• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdan azabı çekiyorum:(pişmanım :(yardım edin:(

Alıntı yapmış olmak için yazdım.

Bu arada aileniz neden karşı çıktı?
Ergen değilim demişsiniz ama ailesinin fikirleri ile hareket edenlere yetişkin demiyoruz.[/QUİT
aileden bağımsız da hareket edilmiyor. Benim hataların var . Kabul ediyorum. Şu an iyi değilim . Dertkesecek çevremde biri yok. Sizinle paylaşmak istedim. Belki çok saçma ama ben göremiyorum. Bana yardım edebilirsiniz belki diye yazmistim

Yüzük falan bile bakmaya gitmiştir, çok fena umut vermişin :işsiz:
Ben içinde bulunduğum durumdan dolayı anlamıyorum. Tecrubesizim. İlk ilişkim. Sosyal bir insanda değilim. Yardımcı olabilir misiniz diye yazdım. Saçmada olabilir . Ama keşke dalga geçer gibi demeseydiniz. Kötü durumda olmasam buraya yazmadım yardım alabileceğim biri leri yok çevremde .

Ben içinde bulunduğum durumdan dolayı anlamıyorum. Tecrubesizim. İlk ilişkim. Sosyal bir insanda değilim. Yardımcı olabilir misiniz diye yazdım. Saçmada olabilir . Ama keşke dalga geçer gibi demeseydiniz. Kötü durumda olmasam buraya yazmadım yardım alabileceğim biri leri yok çevremde .
Abartılı düşünüyorsun.

Bunu dert diye buraya yazmak diğer konu başlıklarına kufur gibi.
Saçma olabilir haklisiniz. Ama içinde bulunduğum durumdan dolayı sağlıklı bakamiyirum. Bir insanı boş yere umut ettirmek beni uzuyor. Belkide sebep olmadı m ayrıntılı düşünüyorum. Objektif bakamiyirum olaya yardimizi istedim o yüzden.

Sanırım bir daha asla bir araya gelmeyi dusunmuyorsunuz.

Evet birine umut vermek iyi bir şey değil ama bu yaptığınız onu biraz rahatlatmistir :) Üzülmeyin. Uzmemissinizdir onu.

Ayrıca derdinizi kucumseyenlere aldırmayın. Herkesin dünyası kendisinde büyük.

Yani vicdan azabini onu stalk ettiginizi anladi diye mi yasiyorsunuz?
Ilahi! Ben de cok buyuk bir sey oldu zannetmistim!
Yani vicdan azabini onu stalk ettiginizi anladi diye mi yasiyorsunuz?
Ilahi! Ben de cok buyuk bir sey oldu zannetmistim!
Ona boş yere ümit vermek istemiyorum. Beklenti ye girmesini istemiyorum. Çok büyük bir beklenti oluşur mi.daha önce bir ilişki yaşamadım. Belki abartiyirum. Ama gönül işlerinde insan buluttam nem kapıyor. Umut ettirip üzmek istemiyorum.

Sanırım bir daha asla bir araya gelmeyi dusunmuyorsunuz.

Evet birine umut vermek iyi bir şey değil ama bu yaptığınız onu biraz rahatlatmistir :) Üzülmeyin. Uzmemissinizdir onu.

Ayrıca derdinizi kucumseyenlere aldırmayın. Herkesin dünyası kendisinde büyük.
Ona zarar vermek en son isteyecegim şey. Kafamda tam bitirmeden ayrılmak zorunda kaldığım için hep Aklımda.iidi. merak ettim eklettim ama ortaya çıktı. Bir araya gelmek istemedigimden değil gelmemiz imkansız gibi geliyor. Rahatlatmistir derken umut etmiştir onu mu demek istediniz

Ona zarar vermek en son isteyecegim şey. Kafamda tam bitirmeden ayrılmak zorunda kaldığım için hep Aklımda.iidi. merak ettim eklettim ama ortaya çıktı. Bir araya gelmek istemedigimden değil gelmemiz imkansız gibi geliyor. Rahatlatmistir derken umut etmiştir onu mu demek istediniz

Yani tam umut etmek değilde , terk edilen kişi bazen aranıp sorulduğunda rahatlar. Öyle bir şey.

ah ahbenim derdimde böyle olaydı keske....
Haklısınız derdiniz vardır. Ben içinde bulunduğum durumdan dolayı objektif göremiyorum olayları. Umut vermek tekrar çok kötü bir şey gibi geliyor bana. Hadis de var . Umut verip yarı yolda birakanin iki cihanda gönül sadakasini odeyemezsiniz diye. Onu tekrar üzmek ten korkuyorum.

Umut etsede etmesede bir gün ulaşmaya çalışabilir size, calismayabilirde.
Bundan sonra önünüze bakmalısınız, eğer imkansız bir iliskiyse.
Umudu zamanla biter mi peki. Boş bir umutla bekletmek istemiyorum.

Yetiskin ol ya da olma ailen istemiyorsa vardir bir bildigi zira ailesi istemeyip de yola devam edip mutsuz olan cok insan tanıyorum..mutlu olan hic mi yok tabiki vardir ama sansli insanlar onlar
Ikinci konuya gelirsek tabiki biraz umutlanmistir anladiysa siz oldugunu ama bu yaptığınızın devamini getirmeyin bence zaten bi pismanliginiz var devam ederseniz belki konusmaya baslarsiniz ilişkiniz yeniden baslayabilir her sey ihtimal dahilinde bu sefer de aileden yana üzüleceksiniz o yüzden ece takip etmeyi biraksin size ulasmaya çalışırsa karsilik vermeyin önünüze bakin ...ve lutfen bu dediklerimi dikkate alin..

Back