır? Ben inanmadım kesin kızı kaçırdı bu bak diyorum. Hiçbir anne kızına kaç demez.

Yapmayin yabu evde cocugunuz var nasil bir cesarettir eve tanimadiginizi birini almak
Hikayesi dogruysa cok uzucu tabi ki ama bir senedir evinden ayri diyorsunuz , bir is bulup calisamamis mi? Kendine 1 odali bi ev tutamamis mi?

Meslegi yoksa bile bu kadar coxuk bakicisi , temizlige yardimxi arayan kadin var hic olmadi oyle bir is bulur yine para kazanir kendi kensini idame ederdi

Sizin vicdan yapacak bir durumunuz yok gonderin evinizden

Ben çok şüpheci yaklaşırım. Kız evden kaçmış bir yıl orda burda idare etmiş ama kendine uygun bir iş bulamamış, yine dışarıda kalmış.Inanamıyorum şahsen şimdiki devirde dolandırıcılığın bin türlü hali mevcut. Kuzen de çok toy galiba.. yani öyle araştırmadan falan. Bence polise haber verilmeli,onlar araştırma yapıb bir kadın sığınma yurduna yerleştirirler,kız için de böylesi daha iyi. Şiddet gördüyü kanıtlanan birini ailesinin yanına gönderecek değiller.

Ya çıldırdınız mı siz? Hemen gönderin gitsin, hırlı mıdır hırsız mıdır? Ben inanmadım kesin kızı kaçırdı bu bak diyorum. Hiçbir anne kızına kaç demez.
Canım kaçırma yok kızda ağlayarak anlattı başından geçenleri falan. Yeğenimizin acıma duygusu ön planda gerçekten

Şiddete uğruyorsa polise başvurup kadın sığınma evlerine gitsin.
Ayrıca anlattıklarının doğruluğuna nasıl inanabiliyorsunuz?
Ben gerçekten salağım ondan. Tüm insanlara güveniyorum. Ona bunu teklif ettim. Şey dedi bi arkadaşı gitmiş görevli tecavüz etmiş tehdit etmiş vs vs

Back