vicdan azabı

birbirinizi tanıdıkça evliliğinizde mutsuz olduğunuza ikna olmuş olmayasınız,heyecan hoşunuza gitmiş olamazmı.hem adamın yüzünü dahi görmemişsiniz.

kızlar yaklaşık 6 ay önce internet te birisi ile tanıştım birkaç kez konuşma derken mesai saatleri içinde konuşmaya başladık 5 günümüz hep birlikte iletişim halinde geçiyor neden 5 günümüz çünkü ben evliyim oda evli yaşadığımız yerler birbirine çok uzak asla yüz yüze görüşme gibi bir durumumuz yok sadece yazışarak telde konuşulan bir ilişki içim içimi yiyor ama bir şekilde de bitiremedim
Eşlerinizi aptal yerine koyarak ne gibi bir haz duyuyorsunuz?
Umarım en yakın zaman da bu "şeyi" öğrenirler de yollarına bakarlar.

kızlar yaklaşık 6 ay önce internet te birisi ile tanıştım birkaç kez konuşma derken mesai saatleri içinde konuşmaya başladık 5 günümüz hep birlikte iletişim halinde geçiyor neden 5 günümüz çünkü ben evliyim oda evli yaşadığımız yerler birbirine çok uzak asla yüz yüze görüşme gibi bir durumumuz yok sadece yazışarak telde konuşulan bir ilişki içim içimi yiyor ama bir şekilde de bitiremedim
oooovvvv çarşı karışır.

sanirim ikimizde evliliğimizde aradığımz mutluluğu bulamadık arkadaşça başlayan konuşma daha sonra birbirimizi tanıdıkça başka yönlere kaydı
Bence onu boş verip biraz olsun evliliğinize zaman ayırsaydınız belki bir şeyler değişirdi.Yazık değil mi eşinize,ailenize,kendinize,ona,evlatlarına...

aldatacaksan adam gibi aldat :KK70:
çocuk oyalar gibi oyalıyorsun kendini...
yazık değil mi sana :KK70:
sigarayı bırakıp ,elektronik sigaraya devam edenler gibisin :):)

bende vicdan azabı duyuyorum yaptığımdan ama gerçekten seviyorum değer veriyorum değer görüyorum

sanirim ikimizde evliliğimizde aradığımz mutluluğu bulamadık arkadaşça başlayan konuşma daha sonra birbirimizi tanıdıkça başka yönlere kaydı
Evliliğinde mutsuzsun.Bir adamla internetten tanışıyorsun.Ama arkadaşça.Sonradan başka yönlere kaydı.Ne kadar sürpriz bir gelişme di mi?
Hayat internette yazışmaktan ibaret değil.Git bir de onun karısına sor bakalım nasıl bir adammış.

Canım evliliğinde mutsuz musun? O zaman neden sürdürüyorsun ki bu evliliği, hem kendine hem eşine haksızlık etme. Kendine yeni bir yol çiz ama bu yolda diğer kişi de olmasın çünkü evli.

yeniyi keşfetmenin verdiği heyecandan başka bir şey değil bu,sizin için en ılımlı olanı yazdım,diğer erkeğe gelince karısına taktığı ilk boynuz bu değildir emin olun.sizinle konuşurken ideal erkek portresi çizer size,sizi etkilemek adına.ama eşini aldatan bir erkek ne kadar ideal olabilir.konuşma uzadıkça yanınıza gelmek ister gelir ,istediğini alır, keyfi bitene dek ilişkiyi sürdürür sonra başka sulara yelken açar.olan sizi evliliğinize olur.safça aptalca başlamış olabilirsiniz konuşmaya,belki aklınızda aldatmak yoktu başta.internet böyle birşey işte.deneyimsiz bir kadınsanız siz farkında olmadan çeker yutar sizi.aklınızı başınıza alın sonu yok.mutsuz olan adam kadın paşa paşa boşanır,ondan sonra ilişki yaşayacaksa yaşar.

Bak güzel arkadaşım, çocuk değilsin. Akıl var mantık var. Bir insanla uzaktan konuşmakla aynı ev içinde yaşamak bir mi?
Bu konuştuğun adam olsaydı, kendi karısını mutlu ederdi önce. Sen sadece kendini koyduğun şu pozisyona bak.
Eşinden şikayetçiysen boşan; ondan sonra arayışa geç. Bu şekliyle çok çirkin; adamın evli olması da ayrı bir çirkinlik katmış. Vicdan varsa gerçekten iki tıkla sanal bağlarınızı koparabilirsiniz.

X