• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

fiyat çok aşırı değilmiş, bob model bende kullanmıştım maalesef fönden başka çare yok. Kuaföre son gidişlerimde hep başka bi kızlar aldı kaşımı sevmiyorum öyle olunca. Sabit birine gitmek çok daha güzel.
Hep farklı el sıkıntılı, benim saçımı kesen kuaföre bir abla başladı. Dükkanın bir kısmını kiralamış, sadece kendi çalışıyor ve işini de iyi yapıyor. Whatsapp üzerinden randevu alıyorum:) Hayatımı epey kolaylaştırdı.

Kitap okudum, sonra İpek’e kitap okudum. Sonbaharlık mont, kıyafet ve ayakkabılarımı kaldırdım. Kışlıkları çıkardım.

Kışlık bir siyah kaşe kaban bir de bordo renk outdoor montum var. Biri siyah, biri acı kahve olmak üzere 2 tane de bilekten botum var. Bir siyahlı-grili spor ayakkabım ve aynı şekilde bir sırt çantam var.

Yarın benim ayak işleri günüm:) Botlarımı ayakkabıcıya boyaya vereceğim. Kabanı kuru temizlemeye götüreceğim.

Kedicik ile ilgili sorularım var

1. Tırmalamalı kedi evi kullanışlı birşey mi?
2. Ayaklarımızı ısırmaya başladı, yapabileceğimiz bir şey var mı?
3. Kapalı tuvaleti ne zaman alayım ve tuvaletin yerini değiştirince sıkıntı yaşar mıyız?

Ekte de pisiciğimizin son hali:)

Eklentiler

• 31887D74-2C55-4C7F-9A1C-15C8DA567A7B.jpeg
    31887D74-2C55-4C7F-9A1C-15C8DA567A7B.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 138

3. Kapalı tuvaleti ne zaman alayım ve tuvaletin yerini değiştirince sıkıntı yaşar mıyız?

Kedilerden korkuyorum, dokunamıyorum ama bu çok tatlı bir şeymiş yaaa :KK36:

gözlere bak boncuk boncuk

Merhaba, bende yeni bitirdiğim ve enfes bir okuma yaptıgım kitap da aldıgım notları sizlerle paylaşmaya devam etmek istiyorum Seninle Başlamadı Mark Wolynn

- DNA’nızı değiştiremezsiniz ancak DNA’nızın işleyiş biçini değiştirebilirsiniz..
- Büyükanneniz annenize beş aylık hamileyken, sizi geliştiren öncü yumurta hücreleri zaten annenizin yumurtalıklarında mevcuttur.
Bu demek oluyor ki anneniz doğmadan önce, anneniz, büyükanneniz ve sizin ilk izleriniz, hepsi aynı bedendeydi.Üç nesil aynı biyolojik çevreyi paylaşır
.
- Bir ebeveyn reddedildiğinde ya da saygı duyulmadığında, genelde çocuklarından bir tanesi reddedilen davranışı tekrarlayarak ebeveynini temsil eder. Bu şekilde, çocuk aynı acıyı çekerek kendini o ebeveynine eşit hale getirir. Çocuk şunları söylüyor gibidir;"Aynı şeyleri ben de çekeceğim bu şekilde bu yoldan yalnız geçmek zorunda kalmayacaksın."
-Özel biriyle karşılaşırız ve kendimize şunu söyleriz; " sonunda bana iyi bakacak, tüm arzularımı anlayacak ve bana ihtiyacım olan herseyi verecek birini buldum." Fakat bu duygular annesine karşı hissettiği ya da hissetmeyi istediği yakınlığı yeniden deneyimlemek isteyen bir çocuğun yansılmasıdır.
-Eğer avucunuzun içine derinlemesine bakarsanız,orada ebeveynlerinizi ve atalarinizin tüm nesillerini göreceksiniz.Onların hepsi şu an yaşıyor.her biri bedeninizde mevcuttur.Siz bu insanların her birinin devamısınız."

Bu arada bu konunun devamı niteliğinde elecda elecda Gülseren Budayıcıoglunu youtube da Kader motifi ile ile ilgili videolarını izlemeni tavsiye ederim.

Ağda yerine lazere yatırım yaparsan bir süre sonra sadece kuaföre vakit ayırman gerekir:)
Ten rengim açık olduğu için istediğim tüm alanlarda yaptıramıyorum. Koltuk altına yaptırdım sadece, canımın çok yanması bir yana, tam olarak bitiremedim.
Sen nasıl bir yol izledin acaba?

Ten rengim açık olduğu için istediğim tüm alanlarda yaptıramıyorum. Koltuk altına yaptırdım sadece, canımın çok yanması bir yana, tam olarak bitiremedim.
Sen nasıl bir yol izledin acaba?
Ben çok beyazım ama tüylerim siyahtı. 7-8 yıl önce tüm vücut yaptırmıştım. Epey faydasını gördüm.

