Ortam şahaneGünaydın arkadaşlarım...
günlerdir geç uyanmalarımın ( normalde 6.30 -engeç7.00da uyanırken bir süredir 8.00 civarı uyanıyor; apar topar işe gidiyordum) sonuna geldim, zincir kırdım. Bugün günüme fazladan bikaç saat ekleyecek, kitap ve diğer okumalarınla yaşadığımı iki kat hissedebileceğim inşaallah..
...
Dün akşam ani bir kararla yaylaya kaçtık. Annem babam ve ailemleyiz.
...
Şu an ise büyülü bi an, kuşların seromanisi eşliğinde kitabıma başlıyorum.çok merak ettiğim bir kitaptı , çokça istifade edeceğimi umuyorum.
...
Eki Görüntüle 2645254 Eki Görüntüle 2645255 Eki Görüntüle 2645256
Aaaa evetOrtam şahaneMersin’deydiniz değil mi? Hangi yaylası acaba? Ben de Mersin’in bir ilçesinde yaşıyorum da ondan sordum
Biz Silifke’deyiz. Maalesef yaylamız yok ama günü birlik gidip gelebiliyoruz yukarılara o bile iyi geliyor, bugünlerde çok aradık bir yayla eviniAaaa evetgüzelyayladayız biz
Ya siz,
Merhabalar d vitamini olarak neyi ve hangi dozda kullandığınızı öğrenebilir miyimHerkese iyi geceler:
Sabah yazdığım yazıyı paylaşamadan bu saat olmuş. İş yoğunluğu yayla temizliği derken zaman geçmiş.
...
Haftasonu yol serbestisinden fırsat bulup k validemlere kaçtık; iki gün kalıp geldik. Taze sağılmış bal getirdik: 14 kg sipariş almıştım, onları bugün teslim edeceğim nasipse. Bu ekstra kazancı da doğruca birikim hesabıma aktaracağım.
...
oğlum kreşe gidemeyince : aylık 600 tl ödeme yapmaz olduk. Ayrıca biriktirmesem de kendiliğinden kalıyor o miktar
...
Bir spor kıyafeti(70tl) dışında Giyim alışverişi yapmadım 2,5 aydır. Çok mutluyum.
...
dolabımda sadeleşmeye gittim, ancak daha da artacak sanırım çünkü maria kondo at kurtul ferahla kitabına başlıyorum bugün: kitap 8 milyon satmış: hayretler içerisindeyim. Sanırımelecda da tavsiye etmişti.
...
Kredi kartı harcamalarım çok çok azaldı. Taksitli harcama yapmıyor, tek çekim yapmak durumunda kalırsam da hemen ödeme yapıyorum, karta o miktarı.
satın aldığım uygulamaya harcamalarını kontrol et” maddesini eklemiştim, inanılmaz faydası oldu:banka mobil uygulamasının her sekmesini öğrendim, idrak ettim,hatta ufaktefek altın alıp bozdurarak kar bile elde edebiliyorum.
...
Cilt bakımı uygulamalarımı aksatmadan sürdürüyorum. Cildimdeki değişim gözle görülebilir seviyede.
Diş tellerim çıktıktan sonra 6.ay kontrolü olmam gerekiyor ancak korona dan sebep temmuza ertlendi. Ayrıca Ön dişimde kararma var dolgu ya da kaplama yaptırıp renkleri eşitlemek istiyorum.
...
d vitamini takviyelerini düzenli kullanmaya başlayalı; dahahareketli bi insan oldum; yorgun ve isteksiz değil d vitamini acayip düşük bir insanmışım onu fark ettim.
...
Bu yıl sosyoloji 3. Sınıfım bitiyor, ilk sınavlar fena değil: finaller daha iyi olmalı.
Çocuk gelişimi birinci sınavlara da daha düzenli çalışman gerek, ihmal ediyorum farkındayım.
...
Ben de durumlar böyle dostlar
Hepinize sevgiler
Meraba venature markası 10 damla yeterli oluyor bana. Sağlıkocağının verdiği damlayı kullanamadım tadını beğenmedim . O sebeple bu markada önerilince aldım. MemnunumMerhabalar d vitamini olarak neyi ve hangi dozda kullandığınızı öğrenebilir miyim
Selamlar Hanımlar,
Siteden komşuma gelen bakıcı abla aracılığı ile biriyle görüştüm. Görüşmeden önce epey önyargılıydım ama enteresan bir şekilde düzgün bir kadın ile karşılaştım.
3 senedir bizim yan sitede çocuk bakıyormuş. Pandemi nedeniyle ayrılmış. Bir önceki evde de 5 yıl çalışmış. 5 yıl çalıştığı yer, benim arkadaşımın abisinin evi çıktı. Her iki ev de çok olumlu şeyler söyledi.
45 yaşında. İki yetişkin çocuğu var. Bize tek araçlık mesafede oturuyor.
Eğer anlaşırsak, kendisi ile çalışmayı düşünüyorum.
