hahahahah :))) senin kızın yorumlarına hastayım zatenİlkokul nasıl geçiyor konusunda kızımın şahane yorumlarını yazayım:))
- Bu ilkokul saçmalığını çocukların başına kim çıkardı, isim söyle bana!
- Buldum, yetişkinler çocuklardan kurtulmak için okul işini çıkarmış. Sabahın köründe bizi oraya tıkıp kendiniz eğleniyorsunuz!
- Niye bütün sayfaya E harfi çiziyorum ki, öğretmenim bir tane yazsam anlamıyor mu?
- İşyerindeki Müdüre söyle ( Genel Müdürü kast ediyor) beni işe alsın ben okula gitmeyeceğim.
- 40 dakika ders olur mu, oturmaktan popom ağrıyor, öğretmenler vır vır vır birşeyler anlatıyor. Ben bunları niye dinlemek zorundayım?
- Öğretmen sus deyince biz susmak zorundayız da niye ben sus deyince o susmuyor? Bütün gün konuşuyor.
- 10 dakika teneffüste tuvalete mi gideyim, su mu içeyim oyun mu oynayayım?
- Öğretmenim azcık değişik ama bütün öğretmenler değişik zaten, sıkıntı yok yani
Biz de durum bu
Ben de kendisini her dinlediğimde haklı bulduğumdan ne tepki vereceğimi bilemiyorum:)hahahahah :))) senin kızın yorumlarına hastayım zaten
yahu çocuk ne kadar haklı bir o kadar da akıllı maşallah
HoşbukdukMerhaba canım hoş geldin
Tebrik ederim seni. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Gönül Sadası'nı bende 2 ay önce filan keşfettim. Harika bir program. Özellikle sabah işe giderken ve akşam dönerken dinliyorum. Çok dinlendiriyor ruhenHerkese merabalar arkadaşlarım..
şu an hafif serinlikte yaylada oturuyoruz, ailemle çayımı yudumluyorum.. hamd olsun..
çok yoğun bir döneme başladım; y lisans tez proje hazırlığı; ve sadece 2.5 ayım var. Henüz konu bile net değil .önerilerinize açığım
sosyoloji ve çocuk gelişimi derken ciddi bir çalışmadayım.
her gün düzenli olarak okumalarımı yapıyor; dersimi çalışıyorum.
günlük annelik ebeveyn çocuk videosu izliyor
Ve podcastteb tefsir dersi ve gönül sadası programını dinliyorm inanılmaz güzel hissettiriyor.
ayrıca hafta da bir gün çarşamba akşamı havuza gidiyorum; cumartesi sabah namazına ilimzin en büyük camiisine sabah namazına gidiyor ardından sevdiğim yakın arkadaşımla sahilde yürüyüş yapıyoruz.
kendimeAyırdığım zaman dilimi sabah Ev halkı uyanmadan 2 saat ve akşam ev halkı yattıktan sonraki bir yarım saat 45 dakikanun dışında hafta içi yarım gün iş sonrasında oğlumla ilgilenme ye vakit ayırabiliyorum ;bir de eşimle artık daha düzenli iş paylaşımı yapıyoruz o yüzden her şeye daha fazla vakit kalmaya başladı ,eskiden beri yardım ediyordu eşim ancak artık biraz ben de daha fazla çaba sarf ediyorum ev işlerinde .. o yüzden kendimize de vakit ayırabiliyoruz, bir de oğlum gündüz uykusunu bırakıyor yavaş yavaş ,gündüzleri uyumayınca akşam daha erkenYatıyor, oda bizim için bir ekstra zaman kazanımı anlamına geliyor...
Ayrıca çocuktu hani sıkılıyoruz 0:14 yaş arası onun hazırlıkları koşturması var maddi Ma’nevi desteklerle birlikte güzel işler yapıyoruz önümüzdeki hafta cumartesi günü atölyemizi yapacağız inşallah
benden haberler böyle dostlar
Ben balensiz kullanıyorum. Pentinin flexi diye bir modeli var. Onu alıyorum genelde.elecda Canim sudyen alirken nelere dikkat ediyorsun. Benimde almam lazim. Birde 2 ogun besleniyorsun aralarda miden kaziniyor mu? Ben omur boyu oyle beslenmek isterdim ama psikolojik olarak dayanamiyorum.
Ne güzel anlatmışsınız. Gerçekten doğada olmak insanı acaip özgür ve huzurlu hissettiriyor. Fanus un dışına çıkmak gibi bir şey :)Herkese Merhaba, diğer hesabımla giriş yapamadım,bununla devam edeceğim.@elecda okumaya ara vermedim ama yorum yazamadan da devam etmek eksik kalıyor.. Sayfa ve paylaşılanlar çok kıymetli iyi ki varsınelecda
Ben kendim için neler yaptım mesela;
Kendime bu yılın ortasında da olsa bir ajanda edindim
2019 Hedefler kısmını senin şablonunda ki gibi topladım
Ve ara ara yazmaya başladım.
