- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkumdan çıkardım nolur nolmaz diyeCanım böyle olabilir bence ben sonra kat kat poşete koydum ama iş işten geçmişti. O kaplar kokuyu bırakmaz diye düşünüyorum
Sarımsak yıllardır koyarım hiç kokmuyor canım. Şeyden galiba sarımsak bütün kalıyor ama soğanı doğrayınca suyu açığa çıkıyor ya ondan koku yaptı diye düşünüyorum
Tabi canım. Büyük resim olarak yükleyeyim. Bundanda sorun olursa yazarım isimlerini.Aynı balık yağını kullanıyor oğlumda 2 yaşından beri kullanıyor.çok faydasını gördük.
Canım kutu oyunlarının resmini yeniden yüklemen mümkün mü açamıyorum ya da isimlerini yazarmısın.
Ay tüh ben de erken yatıyorum şimdi gördüm koy geri sen koy :))korkumdan çıkardım nolur nolmaz diye
Hoş geldiniz. Umarım faydalı olur. Beğenmenize sevindim.Merhaba bebeğim uyuduktan sonra tek tek bütün yazdıklarınızı keyifle okuma fırsatı buldum.Genel olarak şu tembellik bende hat safhada bilimsel olarak atalet halinden bahsetmişsiniz beni bi yere koysalar aradan bi saat iki saat geçse ben yine aynı yerde kalırım o kadar ki üşengecim sizin değerli bilgileriniz den bizde tecrübe etmek isteriz.
Günaydın. Hepimiz için güzel bir gün olsun.Günaydın kızlar...
tamam canım koyuyorum o zaman... zaten tupperwarenin buzluk kaplarında ama nolur nolmaz diye korktum.. çok fazla meyve sebze var... hepsi kokarsa bizimkiler hayatta yemez :)Ay tüh ben de erken yatıyorum şimdi gördüm koy geri sen koy :))
ben bildiğin ince buzluk poşetiyle bile kaldırıyorum kokmuyor canım. haklılar valla çok kötü oluyor kaşarın bile tam merkezine kadar sinmişti yatamam canım koyuyorum o zaman... zaten tupperwarenin buzluk kaplarında ama nolur nolmaz diye korktum.. çok fazla meyve sebze var... hepsi kokarsa bizimkiler hayatta yemez :)
Canım teşk. Ederim incelicem oyunları ze smart tan memnun musunuz.Eki Görüntüle 2062867
Tabi canım. Büyük resim olarak yükleyeyim. Bundanda sorun olursa yazarım isimlerini.
Kolay gelsin. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle..selam kızlar.. ben de sizi keyifle okuyacağım.. evimi taşıdım önce evi yerleştirip düzene koyayım sonra da sizinle planlı ve verimli programlar yapmayı düşünüyorum.. sevgiler..
Memnunum canım. Zor kısımlarında benim kız havlu atıyor ama faydalı olduğunu düşünüyorum:)Canım teşk. Ederim incelicem oyunları ze smart tan memnun musunuz.