Veteriner Hekim Eşleri

Bugün " dünya veteriner hekimler günü "..

Buradan seslenıyorum aşkıma; günün kutlu olsun hekimim:KK71:

tarım ve köy işlerı bakanlığının 2011/ 7 alımı var..sözleşmelı tar gel; 938 veterıner hekım alınıyor..
herkese hayırlı olsun:KK1:

veterıner hekim sözlüsü olcam:KK60:

atanamayn herkese tez zamanda atanmayı diliyorum:nazar:

benim eşimde veteriner hekim.burada çoğu eş kedi köpek çalışıyor sanırım. eşim büyükbaş çalışıyor:))

yenı atanmıştık..KHK kadro verdı..şükür ALLAHA..herkese nasıp olsunEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

kadro herkese hayırlı olsun..

:KK66:gelen kadro ıle bırlıkte kadrolu olacak TARGELciler artık koyde ıkamet etmek zorunda kalmayacak..

onunda havası başka oluo :))))ilahı guldurdun benı hatun:)

havayla ne ilgisi var anlamadım.sadece uzmanlıkları kedi köpek üzerine yoğunlaşmış demek istedim.büyükbaş çalışanlar sahaya çıktıkları yani hayvanların ayağına gittikleri için daha meşakkatli,biraz daha farklı.dolayısıyla sıkıntılarıda biraz farklı.gülünecek birşey yok.değil ben sizde dahil kimse buraya dediğiniz gibi hava atmak maksatlı yazmamışır hoş hava atılacak bir durumda göremiyorum.

sonuna gülümseme işaretı koyan sizsiniz..başkası tebessum edınce bu neden problem oluyor..sonuçta paylaşım yapmışsınız..buna ıstınaden gülümserırm..

hava atmak konusuna gelınce,sıkıntılı bır anınıza gelmış olabılır söyledığım şey..tebessum olduğu halde ciddiye almışsınız..

ben alınacak bır taraf goremedım..

X