- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi neyazsamolmaz
senin yokmu evladın,zaten istesende adam boşanmazki salakmı
arkadaşlık sitesine üye olmadım onuda nerden çikardinizBeklentiniz nedir acaba bu ilişkiden?
Ewliyken neden arkadaşlık sitesinde üye olma ihtiyacı duydunuz?
Hadi arkadaş olmuşsunuz bu kişiyle..
Eeee sonuç ??
sanirim ikimizde evliliğimizde aradığımz mutluluğu bulamadık arkadaşça başlayan konuşma daha sonra birbirimizi tanıdıkça başka yönlere kaydı
Eşlerinizi aptal yerine koyarak ne gibi bir haz duyuyorsunuz?kızlar yaklaşık 6 ay önce internet te birisi ile tanıştım birkaç kez konuşma derken mesai saatleri içinde konuşmaya başladık 5 günümüz hep birlikte iletişim halinde geçiyor neden 5 günümüz çünkü ben evliyim oda evli yaşadığımız yerler birbirine çok uzak asla yüz yüze görüşme gibi bir durumumuz yok sadece yazışarak telde konuşulan bir ilişki içim içimi yiyor ama bir şekilde de bitiremedim
oooovvvv çarşı karışır.kızlar yaklaşık 6 ay önce internet te birisi ile tanıştım birkaç kez konuşma derken mesai saatleri içinde konuşmaya başladık 5 günümüz hep birlikte iletişim halinde geçiyor neden 5 günümüz çünkü ben evliyim oda evli yaşadığımız yerler birbirine çok uzak asla yüz yüze görüşme gibi bir durumumuz yok sadece yazışarak telde konuşulan bir ilişki içim içimi yiyor ama bir şekilde de bitiremedim
Bence onu boş verip biraz olsun evliliğinize zaman ayırsaydınız belki bir şeyler değişirdi.Yazık değil mi eşinize,ailenize,kendinize,ona,evlatlarına...sanirim ikimizde evliliğimizde aradığımz mutluluğu bulamadık arkadaşça başlayan konuşma daha sonra birbirimizi tanıdıkça başka yönlere kaydı
sanirim ikimizde evliliğimizde aradığımz mutluluğu bulamadık arkadaşça başlayan konuşma daha sonra birbirimizi tanıdıkça başka yönlere kaydı
ee konuşma sebebiniz ne? Veya sizi birbirinize bağlayan ne? Senin eşinde bulamadığın veya onun eşinde bulamadığı ne ki sizi bu pozisyona sokuyorkesinlikle eşinden ayrılması gibi bi beklentim yok evlatlari var zaten
Evliliğinde mutsuzsun.Bir adamla internetten tanışıyorsun.Ama arkadaşça.Sonradan başka yönlere kaydı.Ne kadar sürpriz bir gelişme di mi?sanirim ikimizde evliliğimizde aradığımz mutluluğu bulamadık arkadaşça başlayan konuşma daha sonra birbirimizi tanıdıkça başka yönlere kaydı
Getir kız klavyeni öpücem valla:))Evliliğinde mutsuzsun.Bir adamla internetten tanışıyorsun.Ama arkadaşça.Sonradan başka yönlere kaydı.Ne kadar sürpriz bir gelişme di mi?
Hayat internette yazışmaktan ibaret değil.Git bir de onun karısına sor bakalım nasıl bir adammış.
Bak güzel arkadaşım, çocuk değilsin. Akıl var mantık var. Bir insanla uzaktan konuşmakla aynı ev içinde yaşamak bir mi?sanirim ikimizde evliliğimizde aradığımz mutluluğu bulamadık arkadaşça başlayan konuşma daha sonra birbirimizi tanıdıkça başka yönlere kaydı
Getir kız klavyeni öpücem valla:))