Şöyle ki buraya taşınmadan önce 4 yıl Eryaman’da kirada oturduk. Orada belediye iyi çalışıyor, yollar düzgün, parklar temiz, kar yağdığında ara sokaklara kadar hemen açılıyor, toplu taşıma saatleri sık gibi. Biz buraya gelince bu konularda sıkıntı yaşadık. Ayrıca burada sokaklarda çok fazla köpek var ve insanlar bu nedenle yürümekten korkuyor. Ben Eryaman’da her yere yürüyordum.
Eryaman’da restaurant, kafe sıkıntısı var ancak bizim için asıl önemli olan iyi özel okulların tamamının Çayyolu tarafında olması. Bu nedenle biz bu tarafı tercih ettik.
Bu arada terzi, kuaför gibi hizmetlerde de neredeyse iki katı pahalı bu taraf.
Çocuk varsa ve özele verelim diyorsanız bu tarafı düşünebilirsiniz ancak çocuğu devlet okuluna gönderecekseniz bence Eryaman çok daha mantıklı.
Ay o okul işlerini hiç sormayınCafe restaurant olarak çok gelişti son 1 2 yılda . Bir cok yer açıldı. Çocuğumuz yok henüz. Öyleyse olana kadar eryaman daha mantıklı gibi :) çok teşekkür ederim.
Olunca ilerde okulu sorarım size öyleyse:))
Hepsiburadadan almıştım ben uygundu çoğu yere görebenben00 canım dikkati güçlendirme setlerine bakıyorum da, internette fiyatlar çok farklı, Osman abalı 3 yaş için 50-70 aralığında da var, 100 bandında da. Kafam karıştı, görsel ekleyebilir misin
Xiaominin moplu modeli gordum aslında ama silme kısmı için halılar sıkıntı. Biz evde halı kullanıyoruz, sanırım bu fiyattaki bir modelde halıları ayrı ayrı tanıtma seceneği yoktur. O halde süpürgeyi moplu calıştırırken halıları toplamak gerek bu da bana Çok pratik gelmedi açıkçası.Kızlar buyudukce halıyı hayatımızdan cıkarırsak belki fikrim değişir. Dediğim gibi asıl devrim benim için robot süpürgenin olması, şimdilik tek sorun kedimizin kendisinden pek hoşlanmamasıBen de xiamoi nin moplu bir robot süpürgesini gördüm. Onu alır hem süpürme hem silme derdinden kurtulurum diye düşünüyorum.
Görseli ekliyorum.
Merhaba canım hepsiburadadan almıştım; 55 yada 60tlye. Görseli ekliyorumbenben00 canım dikkati güçlendirme setlerine bakıyorum da, internette fiyatlar çok farklı, Osman abalı 3 yaş için 50-70 aralığında da var, 100 bandında da. Kafam karıştı, görsel ekleyebilir misin
Bağlıca tarafına alalım sizi. Biz gelişmeye devam ediyoruz ama aynı zamanda köy yanıda kenarda duruyor :)Cafe restaurant olarak çok gelişti son 1 2 yılda . Bir cok yer açıldı. Çocuğumuz yok henüz. Öyleyse olana kadar eryaman daha mantıklı gibi :) çok teşekkür ederim.
Olunca ilerde okulu sorarım size öyleyse:))
İlk sayfalarda zaman yönetimi ile ilgili detaylı bir yazı paylaşmıştım. Orada yazdığım yöntemler haricinde, promodo tekniğini başarılı buluyorum. Bu tekniğe göre 25!dakika iş yapıp, 5 dakika dinleniyorsunuz.Arkadaşlar zaman yönetimi için uyguladığınız en etkili yöntem nedir paylaşabilir misiniz
Halı meselesini hiç düşünmemiştim. Sen söyleyince bir aydınlanma yaşadım:) Ben alf buharlı temizleyici kullanmıştım ancak sürekli su akıtıyordu. YouTube’da Rachel Talbott’un “My cleaning habits&must have” videosunda kullandığı buharlı temizleyici gayet güzel görünüyor ama sadece amazon üzerinden satışı var.Xiaominin moplu modeli gordum aslında ama silme kısmı için halılar sıkıntı. Biz evde halı kullanıyoruz, sanırım bu fiyattaki bir modelde halıları ayrı ayrı tanıtma seceneği yoktur. O halde süpürgeyi moplu calıştırırken halıları toplamak gerek bu da bana Çok pratik gelmedi açıkçası.Kızlar buyudukce halıyı hayatımızdan cıkarırsak belki fikrim değişir. Dediğim gibi asıl devrim benim için robot süpürgenin olması, şimdilik tek sorun kedimizin kendisinden pek hoşlanmaması
Rica ederim bende cok seviyorum bu konularj konuşmayı, buraya her ziyarer ettiğimde yeni birşey öğreniyorum
Hayırlı ugurlu olsun, biz de düşünme asamasındayız:) be kadara mal oldu ev, kredi miktarı ne kadar? Gule gule agız tadı ile oturun inşKızlar iyi akşamlar, ev bulduk bankaya başvurduk bir aksilik olmazsa hafta içi almış oluruz inşallah. Oğluşa oda yapmayı planlıyoruz 3 yaşında, tavsiyelerinizi, dekorasyon fikirlerinizi, alabileceğimiz memnun kaldığınız ürünleri ya da sizlerin çocuk odalarının görsellerini paylaşabilirseniz sevinirim,elecda sen önceden paylaşmıştın sanırım
Kızlar iyi akşamlar, ev bulduk bankaya başvurduk bir aksilik olmazsa hafta içi almış oluruz inşallah. Oğluşa oda yapmayı planlıyoruz 3 yaşında, tavsiyelerinizi, dekorasyon fikirlerinizi, alabileceğimiz memnun kaldığınız ürünleri ya da sizlerin çocuk odalarının görsellerini paylaşabilirseniz sevinirim,elecda sen önceden paylaşmıştın sanırım
Kızlar iyi akşamlar, ev bulduk bankaya başvurduk bir aksilik olmazsa hafta içi almış oluruz inşallah. Oğluşa oda yapmayı planlıyoruz 3 yaşında, tavsiyelerinizi, dekorasyon fikirlerinizi, alabileceğimiz memnun kaldığınız ürünleri ya da sizlerin çocuk odalarının görsellerini paylaşabilirseniz sevinirim,elecda sen önceden paylaşmıştın sanırım
İnşallah canım, darısı size. Masraflar dahil 365 e aldık, 4 bin lira civarı aylık ödememizHayırlı ugurlu olsun, biz de düşünme asamasındayız:) be kadara mal oldu ev, kredi miktarı ne kadar? Gule gule agız tadı ile oturun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?