Popüler Konu Verimli Rutin

Çok teşekkür ederim
Yine havacılık sektöründe, aynı yönetici pozisyonunda çalışacağım. Bir süre yeni işte sistem kurmak için yoğun çalışmam gerekiyor ama işler düzene girince tekrar kendi zaman planlamama dönerim.

En zoru sistemi oturtmaktır, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir eminim:) Kolaylıklar diliyorum... Ayrıca yeni deneyimlerini heyecanla bekliyorum :))

Yeni işinde başarılar dilerim sevgili elecda

merhabalar...

* Diyetin 4.haftası da bitti. toplamda 5 kg verdim. Sindirerek, kısıtlanmış hissi olmadan.. Artık kendim devam etmek istiyorum. Diyetisyenim istikrarlı, aktif biri çıkmadı maalesef. Haftanın bir günü mesajlaşmamız dışında bir iletişimimiz olmadı. Kendim 2 öğün olarak devam etmek niyetindeyim.
Birkaç parça kıyafetim ciddi anlamda bollaştı, (mart ayından bu yana dikkat ederek beslendiğim için 10 kg verdim) Terzide daralttırmam gerekiyor.
Ayrıca yeniden genel bi kan tahlili yaptırmak istiyorum. magnezyum takviyeme ara vermiştim, başka bir tedavi için ikaç kullanıyorum - ikisi birlikte kullanılabilir mi doktoruma danışmak istiyorum.

* Hafta sonu oğlumun veli toplantısı vardı, ardından kırtasiye eksiklerini tamamladık, geçen yıl eşyalarını özenli kullandığı için bu yıl biten bikaç şey aldık sadece.

*Dün kızlarla kitap tahlilimiz vardı, bu ayın kitaplarını okumasam da sohbete dahil oldum, keyifliydi.

* inciitanesi Kışlık hazırlık olarak ailem domates konservesi yaptı oradan bikaç kavanoz alacağım nasipse.
Ben buzluğa kızılcık meyvesi, vişne ayıklayıp koydum. Bezelye de almıştım. Barbunya geçen yıldan hala var o yüzden yenisini almayacağım. Mısır haşlayıp tanelerine ayırıp buzluğa atma fikri var, uygun zaman kolluyorum.

*Haftalık yarım gün olarak bi yardımcı ile yeniden anlaşmayı planlıyorum. Yapacağı işler ise,

• evi toplayıp, düzenlemesi
    • süpürüp silmesi
    • wc-banyo
    • bir hafta kapılar bir hafta yarım yarım camları silmesi
    • mutfak dolapları ve çekmece içlerini düzenleyip temizlemesi (iki haftada bir yapabilir)
    • tozları alması
Bugün arayıp görüşme sağlayacağım nasipse.

* En çok ihmal ettiğim şey ise bu aralar cilt bakımım. Güneş kremini düzenli kullanmak dışında hiç bir şey yapmıyorum
acil toparlanmam gerek bu konuda.

elecda yeni işin hayırlı olsun arkadaşım... Keyfin huzurun ve bereketin çok olsun...

Selamlar Hanımlar,

İş değişikliği adına gönderdiğiniz mesajlar için çok teşekkür ederim.

Cuma günü iş sözleşmesini imzaladım ve bu sabah iş başı yaptım. Mesai 08:00'de başlıyor. Servis bizim evin önünden 07:30'da geçiyor. Bu sabah servisle geldim. Aynı zamanda araç yakıtı hakkım var. Ancak tek araba olduğu ve eşim İpek'i okula bırakıp aldığı için bir süre servis kullanmayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda duruma göre hareket edeceğim.

Bu sabah kıdem tazminatımı borçlarımın önemli bir kısmını kapatmak için kullandım. Yeni yıla borçsuz girmek için elimden geleni yapıyorum. Umarım başarabilirim. Ocak ayında okul ücretleri belli olduktan sonra eşimle oturup detaylı bir hesap yapacağız ve yıllık bütçeyi oluşturacağız. Eşimin maaşı ile aylık giderleri çevirip, benim maaşımı okul taksiti ve birikim olarak değerlendirmeye niyetliyiz.

Diyetisyen ve cihaz sürecim devam ediyor. Geçen hafta 1.8 kg vermişim. Burada öğle yemeğini bir süre yemekhanede yiyeceğim. Sonra duruma göre tekrar evden getirme işlerine başlayabilirim. İlk öğünümü 12:30-13:30 arası yapıp, günün son öğününü 19:00-19:30 arası yemeği planlıyorum.

Bu hafta kızların oryantasyon süreci başlıyor. 3 gün İpek'in, 2 gün Ela'nın oryantasyonu var. Ben yeni işe başladığım için süreci eşim götürecek.

Şu an benim için durum bu şekilde. Herkese verimli bir hafta diliyorum.