Kitap alıntıları, okudugum makale yazılarından, senin paylaşımından, youtube izlediklerimden aldığım bir çok metini yazmaya ve uygulamaya başladım..
Beni mutlu eden şeyleri kaleme almak ve geriye dönüp bakmak çok keyifli.
Senede 24 adet kitap okuma hedefime yetişmek üzereyim :)
Eşim ve oglumla dogada daha çok zaman geçiriyorum (keşfediyorum, nefes alıyorum, şükrediyorum)
Fırsat buldukça 15 dakika olsa orman içinde yürümeye zaman ayırıyorum
Kendim için termos içine kahve koyup, ağaçların altında, kitabımı okurken kahvemi yudumlamak muazzam bir haz oldu..
Bu sene zaruri ihtiyac dışı harcamalarımı azalttım, ve avmlerden kendimi uzaklastırdıgım için özgür hissetmeye başladım.
Biraz karışık oldu belki ama sen ve bu sayfanın paylaşımları benim perspektifimi değiştirdi.
Temennim, daha kaliteli, daha keyifli, daha basit, daha konforlu bir yaşam alanıyla mutlu olmak.
Güzel mesajın için çok teşekkür ederimHerkese Merhaba, diğer hesabımla giriş yapamadım,bununla devam edeceğim.@elecda okumaya ara vermedim ama yorum yazamadan da devam etmek eksik kalıyor.. Sayfa ve paylaşılanlar çok kıymetli iyi ki varsınelecda
Ben kendim için neler yaptım mesela;
Kendime bu yılın ortasında da olsa bir ajanda edindim
2019 Hedefler kısmını senin şablonunda ki gibi topladım
Ve ara ara yazmaya başladım.
Kitap alıntıları, okudugum makale yazılarından, senin paylaşımından, youtube izlediklerimden aldığım bir çok metini yazmaya ve uygulamaya başladım..
Beni mutlu eden şeyleri kaleme almak ve geriye dönüp bakmak çok keyifli.
Senede 24 adet kitap okuma hedefime yetişmek üzereyim :)
Eşim ve oglumla dogada daha çok zaman geçiriyorum (keşfediyorum, nefes alıyorum, şükrediyorum)
Fırsat buldukça 15 dakika olsa orman içinde yürümeye zaman ayırıyorum
Kendim için termos içine kahve koyup, ağaçların altında, kitabımı okurken kahvemi yudumlamak muazzam bir haz oldu..
Bu sene zaruri ihtiyac dışı harcamalarımı azalttım, ve avmlerden kendimi uzaklastırdıgım için özgür hissetmeye başladım.
Biraz karışık oldu belki ama sen ve bu sayfanın paylaşımları benim perspektifimi değiştirdi.
Temennim, daha kaliteli, daha keyifli, daha basit, daha konforlu bir yaşam alanıyla mutlu olmak.
Gerçek hayatta en çok seninle tanişmak isterdim çünkü ilham kaynagimsin.:) örnek alabilecegim kişilerden bi tanesisin.Selamlar Hanımlar,
Dün yogaya başladım. Hayatımda ilk defa yoga yaptım ve beğendim. Bugün heryerim ağrıyor o ayrı tabi:))
Çok uzun zamandır duruş bozukluğum var, ayrıca bel ve boyun fıtığı olmadan omurgamı güçlendirmek istiyorum.
Hiçbir zaman spor salonu insanı olamadım. Birkaç spor salonu denemem oldu ve sonunda bana göre olmadığını kabullendim.
Yoga sakin ve huzurlu enerjisi nedeniyle ilgimi çekiyordu ancak bir türlü başlayamıyordum.
Geçenlerde bir arkadaşım beni başka bir arkadaşı ile tanıştırdı. Tanıştırdığı kişi yoga eğitmeni. Çok keyifli bir sohbetimiz oldu.
Kendime dedim ki bu insanın senin karşına çıkmasının bir sebebi var. Demekki bu konuda artık harekete geçmeye hazırım. Geçen hafta bu kişiye mesaj attım ve dün, yeni bir grup açacağını öğrendim ve başladım.
Yaşadığım bu süreci analiz edersek;
1. Niyetlerimizi kendimize çekeriz.
2. Bu niyetler bizim kafamızdaki zamana göre değil, bizim hazır bulunuşluğumuza göre hayatımıza gelirler. Yani bir şey şu an olmuyorsa şu an olmaması gerekiyordur. Ya doğru zamanda olacaktır ya da olmaması bizim için daha hayırlıdır.
3. Hayatın işaretlerini doğru okumak gerekir.
4. İnsanlar ile tanışmamızın bir sebebi vardır. Yeni biri ile tanıştığınızda “Ben bu insandan ne öğrenebilirim ve ona ne öğretebilirim” diye düşünmek gerekir.
5. Eğer burayı okuyorsan, niyetin her ne ise, o konuda harekete geçmenin vakti gelmiş demektir.
Özel çocuklarla ilgili çalışma yapablrsn canım sosyolojik anketler varsa onu da annelere yapıp işin öneri boyutu da çıkar ki ihtiyaç var. Otizm spektrum bozukluğu, down sendromu v.b dusuneblrsnHerkese merabalar arkadaşlarım..
