- 29 Ocak 2017
- 4.351
- 8.313
2024 yılı bitimine 2 ay kalmasına rağmen benim daha 10 ay varmış gibi birikmiş hedeflerimin olmasının sebei tamamen planlarımı düzenli uygulayamamam. Somut olarak saat plan ıolarak yazmadıkça uygulaması zor oldu benim için. Bunun en büyük örneğini son 2 aydrı somut hedefli kitap okuma programı yapmamla kitp okuma sayımın artmasıyla gördüm. O yüzden bu sefer bu gidişe dur demeliyim, küçük adımlarla ilerleyeceğim. Büyük adımlar hedefleyince hiç yapamadan geçti günler.
30 dk benim için kilit süre olacak. her gün sabahtan 2 tane 30dk, öğleden sonra 2 tane 30 dk çalışma sürem olacak. öğle arası da bir 30dk da kitap okuma vaktim olacak. Böylece kendimi çok kasmadan hem de hedeflerim için ilerlemeye kaydetmiş olacağım. Akşam için sadece 30dk kitap koyuyorum şimdilik, zira eve iş getirmek istemiyorum.
30 dk benim için kilit süre olacak. her gün sabahtan 2 tane 30dk, öğleden sonra 2 tane 30 dk çalışma sürem olacak. öğle arası da bir 30dk da kitap okuma vaktim olacak. Böylece kendimi çok kasmadan hem de hedeflerim için ilerlemeye kaydetmiş olacağım. Akşam için sadece 30dk kitap koyuyorum şimdilik, zira eve iş getirmek istemiyorum.