doğum günün kutlu olsun:)Merhaba arkadaşlar;
Dün doğum günümdü. Çok güzel bir gün geçirdim. İşten 2 saat izin aldım. Eve de 2 saat geç gidince eşimle baş başa 4 saat geçirme fırsatımız oldu.
Güzel bir mekanda yemek ardından da sıcak şarap eşliğinde kutlama :) Evde de kızımla ve ablamla beraber pasta kestik.
Anı yaşamaya odaklanınca ne kadar keyif alınabildiğini tekrar görmüş oldum. Normalde böyle birşey için eve gidip giyineyim süsleneyim zaman yetireyim diye kendimi hırpalar, sonunda stres olurdum.
Şimdi şantiyeden çıkıp, eşimle buluşup, aralıksız 4 saat sohbet etmek bana çok ama çok iyi geldi.(makyaj,elbise,kuaför yok)
Böyle zamanlar benim içimde her şeye yeniden başlıyorum hissi uyandırır ve bu tazeliği çok severim :) Her şey çok güzel ve inanıyorum çok güzel olmaya devam edecek :)
Teşekkür ederim canım. Eşimle iyi anlaşıyoruz çok şükür. Aynı meslekten olmamızın da etkisi büyük tabi :)doğum günün kutlu olsun:)
nice mutlu senelere..
iyi geçinmenize çok sevindim eşinizle Hergün bol bol sohbetiniz olsun inşallah. Allah muhabbetinizi arttırsin:)
mutlu yıllar olsun, gerçekten anı yaşamak çok güzel.Merhaba arkadaşlar;
Dün doğum günümdü. Çok güzel bir gün geçirdim. İşten 2 saat izin aldım. Eve de 2 saat geç gidince eşimle baş başa 4 saat geçirme fırsatımız oldu.
Güzel bir mekanda yemek ardından da sıcak şarap eşliğinde kutlama :) Evde de kızımla ve ablamla beraber pasta kestik.
Anı yaşamaya odaklanınca ne kadar keyif alınabildiğini tekrar görmüş oldum. Normalde böyle birşey için eve gidip giyineyim süsleneyim zaman yetireyim diye kendimi hırpalar, sonunda stres olurdum.
Şimdi şantiyeden çıkıp, eşimle buluşup, aralıksız 4 saat sohbet etmek bana çok ama çok iyi geldi.(makyaj,elbise,kuaför yok)
Böyle zamanlar benim içimde her şeye yeniden başlıyorum hissi uyandırır ve bu tazeliği çok severim :) Her şey çok güzel ve inanıyorum çok güzel olmaya devam edecek :)
Teşekkürler canım. Mesela geçirdiğimiz bu akşamdan hiç fotoğraf çektirmedik. Eski ben olsam masayı, yediklerimi, süslendiklerimi kanıtlarcasına fotoğraf çektirir,çirkin çıktım diye üzülür,üzerine video çekimleriyle desteklerdim. Sonra da bunu sosyal medya hesaplarımdan falan paylaşır, gece boyu beğenenleri sayardım.4 saatin 1.5 saati uçtu gitti işte.mutlu yıllar olsun, gerçekten anı yaşamak çok güzel.
Emzirirken ve hamileyken yapılmıyor diye biliyorum.Lazer epilasyon için emzirme döneminin bitmesi gerekiyor mu acaba? Bilginiz var mı?
Selamlar Hanımlar,
Sabah 06:30’da kalktım ve sabah alışkanlıklarımı gerçekleştirdim. Güzel bir kahvaltıdan sonra yogaya gittim. 10:00-11:30 arası yogadaydım. Ders çıkışında hep beraber bir kafeye gittik. Birşeyler içip sohbet ettik.
Perşembe, benim ayak işleri günüm:))
Eczane, market, kasap, kuru temizleme ve ayakkabıcı da işlerim vardı. Hepsini hallettim. Bu dışarı işlerini tek güne toplamak benim hayatımda ciddi zaman tasarrufu sağladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Eve geldim, İpek’e görünmeden hemen banyoya girdim. Kremlerimi sürdüm. 1 saat vaktim var. Kitap okuyup bir kahve içeceğim. Ardından kuaföre gidip fön çektirip Ela’yı okuldan alacağım. Kırtasiyeye uğrayıp ihtiyaçlarını alacağız.
