Slmlar herkese... değerlendirme ve hedef belirlemeye ben başlıyorum izninizle :)
1- sağlıklı yaşam:
-bu yıl bir dönem paketli ürün tüketimi konusunda bir geri dönüş yaşadık. Ama küçük oğlumun alerji durumundan ötürü tamamen hayatımızdan paketli ürünleri çıkardık. Sebze ağırlıklı olmakla birlikte düzenli et, balık ve bazen de tavuk tüketmeye özen gösterdik. Takviye olarak magnezyum kullanıyorum. Spor yapamadım. O motivasyonu bulamadım. Su tüketimini bir dönem çok iyi götürdüm ama son zamanlarda saldım onu da
2-Mümkün olduğunca iyi annelik:
-2. Oğlumuzla birlikte neredeyse her günü vicdan azabı şeklinde geçirdim. Denge kuramadım, düzen tutturamadım. Salgın durumu da her şeyi daha fazla zorlaştırdı
3-Düzenli ve sade bir ev:
-Bu konuda çok verimli bir yıl geçirdim. 2 Gümüşlük, 1 tv ünitesi, 1 aynalık, 1 tek kişilik baza ve tek kişilik dolap evden ayrıldı. Yatak odamı değiştirdim ve çok sade ve ferah bir hale getirdim. Salgından önce gelen yardımcı ablayı artık almıyorum. Kendimce oluşturduğum temizlik rutinime olabildiğince uymaya çalışıyorum. Robot süpürge işimi çok kolaylaştırdı. Yemek listesi yapmaya devam ediyorum. Çocukların kıyafetlerini düzenli olarak eleyip elden çıkarıyorum.
4-İyi görünmek:
-Sabah yüzümü sabunla yıkayıp kremimi sürmek dışında ekstra bir şey yapmıyorum. Ev kıyafetlerimi elden geçirip yeniledim.
5-Verimli iş hayatı:
-Uzaktan eğitime planlı programlı olarak devam ediyorum. Ne kadar verimli olduğu tartışılır.
6-Para yönetimi:
-ortak birikime devam ediyoruz. Bireysel olarak her ayın 15inde en az 100 tl kenara atmaya başladım.
7- Toplumsal fayda:
-Düzenli yardım yaptığımız grup salgınla birlikte dağıldı. Kendi küçük yardımlarımı elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.