Veteriner Hekim Eşleri

KHK "vıze ve ıhdas "muammasına bır çözüm getırselerde..2011/7 targelciler ne olacağını bılse..

bugün DPT nin yayınladığı tebliğde 2011/7 dahil diğer kurumlardaki 4Blere 04.06.2011 tarıhınden önce sözleşme imzalamadıkları gerekçesiyle kadro verılmeyeceği yazıyordu..

kurumun vereceği olumsuz cevapla bölge idareye dava açtığımızda umarım hayırlı sonuç alırız

..veterıner hekımlerın aşı ve küpeleme yoğunluğunu hıç sevmedım..resmen pestıllerı çıkıyor

bır arkadaşta brucella kapmış hayvana kullandığı ığneyı kendısıne de batırmış yanlışlıkla..ALLAH korusun hepsını..

bu arada son çıkan haberlere göre;

4 hazıran öncesı göreve başlatılmadığı için kadroyu kaybeden veterıner hekım ve diğer memurlarada yakında kadro verılecekmiş..

inşallah verılır..

benim kocam değil ama sevgilim
oda veteriner olmaya çalışıyo ve 1.ssınıf
gördüğüm kadarıyla derslerin zor olması
yetmyormuş gbi meslek hayatıda zor geçeceğe
benziyo:44:

benim kocam değil ama sevgilim
oda veteriner olmaya çalışıyo ve 1.ssınıf
gördüğüm kadarıyla derslerin zor olması
yetmyormuş gbi meslek hayatıda zor geçeceğe
benziyo:44:

hayırlısı olsun..

derslerı hayli zor tıp olduğu için..

meslek hayatında atanmak kadar rekabettende çk zarar göruyor hekımler..işini doğru dürüst yapanların yanında;aç gözlu paracı hekımlerde var..

msleğe en çok zarar verende bu kesım..

eskıden akredıte veterıner hekımlık yapmış olanlar yetkılendırılmış veterıner hekım olarak çalışabılecekmiş..

eşim değil ama ben veterinerlik okuyorum kıbrısta.. bu sene dondurdum inş. bidahaki dönem devam edicem. evde köpeğim liza ve 2 kaplumbağam var :)

bakanlık 2010 kpss puanıyla 100 vterıner hekim alıyor..

22 mayısta başlıyor tercıhler..

sayı az ama hayırlı olsun arkadaşlar

dün küçücük bır kuşa yardım için nışanlımı arayıp gece vaktı soru sordum..ve anladım kı canla uğraşan bır meslek grubunu tanımak çok guzell..sağol AŞKIM

2011/7 ataması yapılan targelın kadro davası kazanılmıştı..danıştay yurutme durdurmuş adalet bakanlığı çalışanlarının kadro davasında.. kadrolar sallantıdaymiş..

anayasaya aykırı bu..verılen hak gerı alınmaz

İnş. sorun olmaz, bizde yeni kadro aldık, ona güvenerek kredi çektik, geri alınırsa çok kötü olur...

İnş. sorun olmaz, bizde yeni kadro aldık, ona güvenerek kredi çektik, geri alınırsa çok kötü olur...

anayasada verılen bu tur hakların gerı alınamayacağı gerıye donuk alınması için suç işlanması gerektığı yazar..

bolge mahkemelerının tumu aynı kararı almamış daha..

inşallah hak olan gerı alınmayacak..

çıkarılan khkya 3 yıl ya da 2 yıl çalışma şartı gıbı bır ıbare koysalardı..o zaman bu sorun olmazdı..kendı düşüncesızlklerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…