Biliyorum bana kizacaksiniz. Vicdan azabı çekiyorum keşke geri getirebisem geçen zamanı. İyi değilim lütfen yardım edin.ben sevgilimden altı ay önce ayrıldım. Ayrılmadan önce üç aya kadar görüştük. Ailem istemedi ve benimde kendimi anlamdiramadigim için ayrıldım. Ama ayrılırken duygularımdan emin olmadığım için ayrıldıktan sonra çok üzüldüm. Birde ailem karşı çıktığı için yarım kalmış psikoloji ile. Aylarca düşündüm onu hep sevgimi sorguladum aileme kızdım hayatimin en zor zamanlarını yaşadım belki. biliyorum sacmaladi diyorsunuz bana ama inanin kendimi anlayamadikca daha çok kızdım aileme kızdım aileme kızdıgim için vicdan azabı çektim. Arkadaşımı çok merak ediyordum uzakta olduğu için haber alamıyordum. Kendim eklesem umut verecektim. O yüzden fake hesaplarda ekledim kabul etmedi. Bir arkadastan rica ettim ismi ece olsun ece ekledi. Ama bnm eklettigimi anlamasin diye ece bende birbirimizi takibi bıraktık. Ece nin takibini kabul etti. Ben şaşırdım daha önceki takipleri fake hesapları kabul etmemisti. Sonra fark ettim ki başka arkadastan bakınca eceyi takip ediyor gorunuyor um nasıl oldu bilmiyorum. Aksilik olmuş instagramda . Eski sevgilim büyük ihtimal eceyi benim takip ettirdigimi anladı çünkü silsem bile ecenin takipçisi olarak gorunuyorum. Ecenin hesabı gizli değildi hemen takipçileri görünüyor. Ben adımı değiştirdim ama büyük ihtimal gördü. Dünde kendi instagramimda ama kendi adimla değil hesao onun hesabı bakarken yanlislikla takip isteği gönderdim ama hmm geri çektim iki saniye surmedi sonra o gönderdi istek ben beni anladı diye çok korktum. O da aldı isteği geri benim olduğumu iki olayda da anlamış midir. İkisinde de aksilik oldu. Bnm olduğum anlaşıldı. Arka arkaya olduiki olaydaUmut eder mi. Beklentiler girer mi. Biliyorum yaptığım yanlıştı . Vicdanın sizliyirOnu üzmek istemiyorum. Üzgün onu. Çok büyük bir beklenti girer mi. Beklentiler girse ulaşır mı bana. Bir şey deyin .kaç gündür içim içimi yoyiyor. Kizacaksiniz niye böyle yaptin diye haklısınız da. Merak ettim zarar vermek istemedim kendimi gizlemeye çalıştım ama böyle oldu. Benim yüzümden üzülmeyin istemiyorum. Ben çok mu ayrı ti düşünüyorum bilmiyorum. Daha önce fake hesabı kabul etmemisti beni görünce kabul etti gibi geliyorsun napabikirim bu saatten sonra. Umut verdim cok Vicdanın sizliyirOnu. Unut etmiş olsa ulaşır mı . Abartıyor muyum ilk iliskimdi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vicdan azabı çekiyorum:(pişmanım :(yardım edin:(
- Konu Sahibi ayseee222
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
Ben ergen değilim. Daha önce ilişkim olmadı . Bu ilk iliskimdi. O yüzden kendimi anlamdiramadigim. Böyle şeylere anlam yüklenir mi onuda bilmiyorum. Çevremde dertleswbikecegim insanda yok.yardiminiza ihtiyacım var. Size saçma geliyor olabilir belki bu kadar yaptıklarım saçma da olabilir . Ama umut vermek istemiyorum onun üzülmesini istemiyorum ama hata yaptım.Ooooof. Ergenler ve onlarin takiplesme uzerine kurulu iliskileri. Ne cok anlam yukluyorsunux allah askina bu tarz seylere.
- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Biliyorum bana kizacaksiniz. Vicdan azabı çekiyorum keşke geri getirebisem geçen zamanı. İyi değilim lütfen yardım edin.ben sevgilimden altı ay önce ayrıldım. Ayrılmadan önce üç aya kadar görüştük. Ailem istemedi ve benimde kendimi anlamdiramadigim için ayrıldım. Ama ayrılırken duygularımdan emin olmadığım için ayrıldıktan sonra çok üzüldüm. Birde ailem karşı çıktığı için yarım kalmış psikoloji ile. Aylarca düşündüm onu hep sevgimi sorguladum aileme kızdım hayatimin en zor zamanlarını yaşadım belki. biliyorum sacmaladi diyorsunuz bana ama inanin kendimi anlayamadikca daha çok kızdım aileme kızdım aileme kızdıgim için vicdan azabı çektim. Arkadaşımı çok merak ediyordum uzakta olduğu için haber alamıyordum. Kendim eklesem umut verecektim. O yüzden fake hesaplarda ekledim kabul etmedi. Bir arkadastan rica ettim ismi ece olsun ece ekledi. Ama bnm eklettigimi anlamasin diye ece bende birbirimizi takibi bıraktık. Ece nin takibini kabul etti. Ben şaşırdım daha önceki takipleri fake hesapları kabul etmemisti. Sonra fark ettim ki başka arkadastan bakınca eceyi takip ediyor gorunuyor um nasıl oldu bilmiyorum. Aksilik olmuş instagramda . Eski sevgilim büyük ihtimal eceyi benim takip ettirdigimi anladı çünkü silsem bile ecenin takipçisi olarak gorunuyorum. Ecenin hesabı gizli değildi hemen takipçileri görünüyor. Ben adımı değiştirdim ama büyük ihtimal gördü. Dünde kendi instagramimda ama kendi adimla değil hesao onun hesabı bakarken yanlislikla takip isteği gönderdim ama hmm geri çektim iki saniye surmedi sonra o gönderdi istek ben beni anladı diye çok korktum. O da aldı isteği geri benim olduğumu iki olayda da anlamış midir. İkisinde de aksilik oldu. Bnm olduğum anlaşıldı. Arka arkaya olduiki olaydaUmut eder mi. Beklentiler girer mi. Biliyorum yaptığım yanlıştı . Vicdanın sizliyirOnu üzmek istemiyorum. Üzgün onu. Çok büyük bir beklenti girer mi. Beklentiler girse ulaşır mı bana. Bir şey deyin .kaç gündür içim içimi yoyiyor. Kizacaksiniz niye böyle yaptin diye haklısınız da. Merak ettim zarar vermek istemedim kendimi gizlemeye çalıştım ama böyle oldu. Benim yüzümden üzülmeyin istemiyorum. Ben çok mu ayrı ti düşünüyorum bilmiyorum. Daha önce fake hesabı kabul etmemisti beni görünce kabul etti gibi geliyorsun napabikirim bu saatten sonra. Umut verdim cok Vicdanın sizliyirOnu. Unut etmiş olsa ulaşır mı . Abartıyor muyum ilk iliskimdi.
Yani vicdan azabini onu stalk ettiginizi anladi diye mi yasiyorsunuz?
Ilahi! Ben de cok buyuk bir sey oldu zannetmistim!
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Hayal dünyasında yaşıyorlarOoooof. Ergenler ve onlarin takiplesme uzerine kurulu iliskileri. Ne cok anlam yukluyorsunux allah askina bu tarz seylere.
- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.515
- 108
- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
Ergen demek illaki yasla olmuyor ki. Sizin de bu haliniz tam olgunlasmamis birinin halleri gibi oldugu icin ergen dedim ve de arkasindayim. Ama takip etme birakma baskasina yaptirma su bu bunlar kac yasinda insanin pesine dusecegi seyler mi? Bunlara cok anlam yukluyosunuz demek istedim. Nedir yani oldu bitti gecti demenin nesi zor? Vicdan azabi aman allahim oluyorum askimdan tripleri.Ben ergen değilim. Daha önce ilişkim olmadı . Bu ilk iliskimdi. O yüzden kendimi anlamdiramadigim. Böyle şeylere anlam yüklenir mi onuda bilmiyorum. Çevremde dertleswbikecegim insanda yok.yardiminiza ihtiyacım var. Size saçma geliyor olabilir belki bu kadar yaptıklarım saçma da olabilir . Ama umut vermek istemiyorum onun üzülmesini istemiyorum ama hata yaptım.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Alıntı yapmış olmak için yazdım.
Bu arada aileniz neden karşı çıktı?
Ergen değilim demişsiniz ama ailesinin fikirleri ile hareket edenlere yetişkin demiyoruz.
- 20 Ağustos 2016
- 129
- 225
- 18
- 27 Şubat 2010
- 607
- 373
- 123
- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- 1 Temmuz 2016
- 127
- 133
- 33
- 39
Bana kizmanizin nedeni ayrildiktan sonra halen onun hakkında bilgi almaya çalışmak ekletmrj arkadasa. Bu doğru değildi. Ama engel olamadım kendime arkadasa eklettim ama arkadasa bnm eklettigimi ortaya çıktı galiba. Tekrar beklenti ye girer mi umut eder mi. Vicdan azabı çekiyorum. Çünkü bizim olmamiz çok zor. Boş yere umut verdiysem diye vicdan azabı cekiyirumAllah allah .
Ben ne icin vicdan yaptigini bizim sana niye kizcagimizi anlamadim .
Ilkkez okudum
Okudugumu cozemedim.
- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
Ooooof. Ergenler ve onlarin takiplesme uzerine kurulu iliskileri. Ne cok anlam yukluyorsunux allah askina bu tarz seylere.
Alın benden de o kadar yemin ederim beynim kulaklarımdan akacak sandım bir an,takip ettim takip etti takip ettirdiğimi anladı