Popüler Konu Verimli Rutin

Cafe restaurant olarak çok gelişti son 1 2 yılda . Bir cok yer açıldı. Çocuğumuz yok henüz. Öyleyse olana kadar eryaman daha mantıklı gibi :) çok teşekkür ederim.

Olunca ilerde okulu sorarım size öyleyse:))

Selamlar Hanımlar,

Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı kitabını bu ay okuyacaktım ama kitapyurdunda kalmadığı için alamamıştım.

Dün Migrosa girdim ve bir baktım kitap karşımda:)) Unutma Derslerini de dün bitirdiğim için aldım kitabı. Bir de Minimalizm- Geriye Kalan Herşey kitabı yanında duruyordu. Onu da aldım:)

Arcadiuma yine çocuk doğum günü için hediye almaya uğradım. İşim bitti, Ela’yı okuldan alma saatine kadar ne yapsam diye düşünürken gözüm sinemaya ilişti.

Kız Kardeşler diye bir filmin başlamasına iki dakika vardı. Hemen bilet aldım. Uzun zamandır sinemaya gitmemiştim, film de çok güzeldi.

Hayatın bu tarz süprizlerine bayılıyorum:)

Ay o okul işlerini hiç sormayın
Eryaman bence Ankara’daki en düzgün yapılaşmış yaşam alanı. Ben Göksu Parka yakın oturuyordum. Özellikle o alan bence yaşamak için çok ideal. Metro, pazar, market her şey ayak altında. Hafta içi Göksu’da yürüyüş yapmayı da çok severdim. Hafta sonu çok kalabalık ve mangal yapıldığı için gitmiyordum ama hafta içi keyfili bir yer.

Ben de xiamoi nin moplu bir robot süpürgesini gördüm. Onu alır hem süpürme hem silme derdinden kurtulurum diye düşünüyorum.
Görseli ekliyorum.
Xiaominin moplu modeli gordum aslında ama silme kısmı için halılar sıkıntı. Biz evde halı kullanıyoruz, sanırım bu fiyattaki bir modelde halıları ayrı ayrı tanıtma seceneği yoktur. O halde süpürgeyi moplu calıştırırken halıları toplamak gerek bu da bana Çok pratik gelmedi açıkçası.Kızlar buyudukce halıyı hayatımızdan cıkarırsak belki fikrim değişir. Dediğim gibi asıl devrim benim için robot süpürgenin olması, şimdilik tek sorun kedimizin kendisinden pek hoşlanmaması

Merhaba canım hepsiburadadan almıştım; 55 yada 60tlye. Görseli ekliyorum

Eklentiler

• CBB06BF0-9FD7-456F-895C-DE72D61F6C96.png
    600 KB · Görüntüleme: 59
Bağlıca tarafına alalım sizi. Biz gelişmeye devam ediyoruz ama aynı zamanda köy yanıda kenarda duruyor :)

Arkadaşlar zaman yönetimi için uyguladığınız en etkili yöntem nedir paylaşabilir misiniz
İlk sayfalarda zaman yönetimi ile ilgili detaylı bir yazı paylaşmıştım. Orada yazdığım yöntemler haricinde, promodo tekniğini başarılı buluyorum. Bu tekniğe göre 25!dakika iş yapıp, 5 dakika dinleniyorsunuz.
Ancak bence asıl mesele, gün içerisinde yapılacak tüm işlerin listelenip, önceliklendirme yapılması. Acil ve önemli işleri günün ilk işi olarak bu tekniğe göre hallederseniz çok rahat edersiniz.

Halı meselesini hiç düşünmemiştim. Sen söyleyince bir aydınlanma yaşadım:) Ben alf buharlı temizleyici kullanmıştım ancak sürekli su akıtıyordu. YouTube’da Rachel Talbott’un “My cleaning habits&must have” videosunda kullandığı buharlı temizleyici gayet güzel görünüyor ama sadece amazon üzerinden satışı var.

Rica ederim bende cok seviyorum bu konularj konuşmayı, buraya her ziyarer ettiğimde yeni birşey öğreniyorum

Kızlar iyi akşamlar, ev bulduk bankaya başvurduk bir aksilik olmazsa hafta içi almış oluruz inşallah. Oğluşa oda yapmayı planlıyoruz 3 yaşında, tavsiyelerinizi, dekorasyon fikirlerinizi, alabileceğimiz memnun kaldığınız ürünleri ya da sizlerin çocuk odalarının görsellerini paylaşabilirseniz sevinirim, elecda sen önceden paylaşmıştın sanırım

Hayırlı ugurlu olsun, biz de düşünme asamasındayız:) be kadara mal oldu ev, kredi miktarı ne kadar? Gule gule agız tadı ile oturun inş

Hayırlı olsun güle güle sağlıkla oturun kuzum

3 yaş oda için verebileceğim tavsiyeler( oğlum da o yaşta)

-onun rahatlıkla kullanabileceği oyuncak mufaza dolabı/çekmecesi vs-köşeleri ovalleltirlmiş olmalı ki zarar vermesin mobilya

- yatak kolaylıkla çıkabileceği şekilde olsun.
Bazalı ise bilmem ama karyola tarzı ise altı silinebilir olsun

- bence kitaplık mutlaka olmalı.yerden ayaklı ya da duvara monteli olabilir

-ikeanın çocuk ürünleri çok güzel hem modeen hem kullanışlı

Halı ince v kolay temizlenen bir şey olmalı

Aklıma gelenler oğlumun odasını ekleyeceğim sonra fotoğraf çekip
Biz ikeadan parça parça tamamladık
Gardeope da benim bekar evimden kalma kendim istediğim şekilde yaptırmıştım
Pek kullanışlı

Herkese mutlu haftasonları sağıkla , inşaallah...

Bu geceyi ateş ve boğz enfeksiyonu ike geçirdik , yarı uykulu hal ve ateş ölçme halleri.. oğlum şimdi uyudu.. ateşi hafifleyince uyku huzurlu geldi..şifa versin Rabbimiz...

Ayrıca, bugün çok heyecanlıyım , anne çocuk buluşması için gün bugün.. annelerin tanıştığı, çocuk anne oyularının oynandığı iletişimin geliştiği bir gün olsun dileğimiz..
Plan program hazır, yer belli inşaallah ben biraz önceden gidip bikaç süsleme yapabilirim.
Ağaçların gölgesinde toprakla hemhal olunan keyifli bir etkinlik olsun istiyorum..

Hem belki ilerleyen zamanlarda atölyeler düzenleyebiliriz..
ahşap oyuncak atölyeleri, bilim masal atölyeleri.. içim şenlik yeri...

İkea oyuncak dolabından memnunum
görsel eklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…