- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
-
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Maalesef öyle. Yardım etmek için çırpınanlar da var fırsat bilip bir kere daha vuran da.Bir kez daha gördük ki insanlar iyiler ve kötüler diye ayrılır.
Gerçekten herkes zor durumda. Benim sığınacak bi yerim vardı şükür ama alt komşum eşyaları çıkarmak istemiş, asansör dayanınca içerde görmüşler polis izin vermemiş hırsız olunca da. İnsanların hem eşyaları hem yıllardır biriktirdikleri evin içindeAllah yardımcınız olsun
İnsanlar eşyaları çalınmasın diye bekliyor almak istiyor bir de nelerle uğraşıyorlar
Dualarımı sizinle
Amin inşallah. Bina zaten baya hasarlı, burada hasar almayan tek bi ev bile yok ama fırsatçılar iş başındaBu olayda herkes gerçek yüzünü gösterdi maalesef. Üstüne yıkılınca hırsız anlar neyin ne olduğunu. Hala ders alamamak nasipsizlik. Allah'ıma sığınırım. Tez zamanda feraha çıkmanız duasıyla.
Evet nurdagındayım. Burası yangın yeri zaten insanlar ne kurtarırsam kar diyor ama bu gidişle oda kalmayacak.nurdagindamisiniz.Allah yardimciniz olsun ablamda orda cok zor. kirikhanda ayni durumda diger ablamin kirikhanda yikilan evinden biz bisey alamadik.Yagmacilar giriyormus heryere
Çok haklısın muhakeme yapsalar zaten burada hal ortada ne yazık ki. Kimse evinde birşey bırakmak istemez ama gerçekten sağlam tek bi ev yok burda'İnsanların çaresizliğinde, nasıl insanlar var' diye düşünmeyin..
Adam hırsız.
Sizin çaresizliğiniz ne kadar artarsa, onun da cesareti o kadar artar.
Hırsızlığı iş edinmiş olanın vicdanı kirlidir, sizin beklediğiniz gibi vicdani muhakemeleri yoktur onların.
Çok üzüldüm.
Bizler elimiz kolumuz bağlı bir şekilde izlemekten kahroluyoruz, her dakika duacınızız, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Aldiklari kendilere kalacak sanki bunca giden insana ne kaldıEvet nurdagındayım. Burası yangın yeri zaten insanlar ne kurtarırsam kar diyor ama bu gidişle oda kalmayacak.
Amin insallah suan duaya cok ihtiyacimiz var.Cok cok gecmis olsun. Allah yükünüzü hafifletsin. Hirsizlari da bildigi gibi yapsin.
Hic birseyin geregi yokmus inan ki. Hersey bos rabbim hayirlisi ile can sagligi,hayirli omurler nasip etsin. Ben evden birsey istemiyorum zaten ihtiyaacim yok ama cok zor durumda olanlar var alabilseler keske. Evet kimseye birsey kalmadi ama kalaninda sinavi zor suan. Bugun sadece bi sarj makinesi basligina 200 tl verdik. Kablosu bile yok. Bu firsatcilarla kimse hayatini kolay devam ettiremeyecek.Aldiklari kendilere kalacak sanki bunca giden insana ne kaldı
Allah hepinizin yardımcısı olsun, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın, şu durumda bile hırsızlık yapan, insanların malına çöken, fırsatçılık yapanlar o enkazların altında kalsın, ahlak yoksunları.Hic birseyin geregi yokmus inan ki. Hersey bos rabbim hayirlisi ile can sagligi,hayirli omurler nasip etsin. Ben evden birsey istemiyorum zaten ihtiyaacim yok ama cok zor durumda olanlar var alabilseler keske. Evet kimseye birsey kalmadi ama kalaninda sinavi zor suan. Bugun sadece bi sarj makinesi basligina 200 tl verdik. Kablosu bile yok. Bu firsatcilarla kimse hayatini kolay devam ettiremeyecek.
Amin mune ablacim. Biz hala soktayken, elimiz ayagimiz tutmuyorken olanlari hayretle izliyoruz. Hala can guvenligimiz yok maalesefAllah hepinizin yardımcısı olsun, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın, şu durumda bile hırsızlık yapan, insanların malına çöken, fırsatçılık yapanlar o enkazların altında kalsın, ahlak yoksunları.
Bir kac gun once askerler vur emri geldi artik demisti, dun de o hirsiz icin ustten emir vermemisler vurmak icinO şehirler ohal de değil mi vursunlar böylelerini pislik hepsi.
Çok geçmiş olsun size bütün depremzedelere
Hepsi için geçerli olmalı taş atmak ne normalde olmazdı ama ohalde durmasını mı bekleyecekler bi deBir kac gun once askerler vur emri geldi artik demisti, dun de o hirsiz icin ustten emir vermemisler vurmak icin