Vertigoya sebep olan neden nedir ve tamamen geçer mi?

En temeli strestir aslında bu hastalığın 11 12 yaşından beri maalesef yaşıyorum benim orta kulağım ve alerji ile ilgili sorunlarımdan dolayı oldu yaş ilerledikçe atakları stresten olmaya başladı. Keşke bir çözümü olsa...
İyi bir doktor manevralarla çözüm oluyor ama tamamen geçmiyor.

Bir de yönü oluyor bilen birisinin ters yöne doğru düzeltmesi gerekiyor

Bir de yönü oluyor bilen birisinin ters yöne doğru düzeltmesi gerekiyor

Tesekkurler. Cok enteresan bi hastalık tamamen cözüm olmaması da cok kötü. Sizin baya erken yaşta olmus. Genel olarak kulakla ilgili oluyor bu hastalık sanırim

Tesekkurler. Cok enteresan bi hastalık tamamen cözüm olmaması da cok kötü. Sizin baya erken yaşta olmus. Genel olarak kulakla ilgili oluyor bu hastalık sanırim

Evet kulak içinde sıvı ile ilgili bir durum. Kristaller bir kere kaydı mı yerleştirmek doğal yapısına dönüştürmek mümkün olmuyor. Son manevra yaptırdığımdan bu yana 7-8 ay oldu. Manevra sürecinde asla ilaç kullandırmadı doktorum 5 seansta düzeldi. Ki hayatımdaki yaşadığım en zor ataklardan biri idi çalışmak zorunda olduğum bir süreçti. O süreçten beri bir kere atağın geldiğini hissettiğim için boynumu oynatmadan hareket ettim.(tedavi için çok önemli) bilgisayar telefon olayını kısıtladım. Biraz daha kan sulandırıcı formatta nar limon vs yedim içtim. Bir tane de ilacımı içtim çok şükür devamı gelmedi. Çünkü ayağın gelmesi beni çok korkutuyor hayatımın konforunu resmen düşürüyor ayağa kalktığımda direk rüku haline geliyorum düşmemek için gözüm öyle kararıyor ki. Atak geleceğinde uykumda bile yüksekten düşecek gibi oluyordum gözünü açınca da dünya çalkalanıyor gibi..(

Ayy evet cok kötü gercekten ya. Ben de yürürken yerçekimini hissedemiyordum. Uzaya cıkmıs gibiydim resmen. Nörolog bir şey de bulamadı. Branşlar hep birbirlerine gönderiyorlar. Benim de kafam karışmıştı biraz. Demek kulaktaki kristallerin oynaması esas neden miymiş

Evet bu konu üzerinde uzmanlaşmış bir kbb uzmanı inşallah size iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…