Veteriner hekimler ya da yakını olan.

Ufak kedimi sokaktan buldugumda goturdugum ilk 2 veteriner hekim at bunu buldugun yere olur bu demisti. Suan 1 senedir benimle ve canavar gibi.
Baska bir hekime danisin mutlaka.

Ufak kedimi sokaktan buldugumda goturdugum ilk 2 veteriner hekim at bunu buldugun yere olur bu demisti. Suan 1 senedir benimle ve canavar gibi.
Yaa hiç kötü birşey hissetmiyorum. Yavrucakla alakalı.. hep dua ediyorum Rabbim seni bana bağışlasin diye..

At bunu ne demek ya. Can değil mi o?
O veterineri torbaya koyup atmak lazım.

Bence siz başka bir veterinere daha götürün en iyisi.. :/ Benim de var kedim ama pek anlamıyorum hastalık durumlarından :/

Yemesi içmesi yerinde hatta kendi mama kabından yiyip oğlumun mama kabina gidiyor.. tuvalet ide iyi...ilk aldığım gün ki gibi..
Bende kotu dusunmuyorum ya nedense.valla derdiniz icine dert oldu.izniniz olursa kedi manyaklari gurubunda bir sorayim arkadasimin boyle boyle bir durumu var diye.orada vet olabiliyor ya da cok tecrubeli kisiler

Yinede 2 bir hekime gitmenizi oneririm.iciniz rahat eder. Diger kediniz icin endiselenmezsiniz. Birde fiv asisi var. Kedinize yaptirdiysaniz bulasma riski daha dusuk.olur
İlk kedimi bakımı yapılmış bi şeklide aldim. O da 2bucuk aylikti ve dışarda şiddete maruz kalmıştı. Ben aldigimda sırtı yaralar içindeydi.. veteriner hekim yapmıştır diye düşünüyorum..

Her sene asinin yenilenmesi lazim. Kac senedir sizinle kediniz. Asi karnesine bakarsaniz yazar zaten fiv asisi. Yapildiysa panik yokk.

Canım bu şekilde yazman ve gülmen olmamış. Ortada bir canın akıbeti söz konusu.. :/
Ya ben konuyu hic okumadim ki,gırgır olarakta yazmadım anlamam diye onu yönlendirdim onun hayvanlarla arası iyi ve de nişanlısı veteriner diye,amacım gırgır değildi yani,diğer üye sinirlerimi hoplattigi için burdan açıklamayı yapmak istedim.

Her sene asinin yenilenmesi lazim. Kac senedir sizinle kediniz. Asi karnesine bakarsaniz yazar zaten fiv asisi. Yapildiysa panik yokk.
5senedir bizimle... Onu bilmiyodum. 3ayda bir aşı oluyor sadece.. hatta ben hamile kaldigimda özellikle sordurmustum vet.hekime. Başka aşı falan yapılması gerekir mi diye. O da dışarı çıkmayan kedi oldugu için gerek yok dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…