Biz de İpek’i bebek arabasına koyup 15 dakika kadar site içinde gezdirdik. Arabadan indirmedik ve hiç bir yere temas etmedik. Ben ikisini de günlük bu şekilde çıkartıyorum.Bence yaza kadar okullar tatil olur. Yanı bu yıl okul olmaz diye düşünüyorum.
5.sınıfa giden kızım var ve o da EBA dan şikayetçi bazen. Bugün canlı yayında donmalar olmuş. Sağlıklı izleyeyememiş. Telafi edilir diye düşündüğümden rahatım açıkçası. Süreç çok yeni. Eksiklikler oluyor ister istemez.
Biz stok yapmadık. Evdekileri bitirmek amacım.
Evden çıkmıyorduk günlerdir. Bugün güneşe çıkardım evin önüne. Sakin bizim oturduğumuz yer ama tabii temkinliyiz ve biraz da tedirgin.
İnşaallah bir an önce hayırlısıyla biter.
Sizin prg daha zor anlaşılan.. yani sadece onla ilgilenemeyiz ki akşama kadar..Bakalım süreç neyi gösterecek? Bizim okul da beni yediBu hafta için, 12 sayfa haftalık plan göndermişler. Her gün Türkçe, İngilizce, Hayat Bilgisi, Stem, Robotik ve İspanyolca video izleme ve ardından fasiküllerde belirtilen sayfaları yapma şeklinde bir program var. Ayrıca her gün kitap okuma ve dikte çalışması var.
Sabahtan beri eşimle dönüşümlü uğraştık günlük planla ama yine de yetiştiremedik. Eşim şimdi kendi işine oturabildi. Ben zaten evden çalışamıyorum şu an. Cuma günü ofise erken gidip geç çıkacağım ve bu hafta yapmam gereken işleri bitirmeye çalışacağım.
Ya bir de öğretmeni her gün arayıp takip ediyor. Hesap veriyoruz bu yetişti, şu yetişmedi diye. Özel okullar parayı geri istemeyelim diye mi bu kadar kasıyor anlamadım:)Sizin prg daha zor anlaşılan.. yani sadece onla ilgilenemeyiz ki akşama kadar..
Kendi işinize zor yetişmişsiniz siz de.
vala sonumuz hayır olsun inşallah.
:)) aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyolar o vakit tebrikler:)Ya bir de öğretmeni her gün arayıp takip ediyor. Hesap veriyoruz bu yetişti, şu yetişmedi diye. Özel okullar parayı geri istemeyelim diye mi bu kadar kasıyor anlamadım:)
Bu tempo ile devam edeceksek ben okuldan maaş talep ediyorum aslında:):)) aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyolar o vakit tebrikler:)
Teşekkürler canım. Ben de indirdim. :)kızlar slm,egitimdebirlikteyiz.org sitesinde materyaller altında öykü kitapları vb şeyler var, virüs dolayısıyla açık normalde ücretli. İndirebilirsiniz isterseniz
Bakalım süreç neyi gösterecek? Bizim okul da beni yediBu hafta için, 12 sayfa haftalık plan göndermişler. Her gün Türkçe, İngilizce, Hayat Bilgisi, Stem, Robotik ve İspanyolca video izleme ve ardından fasiküllerde belirtilen sayfaları yapma şeklinde bir program var. Ayrıca her gün kitap okuma ve dikte çalışması var.
Sabahtan beri eşimle dönüşümlü uğraştık günlük planla ama yine de yetiştiremedik. Eşim şimdi kendi işine oturabildi. Ben zaten evden çalışamıyorum şu an. Cuma günü ofise erken gidip geç çıkacağım ve bu hafta yapmam gereken işleri bitirmeye çalışacağım.
Merhaba,2.el ürün satan bir uygulama var biliyorsunuz. Oraya ev eşyaları bölümü de eklenmiş. Evlendiğim zaman alıp kutusunu dahi açmadığım şeyleri orda elden çıkarmaya çalışacağım. Olmazsa da kolilere yerleştirip aileme vermeyi düşünüyorum.
Dün evdeki bibloların bir kısmını eledim. Çoğu hediyeydi haliyle eve ve tarzıma uygun şeyler değil. Onlardan da kurtulmuş oldum.
Telefonumu bir uygulama indirdim. Uzun zamandır bir davranış takip programı arayışındayım. Birkaç tane denedim. Yapmak istediğim işleri ve ne sıklıkta yapmak istediğimi, günleri vs belirtiyorum. O da bana ay sonunda uygulama performansımı gösteriyor.
Şimdilik listemde evin düzeni, yemek, diyet, en az yarım saat kitap okumak ve 1 bölüm dizi seyretmek var.
Hoş geldinBugün anladım ki her derse yetişmemiz imkansız. Dört ders belirledim ancak bunların çalışmalarını yaptıracağım. Matematik, Türkçe, Hayat Bilgisi ve İngilizce. Her gün kitap okumalı bir de. Online derslere katılım konusunda kararsızım ve çok istekli değilim. Henüz başlamadı. Yarın başlayacak. Sistemin oturup öğretmenin bu konuda verimli hale gelmesini bekleyebilirim. Bu akşam satranç turnuvası vardı, katılmadık, müzik ödevi ve beden eğitimini yapmadık. Herşeye yetişmeye çalışırsak paralanacağız gibi bir düşünce var şimdilik kafamda. Ağır ağır ilerlemekte fayda görüyorum uzaktan eğitim konusunda. Yoksa çok stres yapacağım gibi görünüyor. Evde bu stresi nasıl yönetirim bilemiyorum. O yüzden olduğu kadar ile idare edeceğim.
Fotoğraflar nasıl güzelEki Görüntüle 2612861 Eki Görüntüle 2612862
herkese merhaba sizlere bahçeden birkaç fotoğrafla selam etmek istedim
Öğleye kadar çalıştım sonrasında eşim ve oğlumla birlikte bahçeye kaçtık her gün bir miktar buraya gelip limon ağacı dibini çapalamak bir şeyler ekmek veya sulamak gibi aktivitelerde bulunuyoruz.
Zira hep işte ve evde olmak dört duvar arasında Sıkışmak hepimiz için zor
.....
Öyle bir süreçten geçiyoruz ki insanın kıymetini bilemedi bir çok şeyin aslında ne kadar da hayati bir şey olduğunu anlıyor. Alışveriş yapmak lüks giyinmek takınmak bir başkasına sadece maddi olarak sahip oldukları üzerinden hava atmak ve her bir paylaşımda metalar üzerinden kendini güzel göstermeye çalışmak durumunda olan insanların aslında içlerindeki boşluğu dışarısını değiştirerek doldurmaya çalıştığını gördüm. Sahip olan Ma’nevi hayatın dışında hemen hemen bir çok şey şu dönemde fayda etmiyor insanın ruhuna da iyi gelmiyor..
....
İnşallah bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatabiliriz ve yaşadığımız bu zorlu günlerin bize kazandırdıklarını daha sonraki rahatlık döneminde de idrak ederek yaşayabiliriz duam bu...
...
elecda canım Önerdiğin programı ben telefonuma indirdim şimdi inceliyorum ücretsiz denemesinin ardından deneyimli evdeyiÖnerdiğin programı ben telefonuma indirdim şimdi inceliyorum ücretsiz denemesinin ardından deneyimlerimin sonunda satın alabilirim şimdi günlük yapılacaklar listesi ve rutinleri belirleyeceğim ve kayıt yapacağım...
....
iyi ki varsınız...
Sizlerle dertleşmek : müthiş bir hediye...
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?