Selamlar Hanımlar,

Oldukça yoğun ve karışık bir hafta geçirdim. Hafta sonu da şehir dışındaydım. Bu hafta çocukların okula başlamasıyla birlikte bir düzene gireriz diye düşünüyorum.

Sabahları iş yeri servisi 07:30 gibi sitenin önünden geçiyor. Ela’nın servisi de 07:20’de geçiyor. Ela ile birlikte sabah hazırlanıp ineriz, onu bindirdikten sonra kendi servisime geçerim.

İpek bu yıl babası ile gidip gelecek. Onun sabah rutinine karışmayacağım. Eşim ile beraber bir düzen kursunlar.

Yaklaşık 10 gündür kayınvalidem bizde ve yarın dönecek. Şu geçiş sürecinde hayatımızı çok kolaylaştırdı sağ olsun. O gittikten sonra da evi eski haline getireceğim.

Herkese verimli bir hafta diliyorum

Herkese merhaba hanımlar,
Okulların açılmasıyla biz de evde eski düzenimize yavaş yavaş dönüyoruz. Geçen hafta evdeydim oğluş 1’e başladı, uyum haftasıydı. Bu süreçte ben götürüp getirdim arabayla. Araba pratiğimi geliştirmem için çok iyi oldu, artık daha özgüvenliyim.
Ayrıca evde tadilat vardı, mutfağım küçüktü, mutfakla balkonu birleştirdik, boya işi kaldı sadece, o süreç de çok yorucuydu.
Çocuklar bu ara hiiiç anlaşamıyorlar, ben de çok gerildim, yükseldim.
Herkesin okula, bakıcıya, işe dönmesi hepimize iyi geldi. Dün akşamı iyi geçirdik sayılır. Dün ben sakindim, kriz anlarını iyi yürüttüm tabi bunun için çok çaba sarfettim, bu çabayı sürekli sürdürebilmek çok yorucu değil mi? Kardeşler arası dengeyi sağlayabilmek için sürekli ben mi bir şeyler yapacağım? Özellikle bu ara müdahale etmezsem iş çığırından çıkıyor. Sizler neler yapıyorsunuz?
elecda cım önerdiğin insanın fabrika ayarları kitaplarının ilk 2’sini dinledim, hem dediğin gibi çok ufuk açıcı, hem de keyifliydi. 3. ye başlayacağım. Teşekkürler

Sen benden hızlı gitmişsin. Üç kitap birleştirilmiş halini aldım. Evde okuyamayınca işe getirdim:)

Selamlar Hanımlar,

Okulların açılması ve iş değişikliği aynı zamana geldiği için hayatım karıştı. Bunun bir geçiş dönemi olduğunun farkında olarak, sakince yeni hayat düzenimi gözlemliyorum. Yeni düzene göre yeni bir sabah ve akşam rutini oluşturma denemeleri yapıyorum.

Mesela şu an 19:30'da eve giriyorum. Bir süre de bu şekilde devam edeceğim. Eşim ve kızlar yemeğini yemiş oluyorlar. Dün gelip, yemek yedikten sonra mutfağı toparladım. Kızları ve eşimi 20:00'de masaya çağırdım. Hem kutu oyunu oynadık hem de sohbet ettik. 21:00'de eşimle çocukları paylaştık ve uyku rutinlerine başladık. Kızlar yatmadan önce bugün giyecekleri kıyafetleri ve çantalarını hazırladılar. Ben de odalarını toplamalarına yardım ettim. 09:30'da ikisi de uyumuştu. Evin kalan kısımlarını hızlıca gözden geçirdim ve düzenledim. Ardından duş, cilt bakımı, eşimle sohbet derken 23:00'de uykuya geçtim.
Hafta içi akşamları bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.

Sabah rutinimi henüz düzenleyemedim. Bu hafta onu da oturtmuş olurum. Instagram'da "acarruya" diye bir hesap var. Hesabın sahibi göğüs cerrahı. Kendisi "triflo" adı verilen bir solunum egzersiz cihazı ile nefes egzersizi yapmanın faydalarından bahsediyor. Fiyat olarak çok uygun bir ürün. Ben de aldım ve sabah rutinimde deneme yapacağım. Size de bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Tebrik ederim ne güzel gönülden istediğiniz bir şey için adım atmak yakında meslekdaş olacağız o zaman

Çok çok sevindim
çok teşekkür ederim kızlar .

Dün kesin kaydımı yaptırdım, harcımı ödedim . Müdüre hanımla görüşüp haftada bir gün stajım olacağını işten izin almam gerektiğini bu konuda yardımcı olup olamayacağını sordum ancak kendisi net bir şey söylemeyince, 'en olmadı yıllık iznimi kullanırım ' dedim. Durum bu.

Heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…