Merhaba, bende yeni bitirdiğim ve enfes bir okuma yaptıgım kitap da aldıgım notları sizlerle paylaşmaya devam etmek istiyorum Seninle Başlamadı Mark Wolynn

- DNA’nızı değiştiremezsiniz ancak DNA’nızın işleyiş biçini değiştirebilirsiniz..
- Büyükanneniz annenize beş aylık hamileyken, sizi geliştiren öncü yumurta hücreleri zaten annenizin yumurtalıklarında mevcuttur.
Bu demek oluyor ki anneniz doğmadan önce, anneniz, büyükanneniz ve sizin ilk izleriniz, hepsi aynı bedendeydi.Üç nesil aynı biyolojik çevreyi paylaşır
.
- Bir ebeveyn reddedildiğinde ya da saygı duyulmadığında, genelde çocuklarından bir tanesi reddedilen davranışı tekrarlayarak ebeveynini temsil eder. Bu şekilde, çocuk aynı acıyı çekerek kendini o ebeveynine eşit hale getirir. Çocuk şunları söylüyor gibidir;"Aynı şeyleri ben de çekeceğim bu şekilde bu yoldan yalnız geçmek zorunda kalmayacaksın."
-Özel biriyle karşılaşırız ve kendimize şunu söyleriz; " sonunda bana iyi bakacak, tüm arzularımı anlayacak ve bana ihtiyacım olan herseyi verecek birini buldum." Fakat bu duygular annesine karşı hissettiği ya da hissetmeyi istediği yakınlığı yeniden deneyimlemek isteyen bir çocuğun yansılmasıdır.
-Eğer avucunuzun içine derinlemesine bakarsanız,orada ebeveynlerinizi ve atalarinizin tüm nesillerini göreceksiniz.Onların hepsi şu an yaşıyor.her biri bedeninizde mevcuttur.Siz bu insanların her birinin devamısınız."

Bu arada bu konunun devamı niteliğinde elecda elecda Gülseren Budayıcıoglunu youtube da Kader motifi ile ile ilgili videolarını izlemeni tavsiye ederim.
Paylaşımın ve tavsiyen için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda izleyeceğim.

.

Gülseren budayıcıplunun kitaplarını da tavsiye ederim:) özellikle madalyonun içi kitabını çok sevmiştim

Evet, ancak her ikisine de kan tahlili yaptıracağım. B12 ve demir desteği gerekebilir. Google’da “takviyelerimiz” diye aratınca woto sağlıklı yaşıyoruz’un çok ayrıntılı bir takviye yazısı çıkıyor. Takviye kullanmadan önce okumanı tavsiye ederim.
Merhaba elecda, çocuklara d vitamini olarak ne kullanıyorsun, markası nedir?

Merhaba, çok tatlı ya kaç aylık oldu şimdi? Ben elimden geldiğince cevaplamaya calışayım.
1) bizim kedi evimiz yok, bir ara kartondan gayet rahat birsey yaptım fakat kullanmadı, rahat buyuk bir minder koydum uyusun diye oturmadı bile üstüne ama kediden kediye durum değişebilir. Tırmanma direği almamıştık biz, tırnaklarını uzadıkca kendimiz kesiyoruz fakat koltuk altı astarlarını epey yıprattı. Tırmanmak için birsey edinmek faydalı olabilir, tırnaklarını törpüler.
2) ayaklarınızı ısırmıyordur aslında, agızlarını tutmak için kullanırlar ve sizinle oynamaya çalışıyordur. Bizim ki bile(sizinkinden epey büyük) mesela sert oynarken elimi agzına alır ısırır gibi yapar ben cekmezsem elimi yalamaya baslar;) ki sizin kedi çok minnak daha oyun istiyordur.
3) kapalı tuvaleti biz çok küçükken aldık, bazı kediler girmek istemiyormuş ama bizim ki sorun çıkartmadı. Çok pratik birsey onüne de petekli kedi paspası alırsın kumun dağılımı bir miktar azalır. Kapalı tuvaletin kapagını kapatmadan kedine kumu gosterebilirsin hatta girsin cıksın bir kaç sefer sonra onun gözünün önünde kapat ve kapısını itip açılıp kapandıgını göster eminim merak edip girecektir:) yerini değiştirince sıkıntı olacagını sanmam, kokudan bulur. Kediler küsme falan durumları olmazsa tuvaletini kolay kolay dışarı yapmaz. Bizim kızlar bazen odanın kapısını kapatır mesela, miyavlayarak derdini anlatıp açtırır, gider yapar:)
Umarım uzun olmamıştır, kediler hakkında konuşmayı severim de:)

elecda elecda @binhuzunluhaz @MigiMadid ve gune erken baslayan diğer arkadaslar sizleri gercekten tebrik ediyorum. Erken kalkmayo bir türlü başaramıyorum, 07.45e saat kurarak ancak kalkıyorum, uykumu almış olsam bile karanlık yağmurluk bir sabaha uyanmak yataktan kaldırmıyor resmen beni. Aksamları da erken yatamıyorum, muhakkak onun payı da var. Kızların uyuması 21.30u buluyor, ondan sonra bazen kitap okuyoruz, bazen eşimle birseyler izleyip sohbet ediyoruz. Böyle olunca 23.30dan sonra uyuyorum aksi halde vakit geçiremiyoruz:( uyku ihtiyacını 7saate indirsem aslında kendime daha fazla vakit kalacak fakat gun beceremedim gun içinde uykusuz oluyorum ozaman da:(

Merhaba elecda, çocuklara d vitamini olarak ne kullanıyorsun, markası nedir?
Ocean kullanıyordum ancak bitince venaturaya geçtim. Ela içiyor ama İpek venaturanın tadını beğenmedi çünkü meyve aroması daha düşük. Onun için tekrar ocean’nın portakallısını almayı düşünüyorum. Geçen gün Başak Sayan’da efa dailiy’nin çocuk şurubunu paylaştı. Çocukları severek içiyormuş.

