Popüler Konu Verimli Rutin

Ortam şahane Mersin’deydiniz değil mi? Hangi yaylası acaba? Ben de Mersin’in bir ilçesinde yaşıyorum da ondan sordum

Merhabalar d vitamini olarak neyi ve hangi dozda kullandığınızı öğrenebilir miyim

Merhabalar d vitamini olarak neyi ve hangi dozda kullandığınızı öğrenebilir miyim
Meraba venature markası 10 damla yeterli oluyor bana. Sağlıkocağının verdiği damlayı kullanamadım tadını beğenmedim . O sebeple bu markada önerilince aldım. Memnunum

Selamlar Hanımlar,

Siteden komşuma gelen bakıcı abla aracılığı ile biriyle görüştüm. Görüşmeden önce epey önyargılıydım ama enteresan bir şekilde düzgün bir kadın ile karşılaştım.

3 senedir bizim yan sitede çocuk bakıyormuş. Pandemi nedeniyle ayrılmış. Bir önceki evde de 5 yıl çalışmış. 5 yıl çalıştığı yer, benim arkadaşımın abisinin evi çıktı. Her iki ev de çok olumlu şeyler söyledi.

45 yaşında. İki yetişkin çocuğu var. Bize tek araçlık mesafede oturuyor.

Eğer anlaşırsak, kendisi ile çalışmayı düşünüyorum.

Bizim bakıcı ablamıza çocuklarından toplu taşıma izni çıkmadı ki haklılar, kalp ameliyatı oldu kadın. Ay sonuna kadar kalırım dedi. Emekli olmasına 7-8 ay civarı kalmıştı.

Bizden sonra iş bulabileceğini ya da emeklilik primini kendi yatırabileceğini düşünmüyorum. Bu nedenle, ablanın emekli primini biz yatırmaya karar verdik. 7 senelik emeği var üzerimizde. Emekli edip, evine yerleştirelim, ben çocukları özledikçe götürür getiririm. Bağlarının kopmasını istemiyorum.

ya sen ne güzel insansın..

Sevgili elecda gerçekten ne güzel insansın ne vefalısın.

Önünüzde saygıyla eğiliyorum, ne güzel bir düşünce . Allah razı olsun. Misliyle karşılığını versin rabbim.

Ev işinden vazgeçtik. Ela’nın okul 17 Ağustos’ta açılıyor. Normalde servise başlatacaktım ama önümüzdeki süreci öngöremediğimiz için vazgeçtim. Eşim de işe servisle gidiyordu ama pandemiden kaynaklı olarak araba ile gidip gelmeye başladı. Ela’yı okula bırakıp alabilmek için ikinci arabaya ihtiyacımız var. Araba fiyatlarına ne olmuş böyle

İnanılmaz derece de iyisinZorluk görmeyesin inşaallah!

Araba piyasası uçtu gitti. Sıfır araba nerede ise bulunmuyor ikinci ellerin fiyatları sıfıra yakın artık.

bu korona yüzünden herşey fiyat biçti.. neredeyse herşey çok pahalı...

Mutlaka size uygun bir yol bulursunuz. Hayırlısı olsun :)

Günaydın Hanımlar,

Dün akşam bakıcı ablanın kızı geldi. Oturduk, konuştuk hep beraber. Biz yeni biri ile anlaşana kadar abla bizim evde yatılı kalmaya devam edecek. Bu sırada emeklilik işlemlerini halledeceğiz.

Diğer kadının da evine gideceğiz eşimle. Yarın akşam için sözleştik. Detayları konuşuruz, başlayacağı zaman kayınvalidemi getireceğim, bir süre beraber kalırlar.

Merhabalar herkese

elecda buralardan uzak kaldığım zamanlarda da aralarda hep aklıma geldin gerçekten. Topicten doğru iyiliğin zaten belliyken ablanın emekliliğini tamamlamasına olanak sağlaman çok çok huzur verici. İyiliklerinle her vakit karşılaş dilerim.

Ben geçtiğimiz 2 yıllık dönemde kendimi unutmuşum kaybolmuşum gibiydi, kkya yeniden dönüp sevdiğim topiclerde dolaşmaya başladığımda güncelleme almış gibi oldum :)

Bir selam vermek istedim, bu vesileyle yeniden merhaba

Elecda sen böyle güzel şeyler ekiyorsun ya inşallah güzel şeyler de biçersin. Araçta karşınıza istediğiniz gibi bir araç çıkar umarım. Biz de bakıyoruz ortalama kasım ayından beri fiyatlar 10-20-10-20 arttı durdu alamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…