Popüler Konu Verimli Rutin

Hahah harika ya😊 nasıl geçti görüşme? Özellikle salonda ne gibi kararlar aldınız merak ediyorum 🤭
Güzel geçti. Gelip ölçü aldılar, ben kendi beklentilerimi dile getirdim. 3 boyutlu yapacaklar. Beğenirsek tasarım ve imalata geçiş yapılacak. Çizimlerin gelmesi ay sonunu bulur diye tahmin ediyorum.

Salon için minderleri çıkmayan, yerden yüksek u veya l koltuk, tv ünitesi, kütüphane ve yemek masası talebim var.

Mutfak aydınlatması ve sandalyelerin kumaşı değişecek. Balkon koltuklarının minderleri değişecek ve dolap yapılacak.

Antreye dresuar ve puf istedim. Yatak odasında dolap ve yatak kalacak, yatak başı değişecek. Oda dekore edilecek.

Elanın odası baştan çizilecek, dolap ve yatağı kullanıp kullanmayacağına o karar verecek.

Mimarı seçerken anne olmasına dikkat ettim. Bekar hanımların tasarımlarına bakıyorum her yer cam aksesuar. Gelsin çocuk beni kırsın diyor🙈

Bu arada günlük yarım saat bir odanın işleri ile ilgili çalışma fikri bende işe yaradı. Dün Elanın günüydü. Eve geldiğim gibi Ela’ya ait çamaşırları makineye attım. Odanın tozunu alıp, çekmeceleri kontrol ettim.

Ela’da çalışma kağıtlarını geri dönüşüme attı, çöpünü boşalttı, kitaplığını düzenledi. Kurutmadan çıkan kıyafetlerini dolabına yerleştirdi.

Bugün de yatak odası günü. Siyahları yıkayıp, nevresimi değiştireceğim. Dolap iç-dış toz alırım. İşim biter.

Sabah işe gelirken okumaya başladığım kitabı az önce bitirdim.

Sabahattin Ali’nin “Canım Aliye Ruhum Filiz” kitabı eşine ve kızına yazdığı mektuplardan oluşuyor. Ne kadar çileli bir hayat ve ne kadar güzel bir adam...

Eklentiler

• CB621D9D-C5C4-4A73-A68B-8E86E5FE2A81.jpeg
    CB621D9D-C5C4-4A73-A68B-8E86E5FE2A81.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 25
Sabah işe gelirken okumaya başladığım kitabı az önce bitirdim.

Sabahattin Ali’nin “Canım Aliye Ruhum Filiz” kitabı eşine ve kızına yazdığı mektuplardan oluşuyor. Ne kadar çileli bir hayat ve ne kadar güzel bir adam...
Sabahattin ali deyince aklıma osman balcıgil-yeşil mürekkep kitabı gelir :)
sabahhtin aliyle ilgili okumaya devam etmek istersen tavsiye ederim:) hatta aynı yazarın Celile isimli kitabı da güzel Nazım Hikmet'in annesini anlatıyor

Sabahattin ali deyince aklıma osman balcıgil-yeşil mürekkep kitabı gelir :)
sabahhtin aliyle ilgili okumaya devam etmek istersen tavsiye ederim:) hatta aynı yazarın Celile isimli kitabı da güzel Nazım Hikmet'in annesini anlatıyor
Çok teşekkür ederim, hemen bakacağım. Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna, İçimizdeki Şeytan, Sırça Köşk kitaplarını da okudum. Bu sene bütün kitaplarını okumak istiyorum. Kızının yazdığı bir kitap var, ona da bakacağım. Kalbimde özel bir yeri var kendisinin.

Güzel bir sabah geçirdim. 06:45’te alarmı ertelemeden kalkmayı başardım. Dil ve diş temizliği, cilt bakımı ardından gündoğumuna yetiştim. Suyumu içerken hem hem güneşin doğuşunu seyrettim, hem sessizliği dinledim. Ardından meditasyon yaptım. 10 dakika sabah yogası yaptım. İşte yapmak üzere kahvaltımı hazırladım. Kendimle işim bitince de analık vazifelerime başladım:))

Güzel geçti. Gelip ölçü aldılar, ben kendi beklentilerimi dile getirdim. 3 boyutlu yapacaklar. Beğenirsek tasarım ve imalata geçiş yapılacak. Çizimlerin gelmesi ay sonunu bulur diye tahmin ediyorum.

Salon için minderleri çıkmayan, yerden yüksek u veya l koltuk, tv ünitesi, kütüphane ve yemek masası talebim var.

