- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- Konu Sahibi neyazsamolmaz
Vicdan azabı falan duymuyorsun,hikaye anlatma.bende vicdan azabı duyuyorum yaptığımdan ama gerçekten seviyorum değer veriyorum değer görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vicdan azabı falan duymuyorsun,hikaye anlatma.bende vicdan azabı duyuyorum yaptığımdan ama gerçekten seviyorum değer veriyorum değer görüyorum
İnanamıyorum yeminlebende vicdan azabı duyuyorum yaptığımdan ama gerçekten seviyorum değer veriyorum değer görüyorum
Tamam neyse ama intertten tanışmışsınız ?arkadaşlık sitesine üye olmadım onuda nerden çikardiniz
vicdan nerde ? bulursan öyle vicdanın da azabını seviyim yüzyüze görüşmediysen sıkıntı yok bacım boynuza devamkızlar yaklaşık 6 ay önce internet te birisi ile tanıştım birkaç kez konuşma derken mesai saatleri içinde konuşmaya başladık 5 günümüz hep birlikte iletişim halinde geçiyor neden 5 günümüz çünkü ben evliyim oda evli yaşadığımız yerler birbirine çok uzak asla yüz yüze görüşme gibi bir durumumuz yok sadece yazışarak telde konuşulan bir ilişki içim içimi yiyor ama bir şekilde de bitiremedim
Yan yana gelmemişsin neyin değerini görüyosun sen vay anasınıbende vicdan azabı duyuyorum yaptığımdan ama gerçekten seviyorum değer veriyorum değer görüyorum
derken mesai saatleri içinde konuşmaya başladık
Recm ekibi gelmiş.
Neden insanlara hakaret etmek yerine doğru olanı doğru dille anlatmayasöylemeye çalışmıyorsunuz?
Lugatınızda hakaret etmekten başka bir şey yok mu?
Yaptığı şey yanlış ama linç etmek neden?
Nereden biliyorsunuz vicdan azabı çekip çekmediğini tövbe haşa ALLAH'mısınız.
Vicdan sadece sizde mi var?
Kadın vicdan azabı çekmese şu an o aşkı yaşar neden buraya konu açsın?
Konu sahibi böyle bir şey yaptığına göre mutsuz bir evlilik yaşıyorsun, kendine bu kötülüğü yapma ve ayrıl. Ama onu ayrılığa teşvik etme. Vebali büyük olur. Bence daha fazla görüşme onunla.
Evliliğinde mutsuzsun.Bir adamla internetten tanışıyorsun.Ama arkadaşça.Sonradan başka yönlere kaydı.Ne kadar sürpriz bir gelişme di mi?
Hayat internette yazışmaktan ibaret değil.Git bir de onun karısına sor bakalım nasıl bir adammış.
ne var kadın da evliinsan internetten tanıştığı birine üstelik adam evli
nasıl güvenir inanır ve aşık olur
imkanı var mı yok tabi ki
ne aşkı ne sevgisi
Merak ettim, evlatları olmasa ayrılmasını bekler miydiniz ?kesinlikle eşinden ayrılması gibi bi beklentim yok evlatlari var zaten
bende vicdan azabı duyuyorum yaptığımdan ama gerçekten seviyorum değer veriyorum değer görüyorum
Ne kadar basit di mi evlilikler.Sen evlen kocanla mutlu olma.İnternette görüştüğün görmediğin adama aşık ol.Bi de adam evli.Klavyede herkes kendini şiir gibi anlatır.Haklısın canım doğru canım ben de öyleyim der.Hangi adam,evli kadına temiz duygularla yaklaşır.böyle bir adam kimbilir evde nasıldır
yazık kadına o illallah demiştir bence