Ela 10, İpek 5 yaşındaEla 4' e mi gidiyor?
Ben onu da küçük sanıyordum.
Bir kaç sayfa geriden başlayıp okuyarak ilerliyorum.Selamlar Hanımlar,
Dün tatil olunca haftalık alışveriş ve buzdolabı düzenleme işini dün yaptım. Aynı zamanda bugün için biber dolması pişirdim. Buzdolabı görselini ekliyorum.
Herkese verimli bir hafta diliyorum
Yaaa ben bunu gec gordumm19 Mayıs tatilinde 3 günlüğüne Bursa'ya gitmeyi planlıyoruz. Öneri ve tavsiyelere açığım:)babyloading87 sen Bursa'daydın sanırım. Biraz tavsiye verebilirsen çok sevinirim.
Benim kullandıklarım "Glasslock" diye bir marka. Uzun zaman önce biev'den almıştım. Kaplar cam, kapaklar vakumlu plastik. Ben çok memnunum. Alalı 5 yılı geçmiştir hala bir deformasyon olmadı.Bir kaç sayfa geriden başlayıp okuyarak ilerliyorum.
Farklı pek çok saklama kabı kullandım yıllar içinde.
Sanırım içindekileri en iyi koruyan, hava aldırmayan bu dıştan, dört tarafı kilitli kaplar.
Teyit almak istedim sevgili @elecda.
Güzel geçti, teşekkür ederim.Yaaa ben bunu gec gordummCok uzuldum ınsallah guzel gecmıstır.
Gıdecek olan arkadaslarıma
Ben Heykelcıyım
Heykele cıkın,Setbasını gezın,Irgandı koprusunu,Gökdere de 3 d muzesı var,Yoruk köylerını 3 d seklınde resımlemısler,Kulturpark eskı Kulturpark degıl arkadaslar orda azınlıklar cok,rahat vermıyorlar Afganı vs.
Ulucamı Heykelde ben severım bahcesınde oturmayı.Yesıle dogru gıdersenız Yesıl camısı ,bahcesı guzeldır.
Tophane de kıtap otel var orayı cok severım bahcesınde kahve ıcmeyı.
Muradıye de külliyeler var,cekırgede vaktı olan hamama gıtsın
Cekırge hamamları sıfalı su derler.
Ben kebap ıcın uludag kebapcısı derım hep,garajda aradakı kucuk dukkan.Yer bulabılırsenız.
Pidelı kofte ,cantık ıcın kayhan derım.
Cumalıkızık,Trılye,Tırılye sokakları,Golyazı,Iznık askanıa azcık nefes aldıgımız yerler bızım.,Kemalpasa tarafında cok guzel selalaler var.
Tahın pıdeyı nolur Muradıyede ınanc fırında yıyın
Aklıma gelenler bunlar sımdılık
Matt heing gece yarısı kütüphanesi /insanlarArkadaşlar Kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarına ara verip, çok düşünmeden, kafa yormadan, tatlı tatlı zaman geçerebeliceğim,böyle roman gibi ,kitap önerileri istiyorum?
Ben en son Ayfer Tunç’un son kitabı Kuru Kız’ı okudum. Çok hızlı okunuyor ve ben konusunu çok beğendim. Tavsiye ederim.Arkadaşlar Kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarına ara verip, çok düşünmeden, kafa yormadan, tatlı tatlı zaman geçerebeliceğim,böyle roman gibi ,kitap önerileri istiyorum?
İyi bir roman olsun derseniz de " Üç İstanbul" (mithat Cemal Kuntay) var. Ben yeni okudum beğendim. Çok hızlı okunan bir kitap değil ama bence baya iyi bir romanArkadaşlar Kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarına ara verip, çok düşünmeden, kafa yormadan, tatlı tatlı zaman geçerebeliceğim,böyle roman gibi ,kitap önerileri istiyorum?
Nazan Bekiroğlu’nun yazarı olduğu Nar Ağacı adlı kitabı dün akşam bitirdim ve şimdiye kadar okumadığım için hayıflandım doğrusu.Arkadaşlar Kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarına ara verip, çok düşünmeden, kafa yormadan, tatlı tatlı zaman geçerebeliceğim,böyle roman gibi ,kitap önerileri istiyorum?
ahmet ümit kitaplarını tavye ederim, okurken öğretiyor, macera ve gizem barındırıyor.Arkadaşlar Kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarına ara verip, çok düşünmeden, kafa yormadan, tatlı tatlı zaman geçerebeliceğim,böyle roman gibi ,kitap önerileri istiyorum?
Nacizane tavsiyem, sabah saati alışkanlığının sürdürülebilir olmasını istiyorsan, sabah seni yataktan kaldıracak kadar keyif aldığın bir aktiviteyi bu zaman dilimine eklemen olur.
Bir sabah 10 dakika boyunca hiç bir şey yapmadan öylece oturmayı dene. İlk denemem oldukça zor olmuştu benim. Ana sonradan o kadar iyi geldi ki. Durmaya ihtiyacımız var çünkü. Sessizlikte, kendi başımıza hiç hareket etmeden durmaya.günaydın hatuncanlar;
test sürüşü bitti.
geçen hafta bir iki fire dışında her gün erken kalktım, fakat minnoş etkinliklerimin hepsi evi güne hazırlama etkinlikleriyle geçti.
sabah erken kalktığımda enerjim çok yüksek oluyor ve gördüğüm her şey gözüme takılıyor. tabi bunlar akşam üstü eve döndüğümde benim için konforlu da oldu. çünkü gözüm akşam gerçekten hiç bir şey görmüyor.
sabah erken kalkmak harika, bana da çok iyi geldi. zaman kaygısı olmadan bir şeyler halledebilmek güzel. yapabildiğim tek ve en önemli minnoş etkinliğim kahve oldu.
test sürüşüne göre güncelleme: diğer minnoş etkinliklerim için seminer dönemini ayırdım. seminer döneminde bakıcı yine evde olacak ve ben de sabah işe gider gibi çıkıp bir süre kafamı dinleyebileceğim.
ben de tersi bir durum oldu sanırım, yapmak istediklerimden çok, yapmak zorunda olduklarımı seçtim.