Mutfak aydınlatması ve sandalyelerin kumaşı değişecek. Balkon koltuklarının minderleri değişecek ve dolap yapılacak.

Antreye dresuar ve puf istedim. Yatak odasında dolap ve yatak kalacak, yatak başı değişecek. Oda dekore edilecek.

Elanın odası baştan çizilecek, dolap ve yatağı kullanıp kullanmayacağına o karar verecek.

Mimarı seçerken anne olmasına dikkat ettim. Bekar hanımların tasarımlarına bakıyorum her yer cam aksesuar. Gelsin çocuk beni kırsın diyor🙈
Oh oh baya değişiklik olacak😊 salonda kitsplığı ben de seviyorum, ama önüne kapak istemediğim için toz alma işi sık çıkıyor😏

Günaydın, bugün işe gelirken 5 kez falan “ bir yer bulalım dünyadan uzak” dinledim. Ah keske ya, bir yer bulsak deryaya yakın dünyadan uzak.. bi şekilde emekliliğe kadar çalışamam ben 😏bi şekilde bu yolunu bulmam lazım. Tam mesai hayat yoruyor beni, işin bütün hayatımı kaplıyor olması hoşuma gitmiyor. Derinlemesine düşünüp kendime bir çıkış yolu bulmam gereK.

Oh oh baya değişiklik olacak😊 salonda kitsplığı ben de seviyorum, ama önüne kapak istemediğim için toz alma işi sık çıkıyor😏
Aklımızda ne varsa söyledik, çizsin fiyatlandırsın diye. Çıkan rakama göre önceliklendirme yapabiliriz.

Kitaplığı isterseniz tavana kadar yapalım dedi. Ben de kim temizleyecek o kadar rafı dedim🙈

Günaydın, bugün işe gelirken 5 kez falan “ bir yer bulalım dünyadan uzak” dinledim. Ah keske ya, bir yer bulsak deryaya yakın dünyadan uzak.. bi şekilde emekliliğe kadar çalışamam ben 😏bi şekilde bu yolunu bulmam lazım. Tam mesai hayat yoruyor beni, işin bütün hayatımı kaplıyor olması hoşuma gitmiyor. Derinlemesine düşünüp kendime bir çıkış yolu bulmam gereK.
Beyaz yakalının dramı:) Mesai saatler gereksiz uzun. Çocuklar, ev ve hayat için hakikaten zaman kalmıyor. Ben de 40’ımdan sonrası için bir çözüm üreteceğim bakalım.

Selamlar hanımlar,

Dün akşam işten eve geldim. Yatak odası günüydü. Çamaşırları makinaya attım. İpek ile dolap ve komidinlerin tozunu aldık. Kızları yatırdıktan sonra eşim bulaşık makinasını boşalttı. Ben banyo tezgah, lavabo ve klozetler temizledim. Yatmadan önce de eşimle nevresimi değiştirip, kurutmadan çıkanları katlayıp kaldırdık.

Bu saba Ela’yı okula bıraktım. Ardından Çiftliğe gidip, haftalık alışveriş yaptım. Eve bıraktım. Bugün mutfak günü. Baharatlar, kavanozlar ve buzdolabını elden geçireceğim.

Kaşlarımı yaptırdım geldim:)

7 sene önce kıl tekniği ile kaşlarımı yaptırmıştım. Boyalar aktı, boşluklar oluştu. Geçen gün arkadaşımın kaşlarını görünce kime yaptırdığını sordum, oldukça doğal görünüyordu. Gözümü karartıp gittim ben de. Güzel oldu, beğendim.

Gürcan Bilge’ye yaptırdım bu arada. Yeri next level’ın ofis binasında. Kampanya varmış, 500 liraya yapıldı. İlgilenen varsa tavsiye ederim.

Kaşlarımı yaptırdım geldim:)

7 sene önce kıl tekniği ile kaşlarımı yaptırmıştım. Boyalar aktı, boşluklar oluştu. Geçen gün arkadaşımın kaşlarını görünce kime yaptırdığını sordum, oldukça doğal görünüyordu. Gözümü karartıp gittim ben de. Güzel oldu, beğendim.

Gürcan Bilge’ye yaptırdım bu arada. Yeri next level’ın ofis binasında. Kampanya varmış, 500 liraya yapıldı. İlgilenen varsa tavsiye ederim.
Hayırlı olsun canım. Fiyatı çok iyi bu arada, 1500 civarı burda çünkü

X