Biliyorum bana kizacaksiniz. Vicdan azabı çekiyorum keşke geri getirebisem geçen zamanı. İyi değilim lütfen yardım edin.ben sevgilimden altı ay önce ayrıldım. Ayrılmadan önce üç aya kadar görüştük. Ailem istemedi ve benimde kendimi anlamdiramadigim için ayrıldım. Ama ayrılırken duygularımdan emin olmadığım için ayrıldıktan sonra çok üzüldüm. Birde ailem karşı çıktığı için yarım kalmış psikoloji ile. Aylarca düşündüm onu hep sevgimi sorguladum aileme kızdım hayatimin en zor zamanlarını yaşadım belki. biliyorum sacmaladi diyorsunuz bana ama inanin kendimi anlayamadikca daha çok kızdım aileme kızdım aileme kızdıgim için vicdan azabı çektim. Arkadaşımı çok merak ediyordum uzakta olduğu için haber alamıyordum. Kendim eklesem umut verecektim. O yüzden fake hesaplarda ekledim kabul etmedi. Bir arkadastan rica ettim ismi ece olsun ece ekledi. Ama bnm eklettigimi anlamasin diye ece bende birbirimizi takibi bıraktık. Ece nin takibini kabul etti. Ben şaşırdım daha önceki takipleri fake hesapları kabul etmemisti. Sonra fark ettim ki başka arkadastan bakınca eceyi takip ediyor gorunuyor um nasıl oldu bilmiyorum. Aksilik olmuş instagramda . Eski sevgilim büyük ihtimal eceyi benim takip ettirdigimi anladı çünkü silsem bile ecenin takipçisi olarak gorunuyorum. Ecenin hesabı gizli değildi hemen takipçileri görünüyor. Ben adımı değiştirdim ama büyük ihtimal gördü. Dünde kendi instagramimda ama kendi adimla değil hesao onun hesabı bakarken yanlislikla takip isteği gönderdim ama hmm geri çektim iki saniye surmedi sonra o gönderdi istek ben beni anladı diye çok korktum. O da aldı isteği geri benim olduğumu iki olayda da anlamış midir. İkisinde de aksilik oldu. Bnm olduğum anlaşıldı. Arka arkaya olduiki olaydaUmut eder mi. Beklentiler girer mi. Biliyorum yaptığım yanlıştı . Vicdanın sizliyirOnu üzmek istemiyorum. Üzgün onu. Çok büyük bir beklenti girer mi. Beklentiler girse ulaşır mı bana. Bir şey deyin .kaç gündür içim içimi yoyiyor. Kizacaksiniz niye böyle yaptin diye haklısınız da. Merak ettim zarar vermek istemedim kendimi gizlemeye çalıştım ama böyle oldu. Benim yüzümden üzülmeyin istemiyorum. Ben çok mu ayrı ti düşünüyorum bilmiyorum. Daha önce fake hesabı kabul etmemisti beni görünce kabul etti gibi geliyorsun napabikirim bu saatten sonra. Umut verdim cok Vicdanın sizliyirOnu. Unut etmiş olsa ulaşır mı . Abartıyor muyum ilk iliskimdi.