Merhaba, yani bu durum herkesin yaşantısına gore değişkenlik gosterir. Söyle anlatayım ben haftanın 5gunu tam mesai çalışıyorum, 2 küçük kızım ve uzun tüylü bir kedim var. Normalde haftada 2 den fazla süpürge açamam ama robot süpürge hergün çalışıyor. Dip köşe modu yada halılar için detay temizlik modları var. Yani benim ihtiyacımı fazlaca karsılıyor; etrafta tüy, kedi kumu, insan saç kılı falan olmuyor, temizllk hissi hakim. Ha ama ben hergun kendim süpürge acarım yerleri de elimle silerim modunda iseniz sizi tatmin etmeyebilir:) yalnız robot süpürgeden optimal fayda saglayabilmek için eşyaların büyük çogunlugu yerden yuksek olmalı. Aksi halde robotun giremediği yerlerde biriken tozlar bir sekilde eve yayılacaktır. Elektrik konusunda aa noldu da bizim fatura arttı sorgulaması yaptıracak bir değişim gormedim.Merhaba robot süpürge için sorum olacaktı.
Merhaba robot süpürge için sorum olacaktı.mumkunse bana bilgi verebilir misiniz. Temizliği normal süpürge ile yapılan gibi temiz oluyor mu, bir de harcadığı elektrik çok fark etti ki
Yo öyle dip köşe sürekli temizlik yapan biri değilim malesef, sanırım olamam da :) ben de haftaici beş gün t gün çalışıyorum cumartesi de yarım gün. Evi süpürmek benim için işkence. Acayip yoruyor. Esyam fazla Yok kanepelerim de yüksek sanırim işimi görür. Halis üstüne de çıkıyorsa tamamdırMerhaba, yani bu durum herkesin yaşantısına gore değişkenlik gosterir. Söyle anlatayım ben haftanın 5gunu tam mesai çalışıyorum, 2 küçük kızım ve uzun tüylü bir kedim var. Normalde haftada 2 den fazla süpürge açamam ama robot süpürge hergün çalışıyor. Dip köşe modu yada halılar için detay temizlik modları var. Yani benim ihtiyacımı fazlaca karsılıyor; etrafta tüy, kedi kumu, insan saç kılı falan olmuyor, temizllk hissi hakim. Ha ama ben hergun kendim süpürge acarım yerleri de elimle silerim modunda iseniz sizi tatmin etmeyebilir:) yalnız robot süpürgeden optimal fayda saglayabilmek için eşyaların büyük çogunlugu yerden yuksek olmalı. Aksi halde robotun giremediği yerlerde biriken tozlar bir sekilde eve yayılacaktır. Elektrik konusunda aa noldu da bizim fatura arttı sorgulaması yaptıracak bir değişim gormedim.
Ne güzel yapmışsınız. Benim yerime de enerji depola:)Selamlar, bayadır yazamadım herkes iyidir inşallah. Biz sakin bir yere biraz dinlenmeye geldik. Deniz, kum, güneş.. Enerji depolamış vaziyette dönmuş olmalı umuyorum.
İşyerindeki merdivenin görselini ekliyorum.
Aslında bizim evde de buna benzer kaydırmaz köşebent takmışlar. Benim asıl korkum köşeler ve bir düşerse fena yaralanmasıİşyerindeki merdivenin görselini ekliyorum.
