vicdan azabı

bende vicdan azabı duyuyorum yaptığımdan ama gerçekten seviyorum değer veriyorum değer görüyorum
İnanamıyorum yeminle :mad:
6 aydır klavye başında yazdığı adamı seviyomuş , değer veriyomuş üstelik değer görüyomuş vay arkadaş :KK57:
arkadaşım; sana yazarken o adamda kaç konuşma penceresi daha açıktır biliyomusun sen,
adamın mayası bozuk bikere,
şuan sen gibi kaç kadın etrafına ''değer görüyorum'' naraları atıyodur acaba:KK14:

kızlar yaklaşık 6 ay önce internet te birisi ile tanıştım birkaç kez konuşma derken mesai saatleri içinde konuşmaya başladık 5 günümüz hep birlikte iletişim halinde geçiyor neden 5 günümüz çünkü ben evliyim oda evli yaşadığımız yerler birbirine çok uzak asla yüz yüze görüşme gibi bir durumumuz yok sadece yazışarak telde konuşulan bir ilişki içim içimi yiyor ama bir şekilde de bitiremedim
vicdan nerde ? bulursan öyle vicdanın da azabını seviyim :63: yüzyüze görüşmediysen sıkıntı yok bacım boynuza devam :KK14:

insan internetten tanıştığı birine üstelik adam evli

nasıl güvenir inanır ve aşık olur

imkanı var mı yok tabi ki:KK11:

ne aşkı ne sevgisi

Recm ekibi gelmiş. :KK14:
Neden insanlara hakaret etmek yerine doğru olanı doğru dille anlatmayasöylemeye çalışmıyorsunuz?
Lugatınızda hakaret etmekten başka bir şey yok mu?
Yaptığı şey yanlış ama linç etmek neden?
Nereden biliyorsunuz vicdan azabı çekip çekmediğini tövbe haşa ALLAH'mısınız.
Vicdan sadece sizde mi var?
Kadın vicdan azabı çekmese şu an o aşkı yaşar neden buraya konu açsın?

Konu sahibi böyle bir şey yaptığına göre mutsuz bir evlilik yaşıyorsun, kendine bu kötülüğü yapma ve ayrıl. Ama onu ayrılığa teşvik etme. Vebali büyük olur. Bence daha fazla görüşme onunla.

derken mesai saatleri içinde konuşmaya başladık

Şu yeni üyelerin konularına cevap veresi gelmiyor insanın...

Çoğu sansasyonel meseleler, kargaşa yaratacak durumlar yorumları okurken çekirdek çitliyorlar gibi geliyor.

Ama benzer durumlar yok mu, var, yazmadan duramadım.

Millet sokakta aç, işsiz gezer, iş bulanlar da mesai saatinde evli adamlarla flört eder.

Sırf ayrı şehirlerdesiniz diye elin adamıyla rahat rahat konuşuyorsunuz da...

Mesai saatlerinde eşinizi aldatarak hem eşinize hem işinize ihanet ediyorsunuz.

Yani kazanca haram karışıyor, evde kocanızın parasından da yersiniz, bilse o da helal etmez yedirdiğini.

Evdeki lokmaya kadar pisliği değiyor adamın.

Bir de özel bir şey yaşadığını sanır ya bu durumdakiler oysa evli bekar bakmadan sıraya dizmiş adam sefası olsun.

Ne de olsa böyleleri sanal harem kurar, her cariye kendini haseki sanar.

ooooo çarşı karışırr:KK55:

şaka bir yana burdan bizim ne dememizi bekliyorsun tabikide hemen bitir bu saçma sapan ilişkiyi,sadece ekrandan bir insana nasıl değer verirsin.
Eşinin başka bir kadınla 6 aydır konuştuğunu düşün nasıl hissedersin kendini
Ayrıca karşındaki adam karısını bırakıp seni alsa seninle evlenirken başkalarıyla konuşmıycağı ne malum kim bilir adamın karısıda belki burda konu açıyodur eşim benden çok uzaklaştı ne yapmam lazım diye yazık ya az aklınızı başınıza alın ergen değilsiniz ki evli barklı insanlarsınız:KK67:

Ya bazen bu şekilde erkekleri görüyorum ya bunlardan biri de benim kocam olacak adammı, o mu başkası ile görüşüyor acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum:KK47:

Recm ekibi gelmiş. :KK14:
Neden insanlara hakaret etmek yerine doğru olanı doğru dille anlatmayasöylemeye çalışmıyorsunuz?
Lugatınızda hakaret etmekten başka bir şey yok mu?
Yaptığı şey yanlış ama linç etmek neden?
Nereden biliyorsunuz vicdan azabı çekip çekmediğini tövbe haşa ALLAH'mısınız.
Vicdan sadece sizde mi var?
Kadın vicdan azabı çekmese şu an o aşkı yaşar neden buraya konu açsın?

Konu sahibi böyle bir şey yaptığına göre mutsuz bir evlilik yaşıyorsun, kendine bu kötülüğü yapma ve ayrıl. Ama onu ayrılığa teşvik etme. Vebali büyük olur. Bence daha fazla görüşme onunla.

Allah korusun aynı şey bir gün sizin başınıza gelirse doğru dille anlatmaya çalışabilir miydiniz?
İhanetin bahanesi falan olamaz.
Mutsuz evlilik gibi..
Vicdan azabı yaşayan bir insan da ayrrıca buraya böyle bir konu açmaz.
Suçluluk duygusundan içi içini yer. Birileriyle paylaşmaya ihtiyaç duyamaz bence..

Evliliğinde mutsuzsun.Bir adamla internetten tanışıyorsun.Ama arkadaşça.Sonradan başka yönlere kaydı.Ne kadar sürpriz bir gelişme di mi?
Hayat internette yazışmaktan ibaret değil.Git bir de onun karısına sor bakalım nasıl bir adammış.

böyle bir adam kimbilir evde nasıldır
yazık kadına o illallah demiştir bence :KK12:

Samimi olarak soruyorum ne söylememizi bekliyorsun?

Ya ikiniz de boşanıp eşlerinizi kandırmaktan vazgeçeceksiniz ya da keseceksiniz görüşmeyi.

bende vicdan azabı duyuyorum yaptığımdan ama gerçekten seviyorum değer veriyorum değer görüyorum

Ya Allah aşkına sadece internette yazıştığın ya da telefonla konuştuğun adam için gerçekten seviyorum, değer veriyorum diyebiliyorsunuz hadi onu da geçtim adamın sana değer verdiğini nereden biliyorsun. Bir insan değer gördüğünü karşılıklı iletişim halindeyse tavır ve davranışlarından anlar iki güzel kelime söyleyen herkes değer veriyor anlamına gelmez ki.

böyle bir adam kimbilir evde nasıldır
yazık kadına o illallah demiştir bence :KK12:
Ne kadar basit di mi evlilikler.Sen evlen kocanla mutlu olma.İnternette görüştüğün görmediğin adama aşık ol.Bi de adam evli.Klavyede herkes kendini şiir gibi anlatır.Haklısın canım doğru canım ben de öyleyim der.Hangi adam,evli kadına temiz duygularla yaklaşır.

X