şu an hafif serinlikte yaylada oturuyoruz, ailemle çayımı yudumluyorum.. hamd olsun..
çok yoğun bir döneme başladım; y lisans tez proje hazırlığı; ve sadece 2.5 ayım var. Henüz konu bile net değil .önerilerinize açığım
sosyoloji ve çocuk gelişimi derken ciddi bir çalışmadayım.
her gün düzenli olarak okumalarımı yapıyor; dersimi çalışıyorum.
günlük annelik ebeveyn çocuk videosu izliyor
Ve podcastteb tefsir dersi ve gönül sadası programını dinliyorm inanılmaz güzel hissettiriyor.
ayrıca hafta da bir gün çarşamba akşamı havuza gidiyorum; cumartesi sabah namazına ilimzin en büyük camiisine sabah namazına gidiyor ardından sevdiğim yakın arkadaşımla sahilde yürüyüş yapıyoruz.
kendimeAyırdığım zaman dilimi sabah Ev halkı uyanmadan 2 saat ve akşam ev halkı yattıktan sonraki bir yarım saat 45 dakikanun dışında hafta içi yarım gün iş sonrasında oğlumla ilgilenme ye vakit ayırabiliyorum ;bir de eşimle artık daha düzenli iş paylaşımı yapıyoruz o yüzden her şeye daha fazla vakit kalmaya başladı ,eskiden beri yardım ediyordu eşim ancak artık biraz ben de daha fazla çaba sarf ediyorum ev işlerinde .. o yüzden kendimize de vakit ayırabiliyoruz, bir de oğlum gündüz uykusunu bırakıyor yavaş yavaş ,gündüzleri uyumayınca akşam daha erkenYatıyor, oda bizim için bir ekstra zaman kazanımı anlamına geliyor...
Ayrıca çocuktu hani sıkılıyoruz 0:14 yaş arası onun hazırlıkları koşturması var maddi Ma’nevi desteklerle birlikte güzel işler yapıyoruz önümüzdeki hafta cumartesi günü atölyemizi yapacağız inşallah
benden haberler böyle dostlar
Selamlar Hanımlar,
Dün yogaya başladım. Hayatımda ilk defa yoga yaptım ve beğendim. Bugün heryerim ağrıyor o ayrı tabi:))
Çok uzun zamandır duruş bozukluğum var, ayrıca bel ve boyun fıtığı olmadan omurgamı güçlendirmek istiyorum.
Hiçbir zaman spor salonu insanı olamadım. Birkaç spor salonu denemem oldu ve sonunda bana göre olmadığını kabullendim.
Yoga sakin ve huzurlu enerjisi nedeniyle ilgimi çekiyordu ancak bir türlü başlayamıyordum.
Geçenlerde bir arkadaşım beni başka bir arkadaşı ile tanıştırdı. Tanıştırdığı kişi yoga eğitmeni. Çok keyifli bir sohbetimiz oldu.
Kendime dedim ki bu insanın senin karşına çıkmasının bir sebebi var. Demekki bu konuda artık harekete geçmeye hazırım. Geçen hafta bu kişiye mesaj attım ve dün, yeni bir grup açacağını öğrendim ve başladım.
Yaşadığım bu süreci analiz edersek;
1. Niyetlerimizi kendimize çekeriz.
2. Bu niyetler bizim kafamızdaki zamana göre değil, bizim hazır bulunuşluğumuza göre hayatımıza gelirler. Yani bir şey şu an olmuyorsa şu an olmaması gerekiyordur. Ya doğru zamanda olacaktır ya da olmaması bizim için daha hayırlıdır.
3. Hayatın işaretlerini doğru okumak gerekir.
4. İnsanlar ile tanışmamızın bir sebebi vardır. Yeni biri ile tanıştığınızda “Ben bu insandan ne öğrenebilirim ve ona ne öğretebilirim” diye düşünmek gerekir.
5. Eğer burayı okuyorsan, niyetin her ne ise, o konuda harekete geçmenin vakti gelmiş demektir.
Hoş geldin:))Elecda
kitap okumaya spor yapmaya vakit bulamıyorum help :)
Hoş geldin:))
Günlük rutinini saat bazında yazar mısın?
aynı benim rutinim..:)08:00- 17:00 arası çalışıyorum sadece pazar günüm tatil.
18:00-19:00 arası kızımla eşim geliyor ben bu saatler arasında yemek ve günlük işlerimi yapıyorum
19:00-20:00 arası sofra kurma kaldırma işleri
sonrasında çamaşır serme işim oluyor
kızımla 30 dk en az oynuyorum
saat 22:00 civarı duş alıyorum veya eylülü yıkıyoruz
23:00 uyku
ve saat 8 de zor uyanıyorum kızımı hazırlıyorum kreşe bırakıyorum eşimle
temizlik işlerini bıraktığımda her yer birbirine giriyor.
çok detaylı temizlik yaptığımda da yetişemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?