Popüler Konu Verimli Rutin

haftalik yemek plani yapmak bana da mantikli geldi, soğani doğrayip buzluğa atmayi hiç denememiştim, deneyeceğim :KK66: sabah uyaninca kahvalti hazirliyorum esim yiyor ama ben sabahlari iştahsiz oldugum için pek yiyemiyordum senin tavsiyenle bugün disimi fircalayip (sabah hep fircalarim) limonlu su ictim, iştah konusunda işe yaradi ve gerçekten daha dinç hissettim
Limonlu su hakikaten güne başlarken iyi gelen birşey. İşe yaramasına sevindim. Bir ara kan tahlilinde D vitamini durumuna baktırıp, eksikse takviye almanı öneririm. Benim yorgun bitkin halim düzenli D vitamini kullanmaya başladıktan sonra düzeldi.

haftalik yemek plani yapmak bana da mantikli geldi, soğani doğrayip buzluğa atmayi hiç denememiştim, deneyeceğim :KK66: sabah uyaninca kahvalti hazirliyorum esim yiyor ama ben sabahlari iştahsiz oldugum için pek yiyemiyordum senin tavsiyenle bugün disimi fircalayip (sabah hep fircalarim) limonlu su ictim, iştah konusunda işe yaradi ve gerçekten daha dinç hissettim
Soğanı çok fazla poşet içine koymanızı yahut yağda biraz pembeleştirip koymanızı tavsiye ederim benim buzluğumda kokusu herşeye sindi çünkü :KK43:

elecda elecda canım omegayı doktor mu tavsiye etti kızım da 3 kere balık yedi 2 sinde istifra etti de bir doktora danışmayı düşünüyordum ben de bu konuda

elecda elecda canım omegayı doktor mu tavsiye etti kızım da 3 kere balık yedi 2 sinde istifra etti de bir doktora danışmayı düşünüyordum ben de bu konuda
Canım ben iki yaşından beri kullanıyorum. Doktorumuz tavsiye etmişti. Fotoğrafını ekliyorum.
Balık konusunda da sarıkanat, çinekop ve lüfer yemekte ve yedirmekte fayda var. Bunlar zaten aynı balık. Sarıkanat en küçük, lüfer en büyük hali.
Bu balık çiftlikte yetiştirilemiyor ve çok büyümediği için civa vb. ağır metal birikimi pek olmuyor.
Benim bir dönem karadenizde tutulan balıklara alerjim vardı. Karadenizdeki balıklarda bir metal daha fazlaymış. Ona reaksiyon veriyormuşum.Yediğim gibi kusuyordum. Benzer bir durum olabilir.

Balıkyağı fotosu

Eklentiler

• IMG_2199.JPG
    IMG_2199.JPG
    35,9 KB · Görüntüleme: 766
Çörek otu yağını daha önce duymadım. Ne gibi faydaları var? Siz kullanmaya başladıktan sonra fark hissettiniz mi?
Çok fazla faydası var. Bunlardan bazılarını hissediyorum
Mesela saçlarım artık dökülmüyor, hatta yenileri çıkıyor. Bağışıklık sistemim güçlenmeye başladı. Eskisi kadar aft ve uçuk çıkmıyor. Uykusuzluğuma iyi geldi. Bazen çok zor uykuya dalıyordum ve gece sık uyanıyordum.

Canım ben iki yaşından beri kullanıyorum. Doktorumuz tavsiye etmişti. Fotoğrafını ekliyorum.
Balık konusunda da sarıkanat, çinekop ve lüfer yemekte ve yedirmekte fayda var. Bunlar zaten aynı balık. Sarıkanat en küçük, lüfer en büyük hali.
Bu balık çiftlikte yetiştirilemiyor ve çok büyümediği için civa vb. ağır metal birikimi pek olmuyor.
Benim bir dönem karadenizde tutulan balıklara alerjim vardı. Karadenizdeki balıklarda bir metal daha fazlaymış. Ona reaksiyon veriyormuşum.Yediğim gibi kusuyordum. Benzer bir durum olabilir.
Teşekkür ederim canım. Mezgit zamanıydı ben ondan yedirmiştim 4 saat kadar sonra kusmuştu. Açıkçası cesaret edemiyorum 2 keredir kusunca. Balık yağını deneyeceğim doktora da danışarak.
Sorma canım en son dolabı boşaltıp buzunu çözdürüp karbonat sirke ile sildim ve tabi kokan tüm yiyeceklerden de kurtuldum. Başka zaman kavurup koyduk onda koku olmadı.

Mesela saçlarım artık dökülmüyor, hatta yenileri çıkıyor. Bağışıklık sistemim güçlenmeye başladı. Eskisi kadar aft ve uçuk çıkmıyor. Uykusuzluğuma iyi geldi. Bazen çok zor uykuya dalıyordum ve gece sık uyanıyordum.
Çörek otu yağının faydalarını ben de okudum saraçoğlunun vardı o 65 tl başka markalar var mıdır güvenilir bilemiyorum. Bir de acaba çörek otu yesek yerini tutmaz mı yağının?

Çok iyiymiş. Ben de deneyeyim. Kullandığın belirli bir marka var mı?

Soğanı çok fazla poşet içine koymanızı yahut yağda biraz pembeleştirip koymanızı tavsiye ederim benim buzluğumda kokusu herşeye sindi çünkü :KK43:
söylediğin iyi oldu, buzluk full dolu :) minik çerezlik poşetlere koyup tupper saklama kaplarina koysam sıkıntı olur mu ki ? pembelestirmeye üsenirim sanirim

Çörek otu yağının faydalarını ben de okudum saraçoğlunun vardı o 65 tl başka markalar var mıdır güvenilir bilemiyorum. Bir de acaba çörek otu yesek yerini tutmaz mı yağının?
Sanırım tutmaz.
Gerçekten çok faydası var.
Çok iyiymiş. Ben de deneyeyim. Kullandığın belirli bir marka var mı?
Aktardan alıyorum. Markası Yok. Soğuk sıkım ve yüzde yüz doğal olması yeterli

Merhaba bebeğim uyuduktan sonra tek tek bütün yazdıklarınızı keyifle okuma fırsatı buldum.Genel olarak şu tembellik bende hat safhada bilimsel olarak atalet halinden bahsetmişsiniz beni bi yere koysalar aradan bi saat iki saat geçse ben yine aynı yerde kalırım o kadar ki üşengecim sizin değerli bilgileriniz den bizde tecrübe etmek isteriz.

söylediğin iyi oldu, buzluk full dolu :) minik çerezlik poşetlere koyup tupper saklama kaplarina koysam sıkıntı olur mu ki ? pembelestirmeye üsenirim sanirim
Canım böyle olabilir bence ben sonra kat kat poşete koydum ama iş işten geçmişti. O kaplar kokuyu bırakmaz diye düşünüyorum
Ben de şimdi sarımsak soyup atmıştım kokar mı acaba :skandal:
Sarımsak yıllardır koyarım hiç kokmuyor canım. Şeyden galiba sarımsak bütün kalıyor ama soğanı doğrayınca suyu açığa çıkıyor ya ondan koku yaptı diye düşünüyorum

X