Popüler Konu Verimli Rutin

Cevabın için çok teşekkür ederim, ben de şuan böyle bir ayrım var ve evimde yeni düzenlemeler yapıyorum fikrini almak istedim ♥
Nasıl düzenlemeler yaptığını paylaşır misin? Sadeleşme yönünde mi, yoksa yeni bir dekorasyon mu?

Elecdam cevizi nerden sipariş ettin?
İhtiyacımız var bizim de bitti.
Ayrıca alışveriş yapmaman harika olmuş. Temkinli ve tedbirli birisin , kararlarına dirayetli olman takdir edilesi hayran olunası
Cevizhane’den söylüyorum. Ceviz içi olarak alıyorum ben, kahvaltıda yediğimiz için hergün kırmaya üşeniyorum.

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
Bu hayatta en uzun ilişkimiz kendimizle olan, dolayısıyla kendimize verdiğimiz sözleri tutmamız önemli.

elecda yazacaktım..
Çok Özür dilerim yanlış yazdığım icin.
Dijital minimalizm deneyi gerçekten mevcut durumumuzu anlamamız için önemli. Kitapta, insanların internette geçirdiği gerçekte vakit ile geçirdiklerini düşündükleri vakit arasında nerdeyse 2 kat fark olduğu söyleniyordu. Ben de tahminimden fazla vakit geçirdiğimi, kalan zamanı görünce anladım.

Taşınma, bütün eşyaları tek tek gözden geçirme fırsatı verdiği için, sadeleşme sürecine muazzam katkıda bulunuyor.

Kızlarına çok geçmiş olsun. Umarım toparlanmışlardır.
Arabanın masrafları gerçekten çok fazla. Arabaya ait tüm masraflar eşimde. Maaşının önemli bir bölümü arabaya gidiyor.
Çocuklar için sağlık sigortası yaptırdın mı?

Çok fena olmuş ama sonucu güzel olmuş bence:) Kriz yönetimini gayet başarılı buldum:)

hoşgeldin:) özlemiştim uzun uzun yazılarını okumayı
internetsiz zaman dilimini nasıl değerlendirdin canım, nelere harcadığın vaktini arttırdı bu süre

Ben de telefonu fırının üstünde tutup yazıyorum:) İpek de görünce hemen istiyor telefonu. Geçen gün yemek yiyebilmek için eline verdim telefonu. Bizim işyerindeki kaptana bir sürü emoji göndermiş. Aralarında kalpli olanlar falan da var
Adamdan mesaj geldi “İpek’in elinden telefonu alın” diye

hoşgeldin:) özlemiştim uzun uzun yazılarını okumayı
internetsiz zaman dilimini nasıl değerlendirdin canım, nelere harcadığın vaktini arttırdı bu süre
Teşekkür ederim canım. Ben de hepinizi özledim.

Her elim telefona gittiğinde, telefonu bırakıp kitabımı almaya çalıştım.

ben 3 yaşına kadar hiç eline vermedim telefonu:)
müzik açiyordum sevimli dostlar niloya yılkı at doru bide yabanci kanali var.
onlari izliyordu.. geçen gün verdim bi kere pişman oldum yapboz indirmişim..
onun yerine yapboz kitaplari alsam çok iyi olacak.

Taşınma, bütün eşyaları tek tek gözden geçirme fırsatı verdiği için, sadeleşme sürecine muazzam katkıda bulunuyor.
Taşınma için kullanabileceğim 2-3 gün yasal izin varmış. Bir kısmını taşınmadan önce, bir kısmını taşındıktan sonra eşyaları elden geçirmeye ayıracağım.
Kendi evimizi alana kadar bir süre kirada idare etmek zorundayız. Bu nedenle mümkün olduğunca az eşya, taşınmayı kolaylaştıracak.

canım kaptanın ceviz çiftliği diye bir site var orası değilmi.

Kızlar selam elecda cım hoşgeldin.
bu ara kontrolcülük ve mükemmeliyetçilik konularına eğildim, acaba öyle miyim diye durum saptaması yapmaya çalışıyorum. Youtube dan videolar izliyorum. Bu konularla ilgilenen, önerisi (kitap vb) olan var mı? Ya da neler düşünüyorsunuz

İpek televizyona bakmaktan hoşlanmıyor ancak telefondaki şarkılı videolar ilgisini çekiyor. YouTube Music indirdim telefona, simple songs şarkılarını kaydettim. Arada izletiyorum.

Ekran konusunda çok katı değilim ben. Yaşı ne olursa olsun, çocuğun ne izlediğini takip etmek ve süre sınırı koymak gerektiğini düşünüyorum. Ela için günlük süre 45 dakika şu an. İpek için de 15-20 dakikayı geçmemeye çalışıyorum.

Hoş budum canım
Konuya ilişkin okuma yapmadım.

Ben senin yerinde olsam evden göndereceğim eşyaları yeni eve taşımazdım. Evi toparlarken, az kullanılan odalardan birine elden çıkarılacakları koyar ve taşınma günü gelmeden hepsinden kurtulurdum.

Ben senin yerinde olsam evden göndereceğim eşyaları yeni eve taşımazdım. Evi toparlarken, az kullanılan odalardan birine elden çıkarılacakları koyar ve taşınma günü gelmeden hepsinden kurtulurdum.
evet canım. Paketleme zahmetinden kurtulmuş olurum hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…