Çok teşekkür ederimmerhaba elecda,
yeni işin güzellikler getirsin sana :) yeni ortam , yeni kişiler her zaman geliştirici olur insan için. nitekim bir süre sonra aynı iş de konfor alanı oluşturuyor insana. Bahsettin mi kaçırmış olabilirim, yine aynı sektörde mi çalışacaksın, eski işinde arada evden çalışma imkanın olmuştu şimdi çalışma saatlerin nasıl?
Çok teşekkür ederimYeni işiniz hayırlı olsun.İşleriniz su gibi ilerlesin ki her öğlen yine verimli yazılarınızı okuyabilelim
En zoru sistemi oturtmaktır, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir eminim:) Kolaylıklar diliyorum... Ayrıca yeni deneyimlerini heyecanla bekliyorum :))Çok teşekkür ederim
Yine havacılık sektöründe, aynı yönetici pozisyonunda çalışacağım. Bir süre yeni işte sistem kurmak için yoğun çalışmam gerekiyor ama işler düzene girince tekrar kendi zaman planlamama dönerim.
Yeni işinde başarılar dilerim sevgili elecdaGünaydın hanımlar,
Oldukça karışık ve yoğun bir hafta geçiriyorum. Hafta sonu da öyle olacak gibi görünüyor.
Dün işyerimde son günümdü. Biraz önce yeni şirkete sigorta girişim yapıldı. Öğleden sonra da sözleşme imzalayacağım.
Eski işyerim kıdem tazminatımı ödeyecek, rica ettim, ihbar süresi veya tazminatı talepleri olmadı. Yoksa ihbar sürem 56 gün aslında. Ben de yıl sonuna kadar ihtiyaçları olduğu zaman destek olacağımı söyledim. Güzel ayrıldık, tüm ekiple iletişimim devam edecek.
Benim için yeni iş, aynı zamanda yeni bir rutin planlaması gerektirecek. Önümüzdeki hafta işyeri düzenine uyum sağlama ile geçer diye düşünüyorum.
Herkese sevgiler
Tebrik ederim ne güzel gönülden istediğiniz bir şey için adım atmakSelaaaaaaaaam
Pedagojik Formasyon a kabul aldımmm çoook mutluyum
Öğretmenlik hayalime bir adım daha yaklaşıyorum evelallah.
Çok çok sevindimSelaaaaaaaaam
Pedagojik Formasyon a kabul aldımmm çoook mutluyum
Öğretmenlik hayalime bir adım daha yaklaşıyorum evelallah.
Sen benden hızlı gitmişsin. Üç kitap birleştirilmiş halini aldım. Evde okuyamayınca işe getirdim:)Herkese merhaba hanımlar,
Okulların açılmasıyla biz de evde eski düzenimize yavaş yavaş dönüyoruz. Geçen hafta evdeydim oğluş 1’e başladı, uyum haftasıydı. Bu süreçte ben götürüp getirdim arabayla. Araba pratiğimi geliştirmem için çok iyi oldu, artık daha özgüvenliyim.
Ayrıca evde tadilat vardı, mutfağım küçüktü, mutfakla balkonu birleştirdik, boya işi kaldı sadece, o süreç de çok yorucuydu.
Çocuklar bu ara hiiiç anlaşamıyorlar, ben de çok gerildim, yükseldim.
Herkesin okula, bakıcıya, işe dönmesi hepimize iyi geldi. Dün akşamı iyi geçirdik sayılır. Dün ben sakindim, kriz anlarını iyi yürüttüm tabi bunun için çok çaba sarfettim, bu çabayı sürekli sürdürebilmek çok yorucu değil mi? Kardeşler arası dengeyi sağlayabilmek için sürekli ben mi bir şeyler yapacağım? Özellikle bu ara müdahale etmezsem iş çığırından çıkıyor. Sizler neler yapıyorsunuz?
elecda cım önerdiğin insanın fabrika ayarları kitaplarının ilk 2’sini dinledim, hem dediğin gibi çok ufuk açıcı, hem de keyifliydi. 3. ye başlayacağım. Teşekkürler
Tebrik ederim ne güzel gönülden istediğiniz bir şey için adım atmakyakında meslekdaş olacağız o zaman
çok teşekkür ederim kızlar .Çok çok sevindim