vicdan azabı çekiyorum:(pişmanım :(yardım edin:(

ya canım benım kac yasındasın bılmıyorum ama erkeklere acıma acınacak hale gelırsın merak etme umut falan etmez hepsı pıslıgın tekı çok sevseydı senı zatensenın onu stalklamana gerekkalmazdı ustune dusunmene degmez

Yarısında pes ettim okumaktan...
Birbirine girmiş cümleler. Yapboz gibi...

Birlikte olmanız imkansız ise neden takip işlerine giriyorsunuz ? Sanal ortamdan yapılan saçmalıklarla umut vermiş olmazsınız. Sadece hakkınızda kötü bir izlenim oluşturmuş olursunuz. Olgunlukla bağdaşmayan hareketler bunlar.. Bir ilişki bitmiş ise bitmiştir ona gore davranmak gerekir. içinde bitiremeyen, umut besleyen taraf sizsiniz yazdıklarınıza bakılırsa.

Canım senin olduğunu alamamıştır belkide, anladıysa bile ne olabilir ki, ya yazmanı beklemiştir yada çoktan başka şeye geçmiştir.

Onu terk eden bendim. O bir şey yapmadı . Şimdide tekrar zarar veriyirum

Canım senin olduğunu alamamıştır belkide, anladıysa bile ne olabilir ki, ya yazmanı beklemiştir yada çoktan başka şeye geçmiştir.
Tekrar boş yere umut bağlar diye çok korkuyorum. Vicdanim acıyor. Bu sebep saçma gelebilir belki ama içim acıyor . Keşke merakima engel olup bakmasaudim

Abartmiyorsunuz. Deneyimlerinizin basinda oldugunuz icin dogal olarak endiselisiniz. Ancak korkmaniza gerek yok. Umut ederse etsin, siz bildiginizi yapin. Seviyorsaniz onun gozlerinin icine bakin. Uc saniyeden fazla bakip gulumseyin bakalim tepkisi ne olacak!
O da deneyimsiz ise sizden uzaklasmak isteyecektir. Aldirmayin, devam edin. Ona yuklenmeden sevginizi ifade edin. Ama oyle bir ifade edin ki, zaten sevgi dolu bir cevreden geldiginizi bilsin, yani sizin caresiz ve yanlizliktan degil, o buyuk sevgiyi onunla paylasmak istediginiz ciin ona yanistiginizi anlasin.
Ilisklileri kadin yonetir, erkek bir arada tutar. Onu iceriden, zorlamadan yonlendireceksiniz. Hadi bakalim!

ay allahaskına dogru düzgün cevap verın insanlara ya yok sütünü iç yat demek istemiş yok ergenmiş siz her topicde kociş kociş diye dolasırken daha komık oluyo emin olun.. sende abartma canım herkes yapıyo bu stalk olayını anladıysa da anladı büyütülcek bişey yok

Ailen neden karsi peki?
Sende seviyorsan umut vermende ne sakinca var.birde erkekler oyle uzulmez sevinmstir unutamadigina mdrak etme

Yaşınız küçük sanırımsanırım EE bu kadar sert ediyorsunuz ve siz Onu SEVİYORSUNUZ sevmeseniz daha dönül bakmazdınjz ki belli herşey boş deilsiniz.
Neden onunla konuşmayı denemiyorsunuz?

Çok çocukca işer bunlar.
o onu ekledi bu bunu.
canım adamı bırakmışssın reelde.
sosyal medyada peşine düşmek niye.
bazen anlamakta zorlanıyorum bu ekleşme işlerini filan:))
neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz buna ...

yaş kaç ? 16,17 ? 15 ?

Canim ilk ilişkin olduğu çok belli. Okumuyor veya calismiyorsun sanırım çünkü çok fazla boş zamanin var be sen gittikçe takıntı halini almissin hiçbirimiz ilk çıktığımız çocukla evlenmedik sakin 6 ay çıkmayı hayatının merkezine koyma başka birini de bulabilirsin eski sevgilim dünyada kalmış tek erkek değil ama ben sana eline kendi ekmeğini almani ve bit meslek edinmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…