Herkese keyifli günler dilerim.
Bunları aynen yapıyormusunuz?işe yarıyormu cidden?bide bu bahsedilen sayfa nerde?Sağlıklı yaşıyoruz sayfasının kullandığı şekilde alıyorum. Sayfalarında özet halini paylaşmışlardı. Görsele ekliyorum canım.
“İnsan istediği herşeyin çaresini, istemediği herşeyin bahanesini bulurmuş gerçekten çok doğru.Bende konfor alanıöı kolau kolay terkedemeyenlerdenim.İstesem biçok şey yapabilirim.Günaydın Hanımlar,
Sabah alışkanlıklarım tamam. Uygulamada yapıldı olarak işaretlemek ve günlük zinciri kırmamaya gayret etmek beni motive ediyor. Sabah sıralaması ekran görselini ekliyorum.
Bugünü çabanızla güzelleştirmek ve verimli hale getirebilmek için sevdiğim üç tane sözü yazıyorum
“Motivasyon hareketten sonra gelir”
“En küçük eylem en büyük niyetten daha iyidir.”
“İnsan istediği herşeyin çaresini, istemediği herşeyin bahanesini bulurmuş.
Herkese verimli bir gün diliyorum
Aslında alex çok acıtmıyor.lpi dı haliba jel sürülerek direk temas ederek yapılan var o çok acıtıyordu.Bende aleks yaptırdım çok memnunum,çok acıda olmadı.Bir arkadaşımda mesela benle başka bir yerde başlamıştı,onun yaptırdığı lpi mış,tabi o aleks diyordu canım çok yanıyor diyordu,sonra anlatınca anladımki lpi.O direk tüm teni yakıyor.Ama aleks sadece kıl köküne uzaktan atıldığı için onun kadar acımıyor.hatta ağdadan daha az acı oluyor, hemde kalıcı süper :)Ten rengim açık olduğu için istediğim tüm alanlarda yaptıramıyorum. Koltuk altına yaptırdım sadece, canımın çok yanması bir yana, tam olarak bitiremedim.
Sen nasıl bir yol izledin acaba?
Nice mutlu yıllara :)Merhaba arkadaşlar;
Yoga iyi gidiyor. Pek esnek değilim bazı hareketleri yaparken zorlanıyorum, bazen zihnimi odaklamakta fa zorlanıyorum. Ama bittiğinde hem bedenen hem de zihnen kendimi çok iyi hissediyorum. Günlük rutinime henüz eklemeyi başaramadım. Yakın zamanda biraz daha erken kalkıp yapmayı istiyorum.Yoga nasıl gidiyor. Konsantre olabiliyor musun?
Dışarı işleri için tek gün uygulaması güzele benziyor, deneyebilirim: )
Ben de karar aldım, 2020 ağustos ayına kadar tüm borçlarımı bitireceğim nasip olursa. Kredi kartı, ek hesap, sağa soal ufak tefek borçlar, şirkete borcum vs. Birikimi sonrasına bırakacağım. Sadece aydaki 1 çeyrek günüm devam eder ıns.
2020 yılında sadece elzem ıhtıyaclar olursa nakit çıkışı yapacağım.
Ben biriktirdiklerime dokunmadan genelde kredi kartına taksitle, okul servisi yada ücretini ödüyordum. Bu yıl bakalım nakit olarak ödeyip aklımdan çıkartmayı planlıyorum. Borç oldukça kendimi özgür hissetmemeye, kafamın içine sürekli meşguliyet veren konulardan olduğuna kanaat getirdim. Kafa olarak da rahatlamak istiyorum. Kenarda birikimim olması borçların yükünü hafifletmiyor sanki. Yoga, meditasyon ve sakinlik istiyorum hayatımda : )
Şimdiye kadarki birikime dokunmayı düşünmüyorum tabii ki: )))
Google’a takviyelerim diye yazarsanız ilk çıkan woto dosyası.Bunları aynen yapıyormusunuz?işe yarıyormu cidden?bide bu bahsedilen sayfa nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?