- 10 Mart 2019
- 277
- 205
- 31
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Depremin şoku acısı kayıpların üzüntüsü yaşanırken birde insanlar hasar gören evlerinde hırsız nöbeti tutar oldu ne kadar acı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saka gibi inan ki sabah hala cikmamisti, kimse de birsey yapmadi kaderine biraktilar oylece.Hepsi için geçerli olmalı taş atmak ne normalde olmazdı ama ohalde durmasını mı bekleyecekler bi de
Evet burada da vardi ama bizim bina birde emniyetin yaninda zaten asker polis kayniyor yinede girmis.Allah onu bildiği gibi yapsın. Hatayda yağmalar 5 saat sonra başlamış pes doğrusu bunlar nasıl kötülük
Sanirim kacti bir sekilde yarin tasinmalar baslayacak. Biz binanin yaninda durmaya korkuyoruz milletin derdine bak.Allah kahretsin böylelerini ya.
Ne zamana kadar durabilecek orda sanki? Elbet çıkacak. O zaman ne yapacak acaba?
Koylerde artik silahlarla bekliyor insanlar. Ne yapsinlar ki polis asker enkazlarla mi ugrassin bu pisliklerle mi ugrassin. Saglam ev yok zaten. En saglam apartmanlardan biri bizimdi sozde oda yikilmak uzere.Depremin şoku acısı kayıpların üzüntüsü yaşanırken birde insanlar hasar gören evlerinde hırsız nöbeti tutar oldu ne kadar acı
Ne yazik ki!!!! Dun gaziantepe gittik eksik gidermeye sarj makinesi basligi 200 tl!!! Kimse de kalmadi vicdanDeprem ayrı canımızı yakıyor depremden sonra vicdansızlıklar ayrı canımızı yakıyor
Bu nasıl bir vicdan bu nasıl insanlık ben anlamıyorum imkanı olan bedava vermesi gerekirken bir de üzerine bunu yapıyorlarNe yazik ki!!!! Dun gaziantepe gittik eksik gidermeye sarj makinesi basligi 200 tl!!! Kimse de kalmadi vicdan
Allah Allah nasıl kaçtı ya? Dağ keçisi gibiler mübarek.Sanirim kacti bir sekilde yarin tasinmalar baslayacak. Biz binanin yaninda durmaya korkuyoruz milletin derdine bak.
Yani biliyorum zor sizin için. Canınızı kurtardınız ama eşya da yonga. Ama inşallah apartman yıkılır o da altında kalır. Bu durumda bu hareketi yapana başka ne denir bilmiyorumHerkese merhaba. Bu zor süreçte rabbim yardımcımız olsun inşallah. Deprem bölgesinden yazıyorum. En çok hasar alan bir ilçedeyim. İlçe komple yıkılıp yapılacak. İnsanlar eşyalarını alabilmek için uğraşıyorlar. Bizim apartmana ise hırsız girmiş. İnsanların şu çaresizliğinde nasıl insanlar var artık anlayamıyoruz. Apartmana girmiş çıkmıyor, polis apartmana giremiyor hasardan dolayı. Polislere taş atıyor yukardan, öğlenden bu yana hırsız apartmanda polisler aşağıda bekliyor. Gerçekten kıpırdar halimiz kalmadı rabbim bizi sınıyor biliyoruz, aetçılar durmak bilmiyor. Şu küçücük şehirde nerdeyse tanıdık insan kalmadı birde bunları yaşayıp yıkılıyoruz. Lütfen dua edin bizlere, ki rabbim bizi feraha çıkarsın.
Böyleleri bir yudum suya muhtaç kalsınlar inşallah.Ne yazik ki!!!! Dun gaziantepe gittik eksik gidermeye sarj makinesi basligi 200 tl!!! Kimse de kalmadi vicdan
Gercekten bezdik artik zaten hicbirseyimiz kalmamis arabanin anahtarini alirken telefonlar yanindaydi telefonlar da oyle aklimiza geldi. Yasadigimizi bir biz bir Allah biliyor insanlar akillanmiyor amaBu nasıl bir vicdan bu nasıl insanlık ben anlamıyorum imkanı olan bedava vermesi gerekirken bir de üzerine bunu yapıyorlar
Kimi gitmis diyor kimi duruyor diyor anlamadim. Bugun belli olur alt komsumun evindeydi bugun onlar alacak esyalarini duruyorsa hala ordadirAllah Allah nasıl kaçtı ya? Dağ keçisi gibiler mübarek.
Soyle ki belirttigim gibi burada tek bi ev kalmayacak yikacaklar hepsini, insanlar tekrar donene kadar yasamini idame ettirebilecek birseyler istiyor. Kimi ayakkabisiz cikti, kimi corapsiz uyurken nasil olunursa iste. Bazilarinin yillarinin birikimi evlerinde insanlarada birsey diyemiyorum sonucta sag kalan yasamini devam ettirmek zorundaYani biliyorum zor sizin için. Canınızı kurtardınız ama eşya da yonga. Ama inşallah apartman yıkılır o da altında kalır. Bu durumda bu hareketi yapana başka ne denir bilmiyorum
Evet ya nasil da firsata cevirdiler hemen bu isi. 1 kilo domatese 70 lira fiyat veren mi ararsin, bebegine biberon almak isteyene param yok olunca getirirm diyen tanidiga bile vermeyen market sahibi mi ararsin ne ararsan var. Sizlerede cok gecmis olsunBöyleleri bir yudum suya muhtaç kalsınlar inşallah.
Ben de iskenderunluyum, ailem ve anne tarafımdan bütün akrabalarımız orda.
Kuzenimle ikinci gün anca konuşabildim. Beş tane suyu 300 liraya sattılar dedi. Bir poğaça 30 lira ekmek 10 lira dedi.
Allah belasını versin şu acımızda böyle fırsatçılık yapanların yağmacıların hırsızların tüm ahlaksızların.
Yok hiç kimsenin buna laf etmesi mümkün değil. Elbette eşyaları da almak isteyecekler. Sıfıra indi insanlar. Allah yardımcınız olsunSoyle ki belirttigim gibi burada tek bi ev kalmayacak yikacaklar hepsini, insanlar tekrar donene kadar yasamini idame ettirebilecek birseyler istiyor. Kimi ayakkabisiz cikti, kimi corapsiz uyurken nasil olunursa iste. Bazilarinin yillarinin birikimi evlerinde insanlarada birsey diyemiyorum sonucta sag kalan yasamini devam ettirmek zorunda