Aslında bizim evde de buna benzer kaydırmaz köşebent takmışlar. Benim asıl korkum köşeler ve bir düşerse fena yaralanmasıEki Görüntüle 2665139
Evin yapısı çok değişik zik zak yapıda dizayn edilmiş, hemen hemen her oda ve salon merdivene açılıyor. Tek bir merdiven olmadığı için sadece salon girişine kapı taktım. Şimdi merdivene gitmemesine çok dikkat ediyorum ama ilerde yürümeye başladıkça 2-3 yaşa geldikçe nasıl olacak bilmiyorum. Evin bahçesi bebeğim için çok iyi oldu ama merdiven fena.ev içi merdivenlere kapı taktırma sansınız yok mu? tek başına merdiven kullanmamış olur ben bile bu yaşımda köşe merdivenlerden korkuyorum Allah korusun :)
Annemin uğur marka. Yatay olanlardan. Memnum. Dikey olanla arasında kalmıştı ama onu küçük buldu şuan rahatca kullaniyorDerin dondurucu tavsiyesine ihtiyacım sizce hangi marka tercih etmeliyim
Simensi çok övdü bir arkadaşım ama yorumlarda çok gürültülü olduğunu söylüyorlar sizinkinde ses nasıl. Çekmeceli daha düzenli olur diye düşünmüştüm ama depolama alanı daralıyor sanırım çekmecelideAnnemin uğur marka. Yatay olanlardan. Memnum. Dikey olanla arasında kalmıştı ama onu küçük buldu şuan rahatca kullaniyor
Oyle bariz bir sesi yok. Arada ses geliyor bazen hic yok. Ben çok takılırım ama beni rahatsız etmedi. Yatak odasında duruyor bazen kızımı uçururken ne uyuya kaliyorum sıkıntı olmadı. Yatayda da sertler var sağ ve solda düzen acısından iyi oluyor dikey biraz dar ve kullanışsız geldi bana ama müsait yer yoksa dusunulebilir tabiSimensi çok övdü bir arkadaşım ama yorumlarda çok gürültülü olduğunu söylüyorlar sizinkinde ses nasıl. Çekmeceli daha düzenli olur diye düşünmüştüm ama depolama alanı daralıyor sanırım çekmecelide
Ben Liebherr marka aldım. 4 çekmeceli. Oldukça memnunum. Buzdolabım da aynı markaDerin dondurucu tavsiyesine ihtiyacım sizce hangi marka tercih etmeliyim
Güle güle kullan ins elecda. Hayranın olarak yaziyorum bunu tek kelime ile muhtesmsin. Topiginin hayatıma olumlu anlamda o kadar etkili oldu ki.An itibariyle robot süpürge siparişi vermiş bulunuyorum. Xiaomi s5 max aldım.Umarım beklediğim performansı alabilirim.
@binhuzunluhaz ürün Hepsiburada’da indirime girmiş. Mistore adlı satıcı, Türkiye’de yetkili satıcı olarak gözüktüğü için ondan aldım.
Hemen bakıyorum şimdi.Ben Liebherr marka aldım. 4 çekmeceli. Oldukça memnunum. Buzdolabım da aynı marka
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederimGüle güle kullan ins elecda. Hayranın olarak yaziyorum bunu tek kelime ile muhtesmsin. Topiginin hayatıma olumlu anlamda o kadar etkili oldu ki.
Ilk sayfalarda yazdigin hastane koridorlari hususunda kendimi bulduM
Benim de 3 yaşında kızım var agir bir hastalık ve bir tümör süreci atlattik. 1 dolu senem hastanede geçti çok zordu. Allah sağlık sıhhat versin hele ki yavrularımıza.
Sana tekrar tesk ediyorum boya bilinçli insanlarla karşılaşinca çok mutlu oluyorum
Hayatımı toparlamaya vesie oldun..
Hayırlı Olsun güle güle kullanın. Bende düşünüyordum ama bir gün arayla hem tv bozuldu, hem de eşimin telefonu suya düştü. ihtiyaç önceliği onlara döndü. O yüzden tamamen vazgeçtim süpürgeden :)An itibariyle robot süpürge siparişi vermiş bulunuyorum. Xiaomi s5 max aldım.Umarım beklediğim performansı alabilirim.
@binhuzunluhaz ürün Hepsiburada’da indirime girmiş. Mistore adlı satıcı, Türkiye’de yetkili satıcı olarak gözüktüğü için ondan aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?