Vicdan Azabi

Esimle gorusmeleri imkansiz. Suan biri Amerikada digeri Rusyada (buyu ihtimalle)
Internetten bile yazmis olsa esimin yuzu yok cevap verecegini sanmam

esime anlatamam da insallah kizdan bir sekilde ozur diler affetmesini isterim. zamana birakmak en dogrusu.
ay o kadar da kotu bir sey degil dimi bir kac kucuk yalan sadece :)

evlilik;güven üzerinedir ..
aranızda güven yokmu ?

Merhametsiz bir adam haklisiniz. Degistigini soyledigi, kanitlamaya calistigi en buyuk nokta da burasi oldu.

Esin bi sekilde o kiza ulasacak kiz da senin mesajlari esine gonderecek. Bunlar iyi gunlerin daha maalesef

Esimle gorusmeleri imkansiz. Suan biri Amerikada digeri Rusyada (buyu ihtimalle)
Internetten bile yazmis olsa esimin yuzu yok cevap verecegini sanmam

Bir ortak arkadasa bakar telefonu vs bulmak, sen bilemezsin ortak arkadaslarini. Skype var linkedin var, facebookunu actirtmak var, var oglu var. sen eski sevgilin bana bunlari dedi demissin o adam illa ki bulacak o kadini esegin aklina dusmus karpuz kabugu. buna kalibimi basarim ben. Asude dediydi dersin

tamam yaziyorum bi kenara :)

esime anlatamam da insallah kizdan bir sekilde ozur diler affetmesini isterim. zamana birakmak en dogrusu.
ay o kadar da kotu bir sey degil dimi bir kac kucuk yalan sadece :)

bu yaşadıkların eşinin önceden güvenini sarsmasından kaynaklı.. bnce kızdan özür dileme.. Özür dilersen eğer kızın mağduru oynamıyacağı ne malum? Eşine kendisini çok sevdiğini belli et yeter :) Aşk bukadarcık şeyleri affeder :))

simdi ne yapacaksın peki? Buarada saglık durumun nasıl hersey eskıye dondumu?

bence kendini bu kadar kötü hissetmene gerek yok kız da kendi kaşınmış 7 yıl sonra niye seni ekliyo yani. yalanlar hoş değil ama boşverr kaç yıl geçmiş üzerinden.

Bana psikolojik sorunlarınız var gibi geldi... bence doktora gitmelisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizin de eşinizin de yolu yol değil bence.
Ikiniz de de yalan dolan var
allah razı gelmez böyle şeylere.
Eşin senle o kızı aldatmış, seni de başkasıyla vs..
Sen de eşini kandırmışsın hemde masum bir kızın üzerine iftira atarak
bir an önce doğrulara dönün bence
allah yardımcınız olsun

ben bu kıza ne uzulmustum cok uzulmustum .
aradan kac yıl gectı tesaduf eserı ınstagram takıpcılerındenn bırı ya gecen kedısı oldu dedıgını , konu sahıbının saglık sorunlarından oturu vefat ettıgını dusunup ıcım yandı bı an.

neyse sonra yanlıs anladıgımı fark ettım ve profılıne baktım butun bu yazılanlar, sılınen konular gerıde kalmıs ta kızın gozlerınde hep huzun pes dogrusu

konuyu okudum da sizin yorumu anlamadım. özet geçseydiniz keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…