- 3 Haziran 2009
- 7.417
- 29.013
- 41
Çok teşekkürler canım. Umarım faydalı olur.Konun hayırlı olsun, cok faydalı olacak gıbı gozukuyor. Takıpteyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canım. Umarım faydalı olur.Konun hayırlı olsun, cok faydalı olacak gıbı gozukuyor. Takıpteyım
Alarm ben de işe yaradı. Ben çalışırken çok oyalanıyormuşum onu fark ettim. Mesela bir prosedür ile ilgili uğraşırken Facebook'a bak, internetten aklıma gelen yemek tarifini araştır vs. gibi. O yüzden bitmiyormuş benim işlerimEvet saate bakarak iş yapmayı severim daha dikkat edicem :)
KPSS çalışırken de 50 dakikalık çalışmaya 10 dk ara şeklinde bir çalışma düzeni uygulayabilirsin sanırım. Umarım faydası olur canım.elecda normalde bende uzman olarak çalışıyordum ama oğlum doğduğu için işimi bırakmak zorunda kaldım. Ve bi anda herşey elimden kayıyor paniğine kapıldım. Şu an sakinleşme kısmını yaşamaya çalışıyorum. Bende tüm günümü düzene sokup KPSSye çalışmaya başlamayı hedefliyordum. İnsallah sizi örnek alacağım bende. Birikim tipiği aayesinde oğluma 4 bin tl biriktirdim şimdi de kendim için birşeyler yapacağım. Bu tipik sayesinde
Hoşgeldin canım.elecda konu açmış koşa koşa gelmem mi
HoşgeldinizKonu çok güzel takipteyim
Alarm ben de işe yaradı. Ben çalışırken çok oyalanıyormuşum onu fark ettim. Mesela bir prosedür ile ilgili uğraşırken Facebook'a bak, internetten aklıma gelen yemek tarifini araştır vs. gibi. O yüzden bitmiyormuş benim işlerim
Benim de aynı. Yıllık plan, haftalık plan diye devam ediyor. Senin hangi yönetim sistemi?Aynen bende bu aralar cok oyalanıyorum işler birikiyor ve mutsuz oluyorum.
rutin işlerim var birde aylık ve yıllık işler.
yıllık olanları hiç sevmiyorum iç tetkikler falan.
bazen analizleri bitiriyorum kendime ödül veriyorum buraya geliyorum.
müzik açıyorum iş yaparken.
zaman akıp geçiyor.
Benim de aynı. Yıllık plan, haftalık plan diye devam ediyor. Senin hangi yönetim sistemi?Aynen bende bu aralar cok oyalanıyorum işler birikiyor ve mutsuz oluyorum.
rutin işlerim var birde aylık ve yıllık işler.
yıllık olanları hiç sevmiyorum iç tetkikler falan.
bazen analizleri bitiriyorum kendime ödül veriyorum buraya geliyorum.
müzik açıyorum iş yaparken.
zaman akıp geçiyor.
haccp sistemi,Benim de aynı. Yıllık plan, haftalık plan diye devam ediyor. Senin hangi yönetim sistemi?
Ben de uçak catering tedarikçisi gıda firmalarına denetime gidiyorum.haccp sistemi,
un fabrikası çalıştığım yer.
Hoş geldin canımçok güzel bi topik, bende burdayım artık :)
Merhaba topiğiniz hayırlı olsun.Çok net söyleyebilirim ki, hiçbir işi yapmanın yorgunluğu bitmemiş işlerin insana yüklediği ağırlığı geçemez
Ev Mesaisine Hazırlık
Kızım doğduğundan beri saat 16:00-16:30 arası işten çıkıyorum. Öğle arası vermiyorum. Gün içerisinde yapmam gerek işleri saat 15:30’a kadar tamamlıyorum.
Sabah 08:00-08:30 arası Karatay kahvaltısı yapınca 15:30’a kadar acıkmıyorum. 15:30’da evden getirdiğim 1 kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı keten tohumu ve 1 avuç kadar çiğ fıstık atarak tüketiyorum. Akşam yemeğini 19:00’da yiyoruz.
Ara öğünümü yerken akşam kızım ile oynayacağımız oyunu planlıyorum. Oyun için gerekli olan malzemeleri ayarlıyorum. Oyun fikirleri için Facebook’ta “Oyuncu Anne”, “Alya ile Evde Montessori Etkinlikleri”, “Montessori ile Öğreniyorum” sayfalarını takip ediyorum. Ayrıca https://www.childcareland.com/ sitesinin “Printables” bölümünden “Free” kısmından eşleştirme oyunlarını basıyorum.
Bir yandan da telefonuma 10’ar dakikalık 3 tane çizgi film indiriyorum. Evimizde televizyon yok. Doğum yaptıktan sonra kısa sürede işe dönmem gerektiğive bakıcının kızımı TV önüne koyması riski nedeniyle evden TV’yi gönderdik. Sanki TV’siz yaşayamazmışım gibi geliyordu ancak o kadar vaktimi öldüren ve beni geren birşey miş ki...
Çizgi filmler bildiğiniz üzere çok abuk sabuk karakterler içerebiliyor. Şiddet içeriği de ayrı bir konu. Bu yüzden işte yükleyeceğim çizgi filmleri önce ben izliyorum. Bir problem yoksa telefonuma yüklüyorum.
Bu ara yüklediklerim “Biz İkimiz”, “Elif’in Düşleri”, “Nursery Rymes”, “Peppa Pig”, “Çilek Kız”
Kızım İngilizce eğitim veren bir kreşe gidiyor. Bu nedenle İngilizce çizgi filmleri de yüklüyorum. Özelllikle “Peppa Pig”in çok başarılı olduğunu düşünüyorum.