Merhaba, çok tatlı ya kaç aylık oldu şimdi? Ben elimden geldiğince cevaplamaya calışayım.
1) bizim kedi evimiz yok, bir ara kartondan gayet rahat birsey yaptım fakat kullanmadı, rahat buyuk bir minder koydum uyusun diye oturmadı bile üstüne ama kediden kediye durum değişebilir. Tırmanma direği almamıştık biz, tırnaklarını uzadıkca kendimiz kesiyoruz fakat koltuk altı astarlarını epey yıprattı. Tırmanmak için birsey edinmek faydalı olabilir, tırnaklarını törpüler.
2) ayaklarınızı ısırmıyordur aslında, agızlarını tutmak için kullanırlar ve sizinle oynamaya çalışıyordur. Bizim ki bile(sizinkinden epey büyük) mesela sert oynarken elimi agzına alır ısırır gibi yapar ben cekmezsem elimi yalamaya baslar:KK66: ki sizin kedi çok minnak daha oyun istiyordur.
3) kapalı tuvaleti biz çok küçükken aldık, bazı kediler girmek istemiyormuş ama bizim ki sorun çıkartmadı. Çok pratik birsey onüne de petekli kedi paspası alırsın kumun dağılımı bir miktar azalır. Kapalı tuvaletin kapagını kapatmadan kedine kumu gosterebilirsin hatta girsin cıksın bir kaç sefer sonra onun gözünün önünde kapat ve kapısını itip açılıp kapandıgını göster eminim merak edip girecektir:) yerini değiştirince sıkıntı olacagını sanmam, kokudan bulur. Kediler küsme falan durumları olmazsa tuvaletini kolay kolay dışarı yapmaz. Bizim kızlar bazen odanın kapısını kapatır mesela, miyavlayarak derdini anlatıp açtırır, gider yapar:)
Umarım uzun olmamıştır, kediler hakkında konuşmayı severim de:)
2 aylık oldu:)) Ayrınıtılı cevabın için çok teşekkür ederim. :KK200: Veterinerin yanında petgross var. Oraya uğrayıp uygun fiyatlı bir oturma minderi birde tırmalama aldım. Kullanmazsa kedi sahiplendiren bir arkadaşım var ona veririm artık.

elecda elecda @binhuzunluhaz @MigiMadid ve gune erken baslayan diğer arkadaslar sizleri gercekten tebrik ediyorum. Erken kalkmayo bir türlü başaramıyorum, 07.45e saat kurarak ancak kalkıyorum, uykumu almış olsam bile karanlık yağmurluk bir sabaha uyanmak yataktan kaldırmıyor resmen beni. Aksamları da erken yatamıyorum, muhakkak onun payı da var. Kızların uyuması 21.30u buluyor, ondan sonra bazen kitap okuyoruz, bazen eşimle birseyler izleyip sohbet ediyoruz. Böyle olunca 23.30dan sonra uyuyorum aksi halde vakit geçiremiyoruz:KK43: uyku ihtiyacını 7saate indirsem aslında kendime daha fazla vakit kalacak fakat gun beceremedim gun içinde uykusuz oluyorum ozaman da:KK43:
7 saat uyku bana da yetmiyor. En geç 22:30’da yatmış olmam lazım ki uykumu alıp kalkayım. Ancak sabah karanlıkta kalkmak çok sinir bozucu oluyor gerçekten. Biz de eşimle 1 saat kadar vakit geçirebiliyoruz.

Merhaba arkadaşlar;
Dün doğum günümdü. Çok güzel bir gün geçirdim. İşten 2 saat izin aldım. Eve de 2 saat geç gidince eşimle baş başa 4 saat geçirme fırsatımız oldu.
Güzel bir mekanda yemek ardından da sıcak şarap eşliğinde kutlama :) Evde de kızımla ve ablamla beraber pasta kestik.
Anı yaşamaya odaklanınca ne kadar keyif alınabildiğini tekrar görmüş oldum. Normalde böyle birşey için eve gidip giyineyim süsleneyim zaman yetireyim diye kendimi hırpalar, sonunda stres olurdum.
Şimdi şantiyeden çıkıp, eşimle buluşup, aralıksız 4 saat sohbet etmek bana çok ama çok iyi geldi.(makyaj,elbise,kuaför yok)

Böyle zamanlar benim içimde her şeye yeniden başlıyorum hissi uyandırır ve bu tazeliği çok severim :) Her şey çok güzel ve inanıyorum çok güzel olmaya devam edecek :)

Back