Bizim bakıcı ablamıza çocuklarından toplu taşıma izni çıkmadı ki haklılar, kalp ameliyatı oldu kadın. Ay sonuna kadar kalırım dedi. Emekli olmasına 7-8 ay civarı kalmıştı.
Bizden sonra iş bulabileceğini ya da emeklilik primini kendi yatırabileceğini düşünmüyorum. Bu nedenle, ablanın emekli primini biz yatırmaya karar verdik. 7 senelik emeği var üzerimizde. Emekli edip, evine yerleştirelim, ben çocukları özledikçe götürür getiririm. Bağlarının kopmasını istemiyorum.
Sevgili elecda gerçekten ne güzel insansın ne vefalısın.Selamlar Hanımlar,
Siteden komşuma gelen bakıcı abla aracılığı ile biriyle görüştüm. Görüşmeden önce epey önyargılıydım ama enteresan bir şekilde düzgün bir kadın ile karşılaştım.
3 senedir bizim yan sitede çocuk bakıyormuş. Pandemi nedeniyle ayrılmış. Bir önceki evde de 5 yıl çalışmış. 5 yıl çalıştığı yer, benim arkadaşımın abisinin evi çıktı. Her iki ev de çok olumlu şeyler söyledi.
Bizim bakıcı ablamıza çocuklarından toplu taşıma izni çıkmadı ki haklılar, kalp ameliyatı oldu kadın. Ay sonuna kadar kalırım dedi. Emekli olmasına 7-8 ay civarı kalmıştı.
Bizden sonra iş bulabileceğini ya da emeklilik primini kendi yatırabileceğini düşünmüyorum. Bu nedenle, ablanın emekli primini biz yatırmaya karar verdik. 7 senelik emeği var üzerimizde. Emekli edip, evine yerleştirelim, ben çocukları özledikçe götürür getiririm. Bağlarının kopmasını istemiyorum.
Önünüzde saygıyla eğiliyorum, ne güzel bir düşünce . Allah razı olsun. Misliyle karşılığını versin rabbim.Selamlar Hanımlar,
ya sen ne güzel insansın..
Sevgili elecda gerçekten ne güzel insansın ne vefalısın.
Çok teşekkür ederimÖnünüzde saygıyla eğiliyorum, ne güzel bir düşünce . Allah razı olsun. Misliyle karşılığını versin rabbim.
İnanılmaz derece de iyisinSelamlar Hanımlar,
Araba piyasası uçtu gitti. Sıfır araba nerede ise bulunmuyor ikinci ellerin fiyatları sıfıra yakın artık.Ev işinden vazgeçtik. Ela’nın okul 17 Ağustos’ta açılıyor. Normalde servise başlatacaktım ama önümüzdeki süreci öngöremediğimiz için vazgeçtim. Eşim de işe servisle gidiyordu ama pandemiden kaynaklı olarak araba ile gidip gelmeye başladı. Ela’yı okula bırakıp alabilmek için ikinci arabaya ihtiyacımız var. Araba fiyatlarına ne olmuş böyle
bu korona yüzünden herşey fiyat biçti.. neredeyse herşey çok pahalı...Ev işinden vazgeçtik. Ela’nın okul 17 Ağustos’ta açılıyor. Normalde servise başlatacaktım ama önümüzdeki süreci öngöremediğimiz için vazgeçtim. Eşim de işe servisle gidiyordu ama pandemiden kaynaklı olarak araba ile gidip gelmeye başladı. Ela’yı okula bırakıp alabilmek için ikinci arabaya ihtiyacımız var. Araba fiyatlarına ne olmuş böyle
Mutlaka size uygun bir yol bulursunuz. Hayırlısı olsun :)Para ile derdi yok, evi de sabah alabileceğimiz bir mesafede değil maalesef. Ayrılırsa yaz için kayınvalidemi çağırıp, Eylül’de kreşe başlatmayı düşünüyorum.
Benim iş şartlarım iyi, çocukların hastalık vs durumlarında da çok anlayışlı yaklaşıyorlar. İşten ayrılmak benim için bir seçenek değil bu aşamada. Çalışan annelik gerçekte zor bir mevzu:)
Çok teşekkür ederim ama abartılacak bir durum yok benben, bizim şartlarımızda yapılması gerekeni yapıyoruz sadece.İnanılmaz derece de iyisin❣Zorluk görmeyesin inşaallah!
Hakikaten fiyatlar şaka gibi. Bizde 2016 model Octavia var. Yine 2016 model Corolla bakalım diyor eşim.Araba piyasası uçtu gitti. Sıfır araba nerede ise bulunmuyor ikinci ellerin fiyatları sıfıra yakın artık.
Günaydın Hanımlar,
Dün akşam bakıcı ablanın kızı geldi. Oturduk, konuştuk hep beraber. Biz yeni biri ile anlaşana kadar abla bizim evde yatılı kalmaya devam edecek. Bu sırada emeklilik işlemlerini halledeceğiz.
Diğer kadının da evine gideceğiz eşimle. Yarın akşam için sözleştik. Detayları konuşuruz, başlayacağı zaman kayınvalidemi getireceğim, bir süre beraber kalırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?