- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.906
- 598
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Ufak kedimi sokaktan buldugumda goturdugum ilk 2 veteriner hekim at bunu buldugun yere olur bu demisti. Suan 1 senedir benimle ve canavar gibi.Lütfen konum bir sure burda kalsın... Benim 3aylik yavru bir kedim var. Daha yeni aldım onu 1hafta oluyor.sokaktan kapima gelmişti.... Bu yavrucak bi kaç gün sonra hızlı nefes alıp vermeye başladı..veteriner hekime goturdum ve sadece ağzına karnına ve ateşi ölçtü. Fiv teşhisi koydu. Evdeki diğer kediyle hasır nesir mı diye sordu ve mama kabini su kabini hatta tuvaletini ayirmami soyledi. 3tane iğne yaptı ve antibiyotik yazdı. Mama yemiyordu eğer yememeye devam ederse serum takicaz dedi..şükur ki yemesi çok çok iyi..kafayı yemek üzereyim aglamk istiyorum. Fiv teşhisi nasıl konur bu kadar kolay mı olur... Lütfen o yavrucağı bırakmak istemiyorum.. veteriner hekim olan varsa lütfen beni bilgilendirsin.. karışık yazmış olabilirim. Lütfen anlayış..
Yaa hiç kötü birşey hissetmiyorum. Yavrucakla alakalı.. hep dua ediyorum Rabbim seni bana bağışlasin diye..Ufak kedimi sokaktan buldugumda goturdugum ilk 2 veteriner hekim at bunu buldugun yere olur bu demisti. Suan 1 senedir benimle ve canavar gibi.
Baska bir hekime danisin mutlaka.
Birde iyi bir veteriner hekim bulmak gerçekten zor..Ufak kedimi sokaktan buldugumda goturdugum ilk 2 veteriner hekim at bunu buldugun yere olur bu demisti. Suan 1 senedir benimle ve canavar gibi.
Yemesi icmesi duzgunse nesesi yerindeyse ve burnu islaksa fiv degildir. Cunku fivde.once ates yukseliyor ve burun kuruyor.Yaa hiç kötü birşey hissetmiyorum. Yavrucakla alakalı.. hep dua ediyorum Rabbim seni bana bağışlasin diye..
At bunu ne demek ya. Can değil mi o?Ufak kedimi sokaktan buldugumda goturdugum ilk 2 veteriner hekim at bunu buldugun yere olur bu demisti. Suan 1 senedir benimle ve canavar gibi.
Aklima geldikce sinirleniyorum sorma...At bunu ne demek ya. Can değil mi o?
O veterineri torbaya koyup atmak lazım.
Yemesi içmesi yerinde hatta kendi mama kabından yiyip oğlumun mama kabina gidiyor.. tuvalet ide iyi...ilk aldığım gün ki gibi..Yemesi icmesi duzgunse nesesi yerindeyse ve burnu islaksa fiv degildir. Cunku fivde.once ates yukseliyor ve burun kuruyor.
O zaman hicbir sey olmaz. Zaten fiv oyle bakmaylada anlasilmaz kan testi lazim.baska bir hekime goturun muhtemelem solunum yolu enfeksiyonu filandir antibiyotik verir.Yemesi içmesi yerinde hatta kendi mama kabından yiyip oğlumun mama kabina gidiyor.. tuvalet ide iyi...ilk aldığım gün ki gibi..
Antibiyotik kullanıyor şuan.. 12saat arayla veriyorum..O zaman hicbir sey olmaz. Zaten fiv oyle bakmaylada anlasilmaz kan testi lazim.baska bir hekime goturun muhtemelem solunum yolu enfeksiyonu filandir antibiyotik verir.
Bende kotu dusunmuyorum ya nedense.valla derdiniz icine dert oldu.izniniz olursa kedi manyaklari gurubunda bir sorayim arkadasimin boyle boyle bir durumu var diye.orada vet olabiliyor ya da cok tecrubeli kisilerYemesi içmesi yerinde hatta kendi mama kabından yiyip oğlumun mama kabina gidiyor.. tuvalet ide iyi...ilk aldığım gün ki gibi..
İçimi rahatlattıniz..cookk teşekkür ediyorumO zaman hicbir sey olmaz. Zaten fiv oyle bakmaylada anlasilmaz kan testi lazim.baska bir hekime goturun muhtemelem solunum yolu enfeksiyonu filandir antibiyotik verir.
Tabi ki. Çok sevinirim..Bende kotu dusunmuyorum ya nedense.valla derdiniz icine dert oldu.izniniz olursa kedi manyaklari gurubunda bir sorayim arkadasimin boyle boyle bir durumu var diye.orada vet olabiliyor ya da cok tecrubeli kisiler
Yinede 2 bir hekime gitmenizi oneririm.iciniz rahat eder. Diger kediniz icin endiselenmezsiniz. Birde fiv asisi var. Kedinize yaptirdiysaniz bulasma riski daha dusuk.olurAntibiyotik kullanıyor şuan.. 12saat arayla veriyorum..
Hemen soruyorum oyleyseTabi ki. Çok sevinirim..
İlk kedimi bakımı yapılmış bi şeklide aldim. O da 2bucuk aylikti ve dışarda şiddete maruz kalmıştı. Ben aldigimda sırtı yaralar içindeydi.. veteriner hekim yapmıştır diye düşünüyorum..Yinede 2 bir hekime gitmenizi oneririm.iciniz rahat eder. Diger kediniz icin endiselenmezsiniz. Birde fiv asisi var. Kedinize yaptirdiysaniz bulasma riski daha dusuk.olur
Çok teşekkürler...Hemen soruyorum oyleyse
Her sene asinin yenilenmesi lazim. Kac senedir sizinle kediniz. Asi karnesine bakarsaniz yazar zaten fiv asisi. Yapildiysa panik yokk.İlk kedimi bakımı yapılmış bi şeklide aldim. O da 2bucuk aylikti ve dışarda şiddete maruz kalmıştı. Ben aldigimda sırtı yaralar içindeydi.. veteriner hekim yapmıştır diye düşünüyorum..
Ya ben konuyu hic okumadim ki,gırgır olarakta yazmadım anlamam diye onu yönlendirdim onun hayvanlarla arası iyi ve de nişanlısı veteriner diye,amacım gırgır değildi yani,diğer üye sinirlerimi hoplattigi için burdan açıklamayı yapmak istedim.Canım bu şekilde yazman ve gülmen olmamış. Ortada bir canın akıbeti söz konusu.. :/
5senedir bizimle... Onu bilmiyodum. 3ayda bir aşı oluyor sadece.. hatta ben hamile kaldigimda özellikle sordurmustum vet.hekime. Başka aşı falan yapılması gerekir mi diye. O da dışarı çıkmayan kedi oldugu için gerek yok dedi...Her sene asinin yenilenmesi lazim. Kac senedir sizinle kediniz. Asi karnesine bakarsaniz yazar zaten fiv asisi. Yapildiysa panik yokk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?