Veteriner Hekim Eşleri

anayasada verılen bu tur hakların gerı alınamayacağı gerıye donuk alınması için suç işlanması gerektığı yazar..

bolge mahkemelerının tumu aynı kararı almamış daha..

inşallah hak olan gerı alınmayacak..

çıkarılan khkya 3 yıl ya da 2 yıl çalışma şartı gıbı bır ıbare koysalardı..o zaman bu sorun olmazdı..kendı düşüncesızlklerı:KK20:

Bunun yanında henüz kadroyu alamayanlarda var, onlarda tekrar mahkemeye vermiş.
Eninde sonunda kadro gelecek nasıl olsa, ne diye bu kadar yokuşa sürüyor bu bakanlık anlamadım gitti.
Zaten tarım bakanlığı biraz sıkıntılı yaa...

Bunun yanında henüz kadroyu alamayanlarda var, onlarda tekrar mahkemeye vermiş.
Eninde sonunda kadro gelecek nasıl olsa, ne diye bu kadar yokuşa sürüyor bu bakanlık anlamadım gitti.
Zaten tarım bakanlığı biraz sıkıntılı yaa...

hakıkaten çok sıkıntılı..bu mahkeme nedenıyle eş duurmu taleplerını bıle kabul etmıyormuş bazı yerler..nıck nıck..
askerde olana sırf askerde dıye kadro verılmedı..olur mu boyle şey yaa:KK19:

bakanlığın tek dersı masraf..dava masrafları çok fazla..bunu odememek adına temyıze gıdıldı..

Diğer İdari Bölge mahkemelerinın kararı ne oldu acaba?? hıç haber bulamadım..

tarım ve gıda bakanlığının yer değiştırme yönetmeliği değişiklikleri ile yayınlandı:KK76:

hayırlısı olsunEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
minicik canlıları tedavı eden,onlara yardımı vazıfe bılen mesleğe sahip biriyle olduğum için şanslı sayıyorum kendimi:KK16:
:nazar:iyi ki varsın hekimim:KK31:

neredeyse gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığının eş durumu tayın zamanı gelecek bızım meb hala yer değiştırme yonetmelığı çıkarmadı:KK43:(

Son düzenleme:
yarın ıldışı tercıhlerı başlıyor..atanırsam AŞKIM da yanıma gelecek inşallah:KK31:

X