- 20 Mart 2013
- 379
- 199
- 123
- 32
Selam kızlar. Bildiğiniz üzere benim eşim cezaevinde. Bir yıla yakındır. Bende başta kaynanamın yanında kaldım. Ama ev üstünde eltim ve iki çocuğu vardı. Benim de bir oğlum var. Olmadı yapamadım. Çok üzüldüğüm için tanınmaz hale gelmiştim. Annem dayanamadı geç evine ben sana bakarım dedi. Rabbim ondan razı olsun inşaallah. Neyse kızlar ben şimdi kendi evimdeyim. Eşimin yeğeni erkek 24 yaşında bi kız getirdi dün. Dedi ki dışarda kalacak gidecek yeri yok. Bende tamam gelsin ama benim kendime bir faydam yok sadece bir gece kalacak dedim. Geldi kız dün gece. Neyse bugün biraz konuştuk. Kız 22 yaşında bu arada. Konuştuk ettik. Babası hep şiddet uyguluyormuş. Annesi ona evden kaç kendini kurtar demiş. Bir yıla yakın arkadaşlarda orda burda kalıyormuş. Ve şimdi gidecek yeri yok. Eşimin yeğeni onunla evleneceğim diyor. Ama ailesi kesinlikle kabul etmez. Maddi manevi asla istemezler. Kızda benim evimde. Ben şimdi ne yapayım kızlar. Ufacık bir gelirim bile yok. Annem bana bakıyor. Diyeceksiniz ki bir tabak fazla gidecek en fazla. Ama öyle değil işte. İnsan eti ağır derler ya benim derdim bana yeter ben başkasını kaldıramam ki. Nasıl git diyeyim. İçim de el vermiyor of of
Arkadaşlar gitmesini isterken vicdan azabı çekiyordum gerçekten ama yorumlara bakınca rahatladım biraz. Aradım eşimin yeğeninin teyzesini. Sağ olsun o beni sever kollar. Görümcem bu arada. İşte anlattım olayı. Aradı yeğenini kızdı ona. O kadının evinden götür dedi. Kendi evine götür. Onun derdi ona yeter dedi. Çocuk şimdi mesaj atmış yarın gelip kızı alacağım diye. İnşaallah erkenden gelir. Gerçekten çok tuhaf uyuyamıyorum bile.
Arkadaşlar gitmesini isterken vicdan azabı çekiyordum gerçekten ama yorumlara bakınca rahatladım biraz. Aradım eşimin yeğeninin teyzesini. Sağ olsun o beni sever kollar. Görümcem bu arada. İşte anlattım olayı. Aradı yeğenini kızdı ona. O kadının evinden götür dedi. Kendi evine götür. Onun derdi ona yeter dedi. Çocuk şimdi mesaj atmış yarın gelip kızı alacağım diye. İnşaallah erkenden gelir. Gerçekten çok tuhaf uyuyamıyorum bile.
Son düzenleme: